Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Te mit tudsz csinálni 35 óra alatt? Ők ketten egy föld alatti medencét csúszdával

Player
-
 Ma 12:08Életmód

Nem vagy egyedül, ha most kicsit haszontalannak érzed magad.

Mikor mehetnek vissza az iskolapadba az egyetemisták? Megszólaltak az intézmények

A legtöbb helyen online oktatással kezdik meg az új félévet februárban a felsőoktatási intézmények, ám egyes gyakorlati képzések továbbra is a hallgatók jelenlétével zajlanak majd. Az egyetemek és főiskolák folyamatosan

Szabics Imre: Van olyan seb, amely idővel sem gyógyul

Régen gólt lőtt a Manchesternek, ma három lány apja. Interjú családról, veszteségről, futballról.

Keresik a magyarázatot: Hímek nélkül születtek egyedei két nőstény rájának

Ivadékai születtek két nőstény sasrájának egy új-zélandi akváriumban, pedig hímek nem éltek velük – számolt be róla a brit The Guardian online kiadása. A két nőstény, Nibble és Spot az aucklandi Sea Life Kelly Tarlton vízi állatkert egy alagúttal bejárható akváriumában laknak. Szilveszterkor utódaik jöttek világra, noha két éve nem jártak hímek a k

Itt a lista az államtitkárokról, akik jutalmat kaptak tavaly

Blikk
-
 Ma 11:58Belföld

Kiderült, hogy összesen 19 államtitkár kapott jutalmat tavaly.

Ezek az államtitkárok kaptak milliós motivációs elismerést

Borsod24
-
 Ma 11:54Megyei

2020-ban 19 magyar államtitkár részesült motivációs elismerésnek nevezett prémiumban. Egy havi fizetésről van szó, ami az esetükben 1,3-1,75 millió forint közötti összeg. A K-monitor hozta le a teljes névlistát. E szerint Farkas Sándor, Zambó Péter, Rácz András, Feldman Zsolt (Agrárminisztérium); Szabó István, Németh Szilárd (Honvédelmi…

A Központ mellett egy másik helyet is bezártak a bulinegyedben

HVG
-
 Ma 11:53Gazdaság

A rendőrség közleménye szerint egy vendéglátóhelyen 20 óra után több tucat ember tartózkodott, ezért bezárták.

Sínekre hajtott egy paksi férfi Keszthelyen, utasai megsérültek

Egy 55 éves paksi férfi közlekedett személyautóval Keszthely külterületén. Haladása során egy vasúti átjáróhoz érve figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását, ráhajtott a sínekre, ahol összeütközött egy motorvonattal.

Ujhelyi szerint egyik minisztérium sem vállalja a felelősséget az oltási tervért

ATV
-
 Ma 11:50Belföld

Nincs konkrét és érdemi felelőse az oltási tervnek Magyarországon, egyetlen minisztérium sem vállalta ugyanis adatkezelőként a felelősséget érte - mondta Ujhelyi István (MSZP) európai parlamenti (EP-) képviselő szombati online sajtótájékoztatóján.

Gyorsabb lesz a Microsoft Defender egy új beállítás miatt

Egy eddig választható opció február közepétől alapértelmezett beállításként él tovább.

Egy fiatal légiutas-kísérő megerőszakolása és meggyilkolása rázta meg a Fülöp-szigeteket

Tizenkét gyanúsítottból hármat őrizetbe vettek, a maradék kilencet az ország egyik tábornoka felszólította, hogy adják meg magukat 72 órán belül, különben levadásszák őket.

Még az idén megérkezik az elektromos M-es BMW

A cég korábban már utalt arra, hogy érkezhet egy villanyosított M-es BMW, de ekkor még nagyon titokzatos volt ennek érkezéséről.

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban

HVG
-
 Ma 11:37Külföld

Tombol a koronavírus-járvány Olaszországban, mégis sok kórház van, ahol egyáltalán nincsenek betegek - igaz, orvosok sem. A déli Calabria régióban a felelőtlen irányítás és a maffia mesterkedései miatt sorra kellett bezárni az egészségügyi intézményeket. Ebből lett elege egy nyugdíjas orvosnak és csapatának. A Deutsche Welle riportja.

Megkezdődik idén a marcali légimentőbázis kialakítása

Még alig haladtunk túl január közepén, a légimentőknek az idén már kétszer kellett mentést végrehajtaniuk Somogy területén. A szolgálattal kapcsolatban a sonline.hu megtudta, az előzetes terveknek megfelelően kezdődik meg Marcaliban az új légimentőbázis kialakítása 2021-ben.

Tiltott buli a Madách téren – Lecsaptak a zsaruk az egyik szórakozóhelynél gyülekező tömegre, 60 napra lehúzatták a r…

Tucatnyi rendőr érkezett a budapesti Madách térre, azt követően, hogy a Központ nevű szórakozóhely előtt egy utcai tömeges buli alakult ki péntek este. Ezt mondták a résztvevők A részvevők közül többen nyilatkoztak a Noizz-nak, akik azt mondták, hogy szép számmal jöttek össze az emberek a a Központ délután 3-7 között meghirdetett “Elviteles…