Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Oltás a nyíregyházi Jósa András kórházban

Hétvégén tovább folytatódott az egészségügyi dolgozók koronavírus-fertőzés elleni oltása a hazai kórházakban, így Nyíregyházán is. A nyíregyházi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Jósa András Oktatókórház egészségügyi dolgozói a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját kapták meg vasárnap. (MTI/Balázs Attila)

Karsai J. András bevallotta másságát

NLC
-
 Ma 06:57Bulvár

Karsai J. András színész, énekes-dalszerző megható Facebook-posztban vállalta nyíltan, hogy meleg. Interjú.

Napi kvíz - Lássuk, hogy csúcsformában vagy-e

Alon
-
 Ma 05:55Megyei

Sokféle témát vonultatunk fel ebben a kvízben, neked már csak annyi a feladatod, hogy helyes választ adj a feltett kérdésekre.

"Sorban Álltunk Órákig, Hogy Lássuk: Monet, Van Gogh, Cézanne" Beszélgetés Geskó Judittal

Revizor
-
 Tegnap 23:24Kultúra

"A kurátorok nagyasszonya", "a mi nemzetközi ászunk", mondják róla a kollégái. Monet, Cézanne, Van Gogh - ezek a blockbuster kiállítások az ő nevéhez fűződnek. De mit csinál egy kurátor? Erről és egy most vásárolt magyar festményről is beszélgettünk Geskó Judittal. Csáki Judit Interjúja.

Keller-Alánt Ákos a közmédiás cenzúrákról, Baka F. Zoltán és Pásztor András a fizetős tartalomról

Media1
-
 Tegnap 21:12Média

Keller-Alánt Ákos, a Szabad Európa Magyarország újságírója, Baka F. Zoltán, a Privátbankár lapcsalád főszerkesztője és Pásztor András, az Mfor.hu ügyvezetője volt a Media1 legutóbbi műsorának vendége. A műsor már visszahallgatható.

Helyreigazítást közölt az Origo Pikó András kapcsán

Media1
-
 Tegnap 18:48Média

A kormányközeli internetes honlap közel egy évvel ezelőtt jelentette meg a valótlanságot Józsefváros polgármesteréről, amit most szombaton helyreigazított.

Farkas András: A nyugdíjakban januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés

Idén januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés a nyugellátásokban; a költségvetési törvény 3 százalékos inflációt jelez előre 2021-re, ennek megfelelően emelték januárban a nyugdíjak mellett a rokkantsági, rehabilitációs, korhatár előtti és egyéb ellátásokat

Ne fellinizzél má’! – Vincze András publicisztikája

NSO
-
 21.01.23 23:12Vélemény

 Boldogult gyermekkorunkban a dühöngőben (is) közvetítettük a meccseinket, és persze a nagy kiabálásba mindig beleszőttük a rádióban hallott pa

Agydaganatra gyanakodott Csonka András: bizarr tünet gyötri évek óta

Évek óta gyötri egy különös tünet Csonka Andrást. A színész problémájára mindeddig sem okot, sem megoldást nem találtak az orvosok.

Vívó MK: Kreiss és Andrásfi meggyőző évkezdése

NSO
-
 21.01.23 19:01Sport

A koronavírus szövődményeivel sokáig küzdő tőröző, Kreiss Fanni és a párbajtőröző Andrásfi Tibor is meggyőző teljesítménnyel indította az évet a Magyar Kupában.

Csonka András vallomása: két éve küzd a rejtélyes betegséggel

Két éve nem hagyja nyugodni ez a kellemetlen tünet. Csonka András szerencsére már kigyógyult a koronavírusból, de van egy másik betegsége is, ami évek óta nem múlik el. Egyelőre az orvosok sem tudják megmondani, hogy mire utalhat ez a szokatlan tünet. “Két éve, decemberben elkezdtem egy édeskés illatot érezni az orromban, ami azóta…

Vágvölgyi B. András: A „fegyveres tüntető” ideája polgárháborús előérzet-e?

168 Óra Online
-
 21.01.23 17:36Vélemény

Felmérések szerint az amerikaiak többsége (57 és/vagy 63%) azonnal elvett volna minden hatalmat Trumptól, mert lázító beszédével és tweeetjeivel okozója a két rendőr és három támadó halálát okozó eseménynek.

Csonka András: “Gyáva voltam ahhoz, hogy úgy éljem az életem, ahogy szerettem volna.”

Életforma
-
 21.01.23 11:51Bulvár

Csonka András múlt héten ünnepelte 56. születésnapját. Hogy mennyire nem érzi magát öregnek, hogy mit csinálna másképp és mi az a három szó, amit mindenkinek ki kellene tudni mondani, arról saját kanapáján ülve elmélkedett.

Rejtélyes betegsége miatt újabb vizsgálatok várnak Csonka Andrásra

Origo
-
 21.01.23 11:18Bulvár

Többször járt már orvosnál, először azt hitte, agydaganata van.