Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 405 hír

EU-s egyeztetés kezdődhet a közös oltást igazoló könyvről

A koronavírus-fertőzés mértéke Európában és a vírus új, fertőzőbb változatainak megjelenése a legnagyobb óvatosságot igényli - hangsúlyozta Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek küldött levelében hétfőn.

A közösségi autó a jövő záloga, de a carsharinget is elérte a járvány

Pesti Hírlap
-
 Tegnap 22:00Belföld

A carsharing lehetőségek a taxik mellett a céges autókkal is felvennék a versenyt. De ezt az ágazatot is befolyásolta a koronavírus-járvány. A 2020-as évben a pandémia hatására olyan városfejlesztési folyamatok kezdődtek meg, amire néhány évvel ezelőtt még nem is gondoltunk volna. A körúti biciklisávok felrajzolása ugyan még messze nem…

Hogyan működnek a jövőben a múzeumok?

Magyar Szó
-
 Tegnap 20:43Kultúra

A múzeumi tevékenységről szóló törvény tervezetének első nyilvános vitáját tegnap tartották meg Újvidéken. A művelődési minisztérium munkacsoportja dolgozta ki a szóban forgó tervezetet, amellyel rendezni fogják az országban található múzeumok értékeinek védelmét és felhasználását, a dokumentáció vezetését, a tevékenységük

Vadai Ágnes: Tényleg teljesen hülyének nézik a saját híveiket is!

Mandiner
-
 Tegnap 18:29Vélemény

Azt akarják beadni nekünk, hogy a magyar külügyi futsal és sportriporter válogatotton kívül senki nem tud a kínai vakcinákról egész Európában.

20 közös év és 3 gyerek után válik a sztárfocista

Didier Drogba 20 évig volt együtt feleségével, akivel 10 éve házasodtak össze. Három közös gyerekük született, de az asszony most beadta a válókeresetet.

Videó: László Zoliék Gryazin-nal közös teszten készültek a Montéra

RallyFeeling
-
 Tegnap 18:13Sport

László Zoli idén második alkalommal vág neki a Monte-Carlo Ralinak. Idén is ugyan azzal a Ford Fiesta Rally4-essel állnak rajthoz amivel tavaly sikeresen teljesítették a versenyt. Tavaly még Begala Tamás diktálta az itinert akit idén Berendi David vált a Jobb1-ben. Már sikerült kipróbálni az autót igazi Montés körülmények között, és olyan…

Saját márkás kézfertőtlenítővel jelentkezik az OMV

Drive Me Baby
-
 Tegnap 18:00Életmód

Az OMV kézfertőtlenítője egy kellemes, friss illatú gél, amelynek glicerin tartalma elősegíti a bőr hidratáltságát is. Minden töltőállomásukon elérhető.

Ismét elhalasztották a közös képviselők kötelező teljes körű regisztrációját

Origo
-
 Tegnap 17:54Gazdaság

A közös képviselők ismét haladékot kaptak a kötelező regisztrációjukra, az új szabályok 2023-tól lépnek hatályba.

Már 25 öntözési közösség működik, a minta Hartán található

Itt a működő példa, ha kedvet kapott hozzá, mindjárt itt a pályázat is!

Női orrokról posztolt a lány, képlavinát indított el vele: saját fotóikkal üzennek a netezők

Femina
-
 Tegnap 17:26Divat

A twitteres posztra rengeteg nő reagált saját fotójával. Arra hívták fel a figyelmet, hogy nem csak a szabályos, pisze orrok szépek.

A jövőben hetente lesz asztalitenisz-világranglista

Origo
-
 Tegnap 17:22Sport

Az aktuális világranglistán Póta Georgina, illetve Majoros Bence a legjobb magyar.

Karácsony: Budapest közösségi erejére "nagy szükség lesz a következő időszakban"

Több kerülettel közösen indít tájékoztató kampányt Budapest helyzetéről a fővárosi önkormányzat. Az akcióval erősíteni kívánják a város közösségét és rábírnák a kormányt a megszorítások felfüggesztésére – jelentette be a főpolgármester hétfőn, online sajtótájékoztatón.

Szankcionálhatja a Facebookot és más közösségi oldalakat a magyar kormány

Varga Judit szerint: „A keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook is úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Erről személyes tapasztalatom is van”.

A jelek szerint Orbánnak a jövőben sem kell tartania a CDU-tól

A magyar nacionalizmus elleni határozottabb fellépést követelte Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke – Armin Laschet, a párt most megválasztott elnöke szerint azonban ez nehéz kérdés lesz, mivel „szükségünk van a magyarokra és a lengyelekre az unióban... Nem akarom, hogy lecsússzanak a szélsőjobbra”. A CDU kongresszusa kapcsán…