Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meglepő szavak is helyet kaptak a magyarok 2020-as keresési toplistáján

A Google 20 éve minden év elején közzéteszi azoknak a kifejezéseknek a listáját, amelyek az adott évben a legnépszerűbbek voltak az internetezők körében. A keresőóriás 74 országot vesz górcső alá, és ebben Magyarország is helyet kap. Míg a toplista első helyezettje elég kiszámítható volt, a további témakörökben és kifejezésekben vannak azért…

Megzavarhatja a pacemakert az iPhone 12

A vezeték nélküli töltéssel van a baj: interferencia alakulhat ki a két készülék között. A British Hearth Rhythm Association nemrég közzétett tanulmánya arra figyelmeztet, hogy az iPhone 12-ben először megjelent MagSafe vezeték nélküli töltőrendszer összezavarhatja a szívritmust szabályozó készülékeket, vette észre az eeNews Europe. A probléma…

Így változtak meg a főzési szokásaink az elmúlt egy évben

Roadster
-
 Ma 03:33Recept

Többet vagyunk otthon, ezáltal pedig többet sürgölődünk a konyhában is.

Egy pozitív doppingteszt mentette meg egy kerékpárversenyző életét

Bringázás
-
 Tegnap 23:59Sport

Janez Brajkovic, aki évtizedeken át küzdött evészavarokkal, őszintén mesélt arról, hogyan fajulhat ez a megszállottság mentális betegséggé.

Lakossági felhívás épületenergetikai pályázatra

A kerületnek lehetősége nyílt egy újabb Európai Unió által – a Horizont 2020 program keretében – támogatott nemzetközi projekthez való csatlakozásra, mely most főként a kerület családi házas övezetében lakók bevonását ösztönözné, az ő felújítási törekvéseiket támogatná. Az önkormányzati felhívást az alábbiakban olvashatjátok.„A projekt célja…

Közel 100 milliárdot fordítanak idén az alapellátásban dolgozók béremelésére

Metropol
-
 Tegnap 22:03Bulvár

Idén 96,1 milliárd forintot fordít a kormány az alapellátásban dolgozó több mint 18 ezer orvos és szakdolgozó bérének emelésére.

96,1 milliárd forintot fordít idén a kormány az alapellátásban dolgozók béremelésére

Idén 96,1 milliárd forintot fordít a kormány az alapellátásban dolgozó több mint 18 ezer orvos és szakdolgozó bérének emelésére - közölte az emberi erőforrások minisztere szerdán hivatalos Facebook-oldalán.

Egy független balatoni vendéglátós kommentárja a Balatont érintő mai pályázati ügyek kapcsán

Dining Guide
-
 Tegnap 21:47Életmód

A Németh Tamás által megfogalmazott véleménnyel számos hazai vendéglátós ért egyet. Szabadszájúan adta át gondolatait, úgy, ahogyan egy felháborodott ember beszél egy frissen érkezett hír kapcsán. Komoly nehézségekkel küzdő, csalódott, magukat az állam által magukra hagyott dolgozók, vállalkozók érezhetnek együtt a balatoni éttermes…

Az idén 96,1 milliárd forint jut az alapellátásban dolgozók béremelésére

Ezt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere jelentette be hivatalos Facebook-oldalán.

Két háztűz is volt egy nap alatt Hargita megyében

Székelyhon
-
 Tegnap 21:15Határtalan

Két tűzesethez is riasztották a Hargita megyei tűzoltókat az elmúlt egy napban. Székelyudvarhelyen, illetve a Gyergyótölgyes községhez tartozó Hágótő faluban keletkezett háztűz, nem megfelelő kémények miatt – tájékoztatott közleményében a Hargita megyei tűzoltóság.

Kigyulladt egy munkagép Somogy megyében

Kigyulladt egy munkagép szerda este Somogy megyében, a 67-es főút mentén, a Simonfa és Zselicszentpál közötti szakaszon. A tűzhöz Kaposvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Megtámadtak és kiraboltak egy rendőrt az utcán

Blikk
-
 Tegnap 20:30Baleset-bűnügy

Az arlingtoni rendőrség négy fiatal férfit keres, akik pisztolyt fogtak és kiraboltak egy szolgálaton kívüli rendőrt egy kisbolt előtt.

Az MTVA munkatársa kapta idén a Szalézi Szent Ferenc-sajtóösztöndíjat

Propeller
-
 Tegnap 20:23Belföld

Horváth Gábor, az MTVA vallási főszerkesztőségének győri munkatársa kapta idén a Szalézi Szent Ferenc-sajtóösztöndíjat. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elismerését Veres András győri megyés püspök, a testület elnöke adta át szerdán Budapesten. Fotó: katolikus.hu Az MKPK-nak az MTI-hez szerdán eljuttatott közleménye…

Tíz ország kapta a vakcinák háromnegyedét

hirado.hu
-
 Tegnap 20:15Külföld

A WHO főigazgatója szerint nem helyes, ha a gazdag országok fiatalabb és egészségesebb állampolgárai hamarabb oltatnák be magukat.