Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Brüsszel fizette ki a déli kerítésnél dolgozó rendőrök túlóráit

Népszava
-
  Ma 15:59 Belföld

Több mint ötmilliárd forintot költött a rendőrség a határzárat védő járőrök fizetésére – uniós pénzből.

Dollármilliárdokat fizettetne a gazdagokkal a veterán amerikai szenátor

HVG
-
  Ma 15:19 Gazdaság

A koronavírus-járvány idején szerzett pénzük 60 százalékát adják be a közösbe az USA szupergazdagjai – ezzel állt elő Bernie Sanders vermonti szenátor, többszörös korábbi elnökjelölt-aspiráns. Elon Musk a Twitteren akadt ki és keveredett vitába a veterán politikussal a szocializmus mibenlétéről.

Pénzt vagy ékszereket kérnek tőlünk a telefonban? Ne dőljünk be!

Feol
-
  Ma 14:00 Megyei

Vannak problémák, amiket nem lehet elégszer hangsúlyozni. Az unokázós csalókkal szemben próbál fellépni a rendőrség a közösségi felületükön nemrég megosztott videóval.

Aki sarokba állította a halált

Kijársz mindent magadnak, szakembert keresel, asztalra csapsz, ajtókat tépsz fel, egyszer eszelősen vitázol, máskor csendesen sírva könyörögsz, vagy megdöglesz. 

Aki beállította a sarokba a halált

Kijársz mindent magadnak, szakembert keresel, asztalra csapsz, ajtókat tépsz fel, egyszer eszelősen vitázol, máskor csendesen sírva könyörögsz, vagy megdöglesz. 

Életbe lép a fizetéskorlátozás az angol harmad- és negyedosztályban

VG
-
  Ma 13:50 Sport

A megállapított legmagasabb összeg tartalmazza az alapbérre, az adókra, a prémiumokra, az ügynöki díjakra, az arculati jogokra fordítható pénzt.

Tömegesen fürdőznek a holland strandokon, a kormány arra kéri az üdülni vágyókat, hogy ne látogassák a vízpartot

Több hollandiai önkormányzat arra kéri a helyieket, hogy ne látogassák a strandokat, mivel az üdülőövezetekben teljesen telítettek, s emiatt lehetetlen betartani a járványmegelőzési szabályokat.

Rengeteg embert keresnek 360 ezres fizetéssel: végzettség sem kell

Pénzcentrum
-
  Ma 13:04 Belföld

Az áprilisi mélypont után egyre többen dolgoznak: a koronavírus-válság mélypontjához képest 90 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma Magyarországon. Ismét pörög a toborzás, a BKV után a BV is komoly kampányba kezdett: 357 ezer forintos

Az elektronikus fizetés a cél a készpénzes helyett

Feol
-
  Ma 13:00 Gazdaság

Jövő év elejétől az online pénztárgép használatára kötelezett vállalkozásoknak az elektronikus fizetés lehetőségét is kötelezően biztosítaniuk kell.

Csak a fizető utasoknak térít bónuszpontot a Wizz Air

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:22 Gazdaság

Júliustól csak azoknak az utasoknak ad bónuszpontot a Wizz Air, akik valóban kifizették a repülőjegyet.

Felpakolta a bevásárlókocsit, majd fizetés nélkül távozott az áruházból egy férfi Dunakeszin

Telepakolta a bevásárlókocsit, majd fizetés nélkül eltolta. A Dunakeszi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. A gyanú szerint a férfi 2020. július 21-én egy dunakeszi áruház polcairól több mint 160 ezer forint értékben rámolt bevásárlókocsijába több tucat alkoholt és egy palack jeges te

Mégis megtartják ezt a balatoni rendezvényt: programokkal, koncertekkel és vagy 300-féle borral várnak

Sokáig kérdéses volt, hogy megtartják-e a borheteket a járványhelyzet miatt, végül a biztonsági intézkedések betartásával a rendezvény lebonyolítása mellett döntöttek.

Élet autó nélkül: szabadság vagy rémálom?

egy.hu
-
  Ma 11:59 Életmód

Huszonnyolc éves vagyok, és még nincs jogosítványom. A pénzt valahogy mindig sikerült fontosabb dolgokra költenem, és mivel a férjemnek hála a nagybevásárlást meg tudjuk oldani, sokáig úgy éreztem, maga az Atyaúristen sem bírna rávenni, hogy saját kocsiban gondolkodjak. Aztán elköltöztünk „vidékre”.