Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

George Clooney szerint a rasszizmus ellen nincs vakcinánk

A sztár hosszú véleménycikket írt a rendőri túlkapás nyomán megölt George Floyd halála, és az azt követő, egyre dühödtebb tüntetések kapcsán – közölte a 24.hu.

Az ellenzéki pártok nem szólalhatnak fel a Trianon 100. évfordulójáról megemlékező parlamenti ülésen

Ugyan a DK-t kivéve minden párt elfogadta a beterjesztett politikai nyilatkozatot, de kormánypárti képviselők csak egy hét múlva szólalhatnak hozzá. Nem kapnak szót az ellenzéki képviselők a trianoni szerződés évfordulóján tartott emlékülésen – írja a Népszava. A lap szerint lett volna esély rá, hogy az Országgyűlés politikai törésvonalaktól mentes

Miközben a radikális baloldal feldúlja Amerikát, George Clooney Trump elleni választási kampányba kezdett

A demokratáknak akar szavazókat szerezni. Korábbi feketék elleni rendőri erőszakokat sorol fel,

Európai elfogatóparancs volt ellene – a kőszegi rendőrök elfogták a férfit

Police
-
  Ma 08:13 Baleset-bűnügy

Európai elfogatóparancs volt ellene – a kőszegi rendőrök elfogták a férfit Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 08:13 Munkatársaink a férfit őrizetbe vették.

Kövér László lenemzetárulózta az ellenzéket

24.hu
-
  Ma 08:12 Belföld

A Magyar Nemzetben mutat utat a magyar nemzetnek a fideszes házelnök. Békülékenyebb az utódállamokkal, mint az EU-val és az ellenzékkel. A gyurcsányozás mellé zárkózik a momentumozás. 

Az ellenzék nem szólalhat fel a trianoni szerződés évfordulóján tartott parlamenti emlékülésen

Kövér László és Áder János mondanak majd beszédet a csütörtöki megemlékezésen.

Több mint 20 ezren tüntettek Párizsban a rendőri erőszak ellen

A koronavírus-járvány miatti gyülekezési tilalom ellenére több mint 20 ezren tüntettek kedd este a párizsi bíróság előtt a rendőri erőszak ellen. Az incidensekkel végződő megmozdulást egy 2016-os rendőri előállítást követően meghalt 24 éves fekete bőrű férfi, Adama Traoré családja szervezte.

Lovas rendőrök ellenőrizték a patakpartot

Május végén a Készenléti Rendőrség ellenőrzést tartott a Szilas-patak partján - írja az önkormányzat.Hegedűs Ildikó rendőr zászlós és Kertész Attila Norbert rendőr törzsőrmester Vihar és Vidor hátán járta végig a patakpartot, azzal a céllal, hogy ellenőrizzék azokat az ismert helyeket, ahol hajléktalanok laknak az ártéri erdőben. 

Minnesota állam vizsgálatot indít a minneapolisi rendőrség ellen

Minnesota állam kedden vizsgálatot indíttatott a minneapolisi rendőrség ellen a 46 éves afroamerikai George Floyd halála miatt.

Irak nagyszabású offenzívát indított az Iszlám Állam megmaradt harcosai ellen

Az iraki hadsereg közlése szerint a műveletet támogatja a nemzetközi koalíció légi ereje.

Orbán csókosainak minden jár?

Szakács László MSZP-s képviselő kedden az Országgyűlésben, az azonnali kérdések között arról beszélt, hogy Mészáros Lőrinc elbocsátott 800 embert, majd a kormány mégis „megjutalmazta" őt 17 milliárd forinttal.

Több mint 20 ezren tüntettek Párizsban a rendőri erőszak ellen

Az incidensekkel végződő megmozdulást egy 2016-os rendőri előállítást követően meghalt 24 éves fekete bőrű férfi, Adama Traoré családja szervezte.

Vizsgálat indul a minneapolisi rendőrség ellen

A vizsgálat célja a „nemzedékekre visszatekintő, rendszerszerű fajgyűlölet” gyökeres kiirtása.

Több mint 20 ezren tüntettek Párizsban a rendőri erőszak ellen

A nem engedélyezett megmozdulást eredetileg a George Floyd halála miatt a rendőri brutalitás és a rasszizmus elleni amerikai tiltakozások támogatására szervezték Párizsban.

Június 23-án folytatódik a D. Trnka elleni fegyelmi eljárás

ma7.sk
-
  Ma 07:42 Határtalan

A Szlovák Főügyészség fegyelmi bizottsága kedd este június 23-ra napolta el Dobroslav Trnka volt főügyész kihallgatását. Erről Izsák Attila, a 3. fegyelmi bizottság elnöke tájékoztatott. Június 23-án, 12:30-tól további bizonyítékok kerülnek bemutatásra, hogy milyenek, a bizottsági elnök nem részletezte.