Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

Próbababával együtt lopta a ruhákat, elsőre mégsem kapták el

A férfi egy napon belül kétszer is elvitte egy üzlet elől a kiállított ruhadarabokat.

Gyilkosok bújtak el a templomban

24.hu
-
 Ma 08:10Kultúra

Ha valakit súlyos bűncselekménnyel vádoltak meg a középkori Angliában, akkor az illetőre halálbüntetés várt – hacsak nem sikerült gyorsan bemenekülnie egy templomba.

A leukémiás gyermekeket a járvány idején is csak a szüleik bevonásával lehet gyógyítani

Telex
-
 Ma 07:44Belföld

A leukémia ötven évvel ezelőtt szinte halálos diagnózist jelentett a gyermekeknél, mostanra 80-85 százalékra nőtt a túlélési arány. A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat egy biobankot akar létrehozni, hogy még eredményesebben lépjenek fel a betegséggel szemben.

Gyermekek elleni szexuális bűncselekményekért 18 év fegyház

Tizennyolc év fegyházbüntetésre ítélt a Tatabányai Járásbíróság első fokon egy visszaeső férfit, aki két gyermekkel rendszeresen végzett szexuális cselekményeket – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. Reszl Ildikó főügyész tájékoztatása szerint a férfi 2014 nyarán a bokodi házába csalt egy hétéves kislányt, filmeket, képeket…

Közel harmincmillióért adja a Brabus a Mercedes-Benz GLB-ből készített B25 SUV-t

A Mercedes-Benz GLB még tavaly nyáron hullott a Brabus ölébe, a német tuningcég teljesen átfazonírozta, a 250-es kiszerelés-hez képest pedig a motorját is megpiszkálta kicsit.

Iskolai évfordulót ünnepeltek Pacséron: Mindent a gyermekekért

Tegnap a felnőttek, ma a diákok ünnepelték meg a pacséri Moša Pijade Általános Iskola épületének 50.

Súlyos a helyzet, gyermekek is vannak az izraeli légitámadások áldozatai között

Intenzív rakétatámadás alatt áll Izrael középső és déli része. A Hamasz palesztin terrorszervezet által kilőtt lövedékek közül több lakóházakat talált el. Az izraeli hadsereg válaszul Gázát bombázza. A hétfő óta tartó harcoknak Izraelben 11, Gázában 140 halálos áldozata van, köztük sok gyerek. Az ATV Híradójának riportja.

A sérült ember nem csodabogár – ránevelhetők a gyermekek a másság elfogadására

Maszol
-
 Tegnap 16:46Életmód

A gyermek, ha megfelelően tájékoztatják, magától értetődőnek találja társa állapotát, a gond akkor kezdődik, ha a szülő vagy pedagógus szégyenkezéssel, sajnálkozással, látszatkedvességgel válaszol a felmerülő kérdésekre.

Az ászári édesanya közösségi csoportja sok rászoruló család életét tette már szebbé

Kemma
-
 Tegnap 15:12Belföld

„Ne dobd ki, másnak még jól jöhet!” – hirdeti az Ászár és környékén élő civilekből álló közösségi média oldal, ahol minden hasznos dolog percek alatt új gazdára lel.

Hűtőszekrényt kaptak ajándékba a hevesi mentősök

A fáradhatatlan munkájukért mondott köszönetet a mentősöknek a napokban Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Sveiczer Sándor, a város polgármestere.

Újabb jogot kaptak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők

Bejelentést tett az ITM államtitkára. Schanda Tamás a motoros vizsgakövetelmények változásáról is beszélt.

Tucatjával vesznek oda gyermekek és nők a kirobbant izraeli rakétaháborúban

Izrael tengeri naszádokról lőheti Gázát, romba dőlhetett egy mecset is.

Rászorulók válogattak a ruhákból Nagylócon

Nool
-
 Tegnap 13:00Belföld

A Nagylóci Roma Nemzetiségi Önkormányzat nemrégiben ruhaosztást szervezett a helyi sportcsarnokban. A rászorulók ruhákat, cipőket és táskákat is hazavihettek.

Videó – Így készül az elektromos Mercedes-Benz EQS

Az EQS a mostani S-osztállyal készül egy soron a Factory 56-ban. A teljes anyag Videó – Így készül az elektromos Mercedes-Benz EQS címen a e-cars.hu oldalon olvasható.