Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Virtuális barangolás a betléri Andrássy-kastélyban

A betléri Andrássy-kastélyban egy különleges és egyedi világ bontakozik ki. A vadászkastély Szlovákiában az egyetlen olyan kastély, amelynek 1945 után is megmaradt a berendezése. Ennek köszönheti azt a történelmi miliőt és atmoszférát, mely magával repíti a látogatót a 19. század nemesi világába.

A legszebb nők mind odavoltak Kern András magánnyomozójáért

24.hu
-
  Tegnap 13:56 Film

Kern András és Szurdi Miklós kiléptek az árnyékból, és megcsinálták a rendszerváltás utáni első magyar krimisorozatot. A Privát kopó a régi rendőrfilmjeink receptjét alkalmazta. Elég volt ez a 90-es években?

Fejezetek Békéscsaba történetéből: Üzletek az Andrássyn a világháborúk között

Behír
-
  Tegnap 08:13 Belföld

Iparosok és kézművesek mindig is voltak városunkban az 1718-as újratelepítést követően, de sokáig kis számban képviseltették magukat, és az iparfejlődés is nehezen indult meg.

Petőcz András: A macska visszatér

A költészet napjától a karanténidőszak legvégéig a Klubrádió honlapján minden nap közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül, hogy az otthon maradást ezzel is tartalmasabbá, könnyebben elviselhetővé tegyük. Ma Petőcz András A macska visszatér című versét hallgathatják meg a…

Írótudását csillogtatta a desperadós Zolnai András

Haon
-
  20.05.23 20:03 Sport

Sikeres zenei karrierje mellett sportírásban is jeleskedik.

Utánozd bátran Claudia Schiffer szuper nyári szettjét

Ridikül
-
  20.05.23 14:14 Divat

A szupermodellen szerelését bevetheted te is a picit hűvösebb, esősebb nyári napokon – praktikus és nőies viselet –, és kiegészítőkkel személyre is szabhatod.

Jelasity Radovánt választották a Bankszövetség új elnökévé, Becsei András alelnök lett

Jelasity Radovánt, az Erste Bank elnök-vezérigazgatóját választotta meg a Magyar Bankszövetség elnökének a szervezet pénteki tisztújító testületi ülése, amelyet videokonferencia keretében tartottak meg - közölte a szövetség az Mti-vel pénteken.

Lélekbalzsam – Vincze András jegyzete

NSO
-
  20.05.22 22:56 Foci

 Írnám, hogy erre vártunk. Mármint hogy folytatódjon a futballbajnokság és vele párhuzamosan a Magyar Kupa, legyen foci, labda, szotyi, hangulat,...

Földes Eszter mesével lepte meg Lovasi Andrást

marie claire
-
  20.05.22 18:00 Bulvár

Színészeket, szinkronszínészeket és kulturális nagyköveteket kértünk meg, hogy olvassanak fel egy-egy olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit kiszakadni néhány percre a valóságból.

Fákat vágatott ki Pikó András a VIII. kerületben

Sok évtizedes, egészséges fákat vágatott ki a VIII. kerület balliberális polgármestere, Pikó András a Rókus téren.

Ismét fogad vendégeket a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Turizmus.com
-
  20.05.22 15:34 Utazás

A tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa május 22-től újra megnyitja kapuit. A vendégek maximális biztonsága érdekében a szálloda maximum 50 százalékos kapacitással üzemel.

Kavicsokból készíti műalkotásait a mezőtúri Szabó András

Szoljon
-
  20.05.22 11:30 Belföld

Már gyermekkora óta a kavicsok és kövek bűvöletében él a mezőtúri Szabó András. Kertjében megannyi pompás kaspó és virágállvány díszeleg.

Egykori kedvenc kosarasaink: Dallas Lauderdale és Molnár András

Haon
-
  20.05.22 10:17 Sport

A DEAC korábbi közönségkedvenc játékosairól szóló sorozatában legutóbb az amerikai óriás és az egykori csapatkapitány került fókuszba.

H.Ont András: Én

vasárnap.hu
-
  20.05.22 07:30 Vélemény

szívem nehéz: az ország süllyed éppen gigászi roncsain egyedül Én ülök őrzöm, mit Én látok csupán, s be szépen! (önnön...

Műhelylakatok – Vincze András publicisztikája

NSO
-
  20.05.21 22:52 Vélemény

 Muszáj előre mentegetőznöm, hogy nem akarok a botcsinálta okoskodó szerepében tetszelegni, csupán egy régebbi, kósza ötletet írnék tovább. Egy é...