Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 127 hír

Jóval többen keresték a hazai agrártermékeket a járvány idején

Origo
-
  Ma 15:17 Gazdaság

Egyes élelmiszerek forgalma a duplájára vagy akár a háromszorosára is nőtt ebben az időszakban.

Dukán András: Közösen elhozzuk a XXI. századot a XXI. kerületbe

Ez a lényeg
-
  Ma 13:39 Vélemény

Új politikai kultúrát teremtünk, segíts, hogy ezt Csepelen is megvalósíthassuk! - jelentette ki Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli önkormányzati képviselője.

András karmája - egy valós történet a III. évezredből

Asztrológusként gyakran találkozom olyan emberekkel, akiknek a története szíven üt. Ekkor mindig eszembe jut: boldog ember vagyok, panaszra nem lehet okom!

"Egy járvány idején osztozunk a hülyeség kockázataiban"

A koronavírus-járvány rámutatott a jelenlegi rendszerek fenntarthatatlanságára, a globalizáció árnyoldalaira, de amint elkészül a vakcina, megint elfelejtünk majd mindent – mondja Jordán Ferenc hálózatkutató biológus, rendszerökológus, az Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézetének vezetője, akivel arról beszélgettünk, hogy miért…

Olvasói élménybeszámoló: így jutottunk autóval Törökországba a Covid idején!

Utazómajom
-
  Ma 11:43 Utazás

Feleségemmel már régóta terveztük, hogy Törökországba menjünk nyaralni, mivel Ő volt már előtte ott és mindig szeretett volna visszamenni. Az út előtt már hónapokkal tervezgettünk, merre kell menni és hol kell tankolni, hol szálljunk meg majd. Az egész út autóval Szolnok – Alanya 2200 km, tehát nem kis távolság, de kibírható 1 éjszakai…

Jámbor András: A morális felállásokról

Mandiner
-
  Ma 10:20 Vélemény

A nagy morális gesztusoknak úgy van értelmük, ha azok nem halálugrások a semmibe.

Az orosz oligarchák a járvány idején is gazdagodnak

Népszava
-
  Ma 10:00 Külföld

Az eddig sem tartozott a hétpecsétes titkok közé, hogy az orosz milliárdosok mérhetetlen vagyonuknak köszönhetően saját lélegeztetőgépekhez, gyógyszerekhez jutottak, hogy nagyobb biztonsággal gyarapíthassák tovább birodalmukat. Vagyonukat folyamatosan nyomon követte a Forbes Magazin, ezúttal azonban kizárólag arra koncentrált, ki kereste…

 Farkas András  hét danos lett

Behír
-
  Ma 09:18 Sport

A harcművészetek világában a DAN a mesterfokozatot jelenti. Hosszú évek tanulása, edzése , a tanuló övfokozatok teljesítése után kerül a kitartó harcművész oda, hogy mestervizsgát, danvizsgát tehet. Ahogy egy  mondás is jelzi: „A mesterek azok a kezdők, akik nem adták fel!”

Wahorn András

Az emberi tudás illúzió, tévedések halmaza. A valódi tudás a természet programja, ami a legközelebb áll a valósághoz. Ez a tartalom Wahorn András a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.

M&A koronavírus idején

Az M&A ügyleteknél rendkívül fontos a személyes jelenlét és a bizalom kiépítése. Vajon hogyan vészeli át az iparág a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokat?

Bánó András: miért hallgat Palkovics miniszter?

Nem verte nagydobra az Innovációs és Technológiai minisztérium, hogy kik alkotják a kuratórium tagjait a Színház és Filmművészeti Egyetemen, de csak kiderült. Mint ahogy az is, hogy az előzetes várakozásokkal szemben, az egyetem által javasolt személyek közül senki nem került be.

Ugrás az ismeretlenbe avagy inspiráló kreativitás a korona idején

Az megvan, hogyha a Google-ben képeket keresel kreativitás témában, akkor elárasztanak a kezüket összefestékezett gyerekek? Tényleg ennyit gondolunk a kreativitásról? Nekem egész mást jelent. Megosztom, hogyan láttam előbújni a kreativitást a korona idején, hátha ráismersz a saját kreatív tartalékaidra. Mellékesen pedig azért veszem elő…

Jól fogytak a Kraft Heinz termékei a karantén idején

A vállalat a második negyedévben 80 centes egy részvényre jutó igazított eredményről számolt be, ami 20 centtel haladja meg az elemzők által előre jelzett profitot.

Földvári András az első magyar, aki a világ összes országában járt: a lagosi rendőrös sztorija mindent visz

Blikk
-
  Tegnap 20:35 Belföld

Földvári András az első magyar, aki a világ összes országában járt, erről könyvet is írt. Sorozatunkban az Elmentem világgá! című kötetből mutatunk be részleteket.

Bemutatták Visky András Pornó – Feleségem története című darabját

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:14 Színpad

A darabot a Kolozsvári Állami Magyar Színház és a Gyulai Várszínház közös produkciójaként adták elő.