Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Skóciának nagyon nem tetszik a brit kormány új bevándorlási terve

"Pusztító" hatású lehet Skóciában a brit kormány által felvázolt jövőbeni bevándorolási szabályozás - mondta vasárnap a skót miniszterelnök. Nicola Sturgeon a BBC televízió heti politikai interjúműsorának nyilatkozva kijelentette: demográfiai helyzete miatt Skóciának továbbra is szüksége van a külföldi munkavállalókra.

Rosszul járhat, aki utólag telepít Google alkalmazást az újabb Huawei mobilokra

Annak ellenére, hogy már tavaly május óta nem kereskedhet amerikai cégekkel a Huawei, köztük a Google-lal sem, a keresőóriás eddig hallgatott a történtekkel kapcsolatban. Most viszont közzétettek egy rövid közleményt, amiben leírják a legfontosabb tudnivalókat a Huawei tulajok számára. Azokra a Huawei mobilokra nem vonatkozik az USA…

Koronavírus - Újabb országokban jelent meg a rettegett kór

Kuvaitban, Bahreinben és Afganisztánban is felütötte a fejét a kínai Vuhanból indult koronavírus-járvány. Észak-Koreában 380 külföldi került hétfőn karanténba.

Újabb videófelvétel Andrej Kiskáról

ma7.sk
-
  Ma 10:06 Határtalan

Az elmúlt napokban már két titkos videófelvétel került fel a világhálóra Andrej Kiska exállamfővel kapcsolatban. A politikus, aki az Emberekért párt elnökeként indul a hétvégi választásokon közönséges manipulációnak és a személye lejáratását szolgáló akciónak nevezte az egykori telekügyleteinek maffiahátterét bizonygató felvételek közzétételét…

Újabb részletek derültek ki a nyugdíjkötvényről

Varga Mihály közölte: a lekötési kötelezettség legalább tíz év lesz.

Szélriadó van érvényben Románia nagy részén, több iskolát bezártak

Maszol
-
  Ma 10:01 Határtalan

Hétfő éjjel kettőtől este hat óráig erős szélre figyelmeztető vörös riasztás van érvényben Románia magasan fekvő területein, több iskolában felfüggesztették az oktatást emiatt.

Felvételi: ez elég nagy stressz

Boon
-
  Ma 10:00 Belföld

A Herman Ottó Gimnázium igazgatója különösen a kicsiket, a tízéves felvételizőket sajnálja.

Nagyot nézel, mit csinált az adás közepén Majka kisfia

Blikk
-
  Ma 09:59 Életmód

A Nicsak, ki vagyok? műsora alatt történt, Dundika meg is mutatta, mi zajlott a nézőtéren.

Koronavírus - Újabb országokban jelent meg a rettegett kór

Kuvaitban, Bahreinben és Afganisztánban is felütötte a fejét a kínai Vuhanból indult koronavírus-járvány. Észak-Koreában 380 külföldi került hétfőn karanténba.

Ismét hőstressz fehéríti a Nagy-korallzátonyt

A szokásosnál melegebb óceáni áramlatok hatására tömeges korallfehéredés kockázatára figyelmeztetnek az ausztrál virágállatok felügyeletéért felelős hatóság szakemberei.

Újabb ősbemutatóval vár a Régizene Fesztivál a Müpában

Február 28. és március 8. között várja közönségét a Régizene Fesztivál, amelyen A Felvilágosodás Korának Zenekara, Rohmann Ditta, a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar egyaránt fellép.

Bizarr baleset: rázuhant a nagymamára a sztriptíztáncos rúddal együtt

Kiszakadt egy rúd a plafonból a táncossal együtt, majd egy idős nőre zuhant egy londoni klubban. Az eset február 22-én történt a londoni For Your Eyes Only klubban, ahol a Dreamboys nevű társulat lépett fel. A baleset akkor következett be, amikor a 32 éves Lewis Riches nekifutásból akart a rúdra fellendülni, ami mint kiderült, nem bírta őt el. A p

Újabb országokban jelent meg a koronavírus

Kuvaitban, Bahreinben és Afganisztánban is megjelent a kínai Vuhanból indult koronavírus.

Nagy lépésre szánta el magát az ALDI

MMonline
-
  Ma 09:44 Média

Ez év március végéig valamennyi magyar beszerzésű, sajátmárkás tejtermékénél elhagyja a műanyag fedelet az ALDI. Tovább folytatja a felhasznált műanyag mennyiségét csökkentő intézkedéseit az ALDI. Az eldobható műanyagok világszinten hatalmas problémát jelentenek. Az ALDI felelős vállalatként számos intézkedéssel kívánja csökkenteni…