Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádat emeltek a helikoptert lámpával zavaró férfi ellen

Az ukrán határ közelében villantotta rá a lopakodó helikopterre a zöld fényt.

Sínekre hajtott egy paksi férfi Keszthelyen, utasai megsérültek

Egy 55 éves paksi férfi közlekedett személyautóval Keszthely külterületén. Haladása során egy vasúti átjáróhoz érve figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását, ráhajtott a sínekre, ahol összeütközött egy motorvonattal.

Férfi kézi-vb: „Úgy bántak velünk, min az állatokkal” – kérdőjelek a zöld-fokiakban

A Zöld-foki-szigetek férfi kézilabda-válogatottja továbbra is nehezen emészti meg, hogy újoncként csupán egy meccs jutott neki az egyiptomi világbajnokságon. A balátlövő Leandro Semedo szerint a többi csapat nagy nyomást helyezett a nemzetközi szövetségre (IHF), így nem önszántukból léptek vissza a tornától.

Férfi kézi-vb: „Úgy bántak velünk, mint az állatokkal” – kérdőjelek a zöld-fokiakban

A Zöld-foki-szigetek férfi kézilabda-válogatottja továbbra is nehezen emészti meg, hogy újoncként csupán egy meccs jutott neki az egyiptomi világbajnokságon. A balátlövő Leandro Semedo szerint a többi csapat nagy nyomást helyezett a nemzetközi szövetségre (IHF), így nem önszántukból léptek vissza a tornától.

Törölték a szombati, kitzbüheli férfi lesiklóversenyt

A rossz időjárási körülmények miatt nem rendezik meg ma a férfi alpesi síelők világkupa-sorozatának lesiklóversenyét az ausztriai Kitzbühelben.

Unokázós csalókra csaptak le a rendőrök Győrben – kétmillió forintot szedtek el a 72 éves férfitól – videó az akcióról

Közel kétmillió forint készpénzt vettek át egy idős férfitól az unokázós bűncselekmény feltételezett elkövetői, amikor a megyei rendőrök lecsaptak rájuk.

Férfi kézi-vb: a lengyelek elleni siker már negyeddöntőt érne

A magyar férfi kézilabda-válogatott már Lengyelország ellen (kezdés: 18.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) kihasználhatja azt az esélyt, amelyet a brazilok elleni győzelemmel teremtett magának, ugyanis a szombati győzelemmel bejutna az egyiptomi világbajnokság legjobb nyolc csapata közé, teljesítve a hazai szövetség által támasztott elvárást.

Egy ajkai pékségben ütötte meg a férfi a sértettet

Az Ajkai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Hamis bankjegyekkel fizetett két férfi Kárpátalján

Két férfi több ökörmezői járási vállalkozót is átvert, akiknek hamis bankjeggyel fizettek a szolgáltatásért. A bűnözőket letartóztatta a rendőrség.

Öt éve a férfiak sikerrel jártak Triesztben, most a hölgyeken a sor

Eljött a sorsdöntő nap: este ugrik medencébe az olimpiai kvótáért a női pólóválogatott.

Körözött férfit fogtak el a rendőrök Celldömölkön

Őrizetbe vették a garázdaság elkövetése miatt körözött személyt.

Lezárt ügy: megkéselt egy férfit egy magyarlaki nő

A rendőrök 2020. május 23-án elfogták és a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára előállították azt a magyarlaki lakost, aki Körmenden szóváltást követően egy alkalommal megütötte, majd több alkalommal késsel megszúrta vitapartnerét.

Lopás miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Salgótarjánban

Az egyenruhások Salgótarjánban igazoltatták a 26 éves férfit.

Letartóztatják a férfit, aki több alkalommal is lopott egy hatvani üzletből

A gyanú szerint a férfi többször lopott egy hatvani üzletből, ahol egyik alkalommal fellökte az útjába álló alkalmazottat is.