Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 423 hír

Nemzetközi eredményeket ért el a PTE a mesterséges megtermékenyítés területén

A Pécsi Tudományegyetem, mint főkedvezményezett a GINOP-2.3.2-15-2016-00021 számú projektet Prof. Dr. Kovács L. Gábor akadémikus szakmai vezetésével valósította meg. A 2016. október 1-én indult 100% támogatási intenzitású pályázat jelenleg az egyetem 5 legfontosabb ipari projektjei között szerepel. A szakmai tevékenység a…

Így mentenék meg a logisztikát Magyarországon

Tízpontos javaslatcsomagot nyújtott be a kormánynak a magyar logisztikai ágazat  problémáinak megoldása érdekében a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ). A Szövetség szerint a koronavírus-járvány miatt a logisztikai ágazat egyes szereplői az összeomlás szélére kerültek.

Vége! Ekkortól tilos az avarégetés Magyarországon

Az élelmiszerek kettős minőségével összefüggésben fogadott el törvényt szerdán az Országgyűlés, amely jövő évtől betiltotta az avar és a kerti hulladék égetését is, valamint elfogadta a klímavédelemről szóló jogszabályt.

Végleg betiltják az avarégetést Magyarországon, sehol sem lehet kerti hulladékot égetni

Szerdán elfogadta az Országgyűlés, hogy már csak néhány hónapig füstölhetnek a kertekben rakott tüzek. 2021 január 1-től az egész ország területén tilos lesz a zöldhulladék és avar égetése az udvarokban. Akár 3 millió is lehet a bírság, de mi a helyzet a grillezéssel? Jövő évtől tilos az avar és a kerti hulladék égetése. Az ezzel

Betiltják az avarégetést Magyarországon: megszületett a törvény egy rakás más, kemény jogszabállyal együtt – Mutatj…

Rengeteg törvényt fogadott el ma az országgyűlés, köztük a klímavédelemmel kapcsolatosat, amelyet eredetileg ellenzéki képviselők nyújtottak be, aztán annyi kormánypárti módosítás esett benne menetközben, hogy most mégis leszavazták. A parlamenteben ma törvényt hoztak a Honvédség bővítésének könnyítésére, de olyan is született, ami…

A korrupcióellenes javaslatok több, mint felét figyelmen kívül hagyták Magyarországon

HVG
-
  Ma 12:47 Belföld

Két ország van csak, ahol még annál is kevésbé foglalkoznak a korrupcióellenes javaslatokkal, mint nálunk.

A mai Kazahsztán területén landoltak

Szon
-
  Ma 11:58 Kultúra

Farkas Bertalan és Valerij Kubaszov 1980. május 26-án, magyar idő szerint 20 óra 20 perckor, indult a világűrbe a Szojuz–36 űrhajó fedélzetén.

Müller Cecília: A legidősebb gyógyult beteg Magyarországon 102 éves

Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatójának kezdetén Müller Cecília ismertette az adatokat.

Oktatásturizmus Magyarországon

Turizmus.com
-
  Ma 11:44 Utazás

A határokon átívelő oktatás, valamint a vele járó strukturális és kulturális alkalmazkodás napjainkban már egy világszerte növekvő és elkerülhetetlen jelenség.

Müller: 102 éves a legidősebb gyógyult beteg Magyarországon

Szabad Horvátországba utazni, de a hazatérőkre hatósági házi karantén vár.

A családbarát Magyarországon rendszeresen rúgnak ki nőket a munkahelyükről, mert gyereket vállalnak

Mérce
-
  Ma 11:30 Vélemény

Egy új kutatás kimutatja: ugyan kifejezetten tiltja a Munka törvénykönyve, sok munkáltató közvetlenül azután bocsátja el valamilyen mondvacsinált indokkal a munkavállalót, hogy az közölte, gyereket vár.

Kiderült, mit okozott a koronavírus: másfél évet ugrott a banki digitalizáció Magyarországon

Portfolio
-
  Ma 10:45 Gazdaság

A banki digitalizációs globális rangsorban a középmezőnyben helyezkedik el Magyarország Németországgal, Nagy-Britanniával együtt - fejtette ki Grzegorz Cimochowski, a Deloitte Digital Poland partnere Financial and Corporate IT 2020 online konferenciánk nyitóelőadásán. Ugyanakkor a magyar ügyfelek körében másfél évet ugrottunk a…

Meghalt 2 beteg és 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 2 idős, krónikus beteg, és 10-zel, 3931-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon – közölte a koronavirus.gov.hu szerda reggel. A kormányzati portálon azt írták: újabb magyar állampolgároknál mutatták ki a koronavírus-fertőzést. 534-re emelkedett az elhunytak száma, 2190-en már meggyógyultak. Az…

Meghalt 2 beteg és 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 2 idős, krónikus beteg, és 10-zel, 3931-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon.

3931 azonosított fertőzött és 2 halott szerda reggel Magyarországon

Meghalt 2 idős, krónikus beteg, és 10-zel, 3931-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu szerda reggel.