Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Autósport: zárt kapus lesz a Le Mans-i 24 órás verseny

Zárt kapus lesz idén a Le Mans-i 24 órás autóverseny.

Női kézilabda – Zárt kapusak maradnak a hazai felkészülési mérkőzések

A Győri Audi ETO KC felkészülési időszakának hazai mérkőzései az MTK elleni találkozóhoz hasonlóan nem lesznek látogathatóak.

Új nevet kap a pécsi uszoda: nagy múltú edző előtt tiszteleg a város a döntéssel

Blikk
-
  Ma 18:06 Belföld

A nyolcvanadik születésnapját hétfőn (ma) ünneplő Petrov Anatolij úszóedző nevét vette fel a pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ uszodája.

Biztonságos árnyékban óvják a kicsiket Kaposváron

Sonline
-
  Ma 18:02 Belföld

A sokszor égető napfénytől óvják a kicsiket.

Idén is vár Kapolcs legújabb fesztiválja: megtartják a Bondorót

Utcaszínház, újcirkusz, vízirevű, pantomimesek és mesemondó délután is lesz a koncertek mellett augusztus utolsó hétvégéjén.

Teljes kapacitással fog üzemelni a legtöbb egyetemi kollégium ősztől

Teljes kapacitással üzemelnek szeptembertől az egyetemi kollégiumok, beköltözhetnek a külföldi hallgatók is, és nem lesz kötelező koronavírus-tesztelés. Óvintézkedéseket viszont bevezetnek, például korlátozzák a vendégfogadást, elkülönítő helyiségeket alakítanak ki, maszkviselést írnak elő, sőt az ELTE magánszállásokat is kínál, hogy…

Jutalmat kaptak az életmentő rendőrök

Budapest rendőrfőkapitánya, Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok jutalomban részesítette azt a négy rendőrt, akik megmentették egy férfi életét a XXI. kerületben.Ménesi Norbert r. főtörzsőrmester és Kántor Gábor r. őrnagy gyalogosan teljesített szolgálatot  augusztus 3-án a Szent Imre téren, ahol 18 óra 30 perc körül egy légzési…

Nem csak a PlayStation tulajok kapnak exkluzív Marvel's Avengers tartalmakat

Skinek és emote-ok várják azokat, akik konkrét boltokban veszik meg a játékot, épp most újítanak be egy processzort, vagy épp imádnak rágózni.

Egy nő új ünnepnapot kapott Finnországban

Cafeblog
-
  Ma 17:10 Blog

Augusztus 9 egy új ünnepnap Finnországban Tove Janssont és a finn művészetet ünneplik ezen a napon Tove Jansson író képzőművész a

Orbán Viktor elismerte: nem teljesítette maradéktalanul az uniós csúcsra kapott mandátumát

Mindezt Kövér László országgyűlési elnöknek írta meg egy levélben. Eszerint az öt pontból, aminek teljesítésével megbízta a parlament, csak kettő teljesült, kettőben ért el valamilyen eredményt, egyben viszont semmit.

Végre elárulta Orbán Viktor, mennyi pénzt kapunk Brüsszelből

Magyarország az uniós mentőcsomagból és költségvetésből összesen mintegy 40,7 milliárd euró vissza nem térítendő támogatáshoz juthat, továbbá 10 milliárd euró hitelt vehet fel. Szerinte nincsenek veszélyben az uniós forrásaink.

Ha egy se veled, se nélküled kapcsolat nem enged továbblépni

Style
-
  Ma 17:01 Életmód

Én nem hiszek a se veled, se nélküled kapcsolatokban. Ezekben a széthulló, majd ideiglenesen újra összekapaszkodó liezonokban nincs érzelmi biztonság, mert nem azt kapom, amit szeretnék és nem úgy tisztelnek, ahogyan az jó lenne. Mégis beszippant, körülfonja a testem, rabolja a hitemet, az időmet, és az önbecsülésemet, és egyre…

A pro Valorant szcéna tagjait zavarja, hogy az amerikai közösség előbb kapja meg a frissítéseket

Esport 1
-
  Ma 17:00 Gaming

A Riot Games producere elutasította a vádakat, miszerint ezzel kedveznének az amerikai játékosoknak.