Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 195 hír

A Szerencsejáték Zrt. támogatásai: Pataky Attila, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal exfelesége

Telex
-
 Tegnap 23:35Gazdaság

A Szerencsejáték Zrt. közzétette a koronavírus alatt kiosztott támogatásait. A konzervatív politikai közösség kedvenc alapítványai, zenészei, fideszes politikusok rokonai, közeli ismerősei uralják a listát, és akadt olyan hónap is, amikor csak Mészáros Lőrinc érdekeltsége kapott támogatást.

A Pécsi Tudományegyetem állami fenntartásból való kikerülése ellen tiltakozik az LMP

HírTV
-
 Tegnap 21:40Vélemény

Petíciót indít az LMP a Pécsi Tudományegyetem tervezett alapítványi működése ellen.

K2: a sztármászó oxigénes segítség nélkül jutott fel, történelmet írt

Telex
-
 Tegnap 21:19Külföld

Nims Purja bejelentésével lezárult a magashegyi mászás történelme. Eközben megtalálták a magyar mászó társának holttestét.

A Dachser segítségével jutottak el az adományok a rászorulókhoz

Cseppek
-
 Tegnap 20:45Életmód

A Dachser kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fenntartható társadalom érdekében civil szervezeteket támogasson, nemcsak nemzetközileg, de lokálisan is. DachsermikulásgyárMagyar Vöröskereszt

A Fidesz cinikusan csúsztat, amikor a Budapestnek kiutalt állami milliárdokra mutogat

Mérce
-
 Tegnap 20:15Vélemény

A főváros valóban sokmilliárd forinttal részesül a központi költségvetésből. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ellenzéki vezetésű önkormányzatok saját működésük anyagi fedezetével kapcsolatos aggodalma indokolatlan lenne.

Portugália és Franciaország is csoportgyőztesként jutott a legjobb 24 közé

A franciák egy szoros meccsen Svájcot, míg Portugália Algériát simán győzte le a kézilabda világbajnokság csoportkörének záró fordulójában.

Fekete-Győr András: Vállalhatatlan hogy állami pénzen képezték Orbán fiát

A Momentum javaslata szerint a kormány azzal növelhetné az oltási kedvet, ha fizetne 100 ezer forintot azoknak, akik beoltatják magukat. Fekete-Győr András örül annak, hogy az ötlet körül élénk, higgadt vita alakult ki. A párt elnöke azt már legfeljebb csak szórakoztatónak tartja, hogy a kormány tagjai azért becsmérelik, mert szóvá merte tenni, elf

Megbicsaklott a cég, mégis kölcsönhöz és 160 millió osztalékhoz jutottak Rogán-Gaál Cecíliáék

Több hónapos csúszás után sikerült leadnia Sarka Katával közös cégük éves beszámolóját Rogán-Gaál Cecíliának.

Mutatunk egy nagyon rendben lévő állami koronavírus-oldalt Törökországból

Azonnali
-
 Tegnap 19:10Vélemény

Élő oltási számláló, oltási terv, és lényegében minden felmerülő kérdés-válasz megtalálható a török állami koronavírus-tájékoztató oldalon.

Nem tűri tovább az ukrán állami vasúttársaság a kedvezményes utasszállítás után halmozódó tartozásokat

Az Ukrzaliznicja állami vasúttársaság nem tűri tovább, hogy senki nem egyenlíti ki a kedvezményes utasszállítás után halmozódó tartozásait, csak az Oktatási Minisztérium egymilliárd hrivnyával adós.

Kézi-vb: Lazarov vezérletével a középdöntőbe jutott Észak-Macedónia

Az oroszok legyőzték az U20-as keretükkel játszó Dél-Koreát.

Állami támogatást kapnak a brit repülőterek

AIRportal
-
 Tegnap 18:04Gazdaság

Az Egyesült Királyságban lezárásokat rendeltek el a koronavírus mutációinak terjedése miatt, egyre több országból nem fogadnak járatokat, a kormány ezért pénzügyi segítséget ígért.

Férfi kézilabda-vb – Észak-Macedónia a középdöntőbe jutott

Észak-Macedónia válogatottja középdöntőbe jutott az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon, mivel 32-29-re legyőzte Chile csapatát a csoportkör harmadik, utolsó fordulójának hétfői játéknapján.     Az első két mérkőzését mindkét csapat elveszítette a kairói G csoportban, így a macedónoknak győzniük kellett a továbbjutáshoz,…

Mészáros Lőrinc hiába látszik tulajdonosnak, hivatalosan csak főtámogató Eszéken

G7
-
 Tegnap 15:31Cégvilág

Az eszéki futball sikereiről és terveiről nyilatkozott egy horvát sportlapnak Mészáros Lőrinc, aki papíron fél éve kiszállt a csapatból.

Tovább drágult Hernádi Zsolt MOL-vezér milliárdokból épülő luxusszállodája

Közel egymilliárd forinttal drágább lett és több hónapot csúszik a Hernádi Zsolt MOL-vezér érdekeltségébe tartozó esztergomi luxusszálloda, amit Garancsi István cége épít, az alatta lévő mélygarázst pedig megvette az állam.