Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 127 hír

PS Plus december: 3 friss játékot is kapnak az előfizetők karácsonyra

Csupa friss cím. Ha december, akkor új PlayStation Plus-játékok a láthatáron! A Sony bejelentette az év utolsó Plus-kínálatát, és ezek között 3 friss cím is szerepel.

Nagyon úgy fest, hogy 2021-ben nem elég, hogy az árak drágulnak, de fizetésemelést se kapnak a magyarok

Nagyon úgy fest, hogy 2021-ben nem elég, hogy az árak drágulnak, de fizetésemelést se kapnak a magyarok Nincs megállapodás a munkáltatók és a munkavállalók között. A munkavállalók január elsejétől 10 százalékos minimálbér emelést szeretnének, a munkáltatók viszont úgy gondolják a jelenlegi gazdasági helyzetben erre nincs esély.…

Nem kapnak haladékot a kereskedők az elektronikus fizetés bevezetésére

A Pénzügyminisztérium államtitkára arra a lapinterjúra reagált, amelyben a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke felvetette, ha a járványhelyzet rosszabbodik és a boltok részleges vagy teljes bezárásra kényszerülnek, az érintett kereskedők megfontolják, hogy kérelmezik a január 1-jei határidő…

Elsőbbséget kapnak az idősek az összes magyarországi postán

Valamint a fertőzésveszély csökkentése érdekében újra bevezetik az egyedi várakozási rendet, amelynek értelmében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgálópult működik.

A Samsung állítólag júniusban dobja piacra a Galaxy Z Fold 3-at, S Pen-nel

GSMring
-
 Ma 18:04Mobiltech

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Samsung végleg felhagy a Note szériával. A hírek szerint, nem az előző években kitaposott utat követi 2021-ben a Samsung. A dél-koreai óriás – az eddig megszokott februári dátummal ellentétben – várhatóan már januárban piacra dobja az új Galaxy S sorozatot. Az AJUNews értesülései szerint a Note széria…

Nem kapnak haladékot a járvány miatt a kereskedők

A januártól az elektronikus fizetés lehetővé tételére kötelezett cégek egyelőre a bezárástól félnek és a boldogulásért dolgoznak, az érdekképviseleti szervük ezért halasztási kérelmet helyezett kilátásba.

Semmit nem kapnak a nyugdíjasok a várostól, de a hivatali dolgozók igen

Idén nem számíthatnak a nyugdíjasok utalványra Vásárhelyen, a hivatali dolgozók azonban 10-20 ezer forint pluszt kapnak az ünnepek előtt.

Elsőbbséget kapnak a postai kiszolgálásban a 65 év felettiek

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettiek részére - közölte a kormány hivatalos közösségi oldalán.

Két tesztet kapnak majd ajándékba az angol egyetemisták karácsonyra

Eduline
-
 Ma 16:24Karrier

Közelednek az ünnepek és a karácsonyi szünet, úgyhogy az angol felsőoktatásban idén különös ajándék jár majd a hazautazóknak.

Hivatali dolgozók kapnak 10-20 ezer forintot karácsonyra idén Vásárhelyen, a nyugdíjasok nem

A múzeumokban, a művelődési házban, és a könyvtárban dolgozók kapnak 10 ezer forintos utalványt karácsonyra Vásárhelyen, a város nyugdíjasai nem. A polgármesteri hivatal dolgozói és az óvodai alkalmazottak 20 ezer forintot kapnak. A rászoruló gyerekek megajándékozásáról nincs hír.

Biden: a beiktatás után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók

Elnöki beiktatása után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók – jelentette be Joe Biden, az Egyesült Államok megválasztott elnöke az NBC televíziónak kedden este adott interjújában.

Kedvező árú mobilok a Samsungtól

Várhatóan két belépő szintű okostelefonnal indítja a jövő évet a világ legnagyobb gyártója.

A postákon a nyitásnál kapnak elsőbbséget a 65 év felettieknek

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelétől pedig türelmet kér a Magyar Posta.

150 milliós plusztámogatást kapnak az önkéntes tűzoltók

A költségvetés 700 millió forintos forrásán túl 150 millió forintnyi plusztámogatást kapnak az önkéntestűzoltó-egyesületek – jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.