Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 392 hír

Ősszel is Forma-1 Magyarországon? A Hungaroring áll elébe!

A Hungaroring készen állna arra, hogy ősszel ismét vendégül lássa a Forma-1 mezőnyét, amennyiben a többi kontinensen a járványhelyzet nem teszi lehetővé a versenyzést – erről beszélt Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, ám ezzel együtt hozzátette, nem számít arra, hogy ilyen forgatókönyv érvényesül majd.

Nem lesz korlátozva a bírói mentelmi jog Magyarországon

A jelenlegi szabályok biztosítják, hogy a bírák befolyástól mentesen láthassák el feladataikat.

Sokfelé várható zápor, zivatar az ország területén péntek estig

Csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés az ország északkeleti harmadán (Észak-Alföld, Északi-középhegység, Budapest tágabb környezete) valószínű.

Adófajták Magyarországon

KKV Magazin
-
  Tegnap 15:35 Cégvilág

Míg 5 évvel ezelőtt még 60 adófajtát tartottunk nyilván Magyarországon, addig múlt év végére ez a szám 54-re redukálódott. A minap bevezetett új válságadók azonban megakasztották a folyamatot. Kérdés, hogy megfordul-e a tendencia.

Idén egyszerre rendezik meg az összes nyári fesztivált Magyarországon

Index
-
  Tegnap 15:32 Zene

Megint új időpontot kapott a Kolorádó Fesztivál: ugyanúgy augusztus utolsó hétvégéjén lesz, mint Orfű, az EFOTT, a SZIN és az Utcazene Fesztivál.

Ismét Magyarországon vállalhat munkát a női röplabda-válogatott korábbi kapitánya

M4 Sport
-
  Tegnap 15:30 Sport

"Vannak még dolgok, amelyek magukkal ragadnak: a hegyek, a séta, a zene, a kultúra és rengeteg egyéb dolog, de a röplabda a legfontosabb."

Óriási a vásárlási kedv az elektromos autó piacon Magyarországon

okosipar.hu
-
  Tegnap 15:07 Cégvilág

A magyarok Európa élmezőnyében vannak az elektromos autó-vásárlási szándékot illetően. Azok közül a magyarok közül, akik autóvásárlást terveznek a közeljövőben, 29 százalék elektromos autót venne. Ez derül ki az E.ON és a KantarEMNID legutóbbi közös, reprezentatív közvéleménykutatásából. A magyarokat csak a románok és olaszok…

A magyar sportban először fizetési sapkát vezettek be

24.hu
-
  Tegnap 14:49 Sport

A hivatásos utánpótlás korú sportolók és az amatőr játékosok részére a munkabérek vagy megbízási díjak és egyéb juttatások összegéről szóló szabályozást rendelt el a kézilabda szövetség.

Újraindulnak a kutyakiállítások Magyarországon: megvannak az új időpontok!

Örömhírt tett közzé a MEOE Szövetség: ismét lehetővé vált a kiállítások rendezése, így meg is indult azok megszervezése.

A Photon Energy 14,1 MWp összkapacitású FV erőművek építését kezdte meg Magyarországon

ProfitLine
-
  Tegnap 14:30 Gazdaság

A Photon Energy (N.V. PEN, „a Vállalat“ ill. „a Csoport“) bejelentette, hogy a magyarországi Püspökladányban megkezdték a tíz, saját portfóliójukba kerülő, 14,1 MWp összkapacitású fotovoltaikus erőmű építését.

Minden adott ahhoz, hogy a régió egyik legnagyobb agrárképzési intézménye jöjjön létre Magyarországon?

A felsőoktatás tervezett átalakításával egy olyan tudásközpont jöhet létre, ami kulcsszerepet fog játszani a modern, magyar agrárium megteremtésében – mondta Dr. Gyuricza Csaba az M1 – Ma reggel című műsorában.

Május végén startolt a Marcel, a Publicis Groupe AI vezérelt platformja Magyarországon

Egyedülálló módon egyesíti a szaktudást a technológiával a Publicis Groupe mesterséges intelligencia alapú platformja, a Marcel, ami lehetővé teszi, hogy a szervezet 83 000 nemzetközi munkatársa egyetlen közös talent-poolként működjön, és minden projektre az arra legalkalmasabb szakemberekből álló csapat állhasson össze. A világ…

Már több mint tízezren írták alá a tervezett elavulás megtiltását követelő petíciót Magyarországon

Mérce
-
  Tegnap 14:00 Vélemény

A Magyar Természetvédők Szövetsége oldalán ezt még most is bárki megteheti.

A régió egyik legnagyobb agrárképzési intézménye jöhet létre Magyarországon

A régió egyik legnagyobb agrárképzési intézménye jöhet létre Magyarországon – tudatta közleményében a NAIK.