Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Napokig gondolkozott az állami szervezet azon a válaszon, hogy: mert megérdemli

Népszava
-
  Ma 17:05 Belföld

Az égre lőtt fényjáték lesz az újrakezdés szimbóluma.

NB Iii: újabb két megyei első tette biztossá indulását

NSO
-
  Ma 17:03 Foci

Két újabb megyei listavezető, az SC Sopron és a Gárdonyi VSC is vállalja a labdarúgó NB III-ban való indulást.

Újraindítják az elsősegélynyújtó vizsgákat

De szigorított járványügyi eljárásrendben.

Szijjártó: új világgazdasági versenyben kell helyt állni

A miniszter hangsúlyozta, nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági védekezésre is szükség van, mert a világjárvány az emberek életén és egészségén túl...

F1: Nem leszek első számú versenyző

A Ferrari monacói versenyzője, Charles Leclerc nagyszerű versenyzőnek tartja jövő évi csapattársát, Carlos Sainz Jr.-t, és azt is tisztázta, hogy nem lesz első számú pilóta a Ferrarinál.

Újraindulnak a jogosítványhoz szükséges közúti elsősegélynyújtó vizsgák

A Magyar Vöröskereszt megyei és fővárosi ügyfélszolgálatai újból fogadják a jelentkezéseket a jogosítványhoz szükséges közúti elsősegélynyújtó vizsgára, ami 2020. június 2-tól országszerte szigorított járványügyi eljárásrendben indul újra.

9 milliárd eurót adna a Lufthansának a német állam

A megállapodásra még rá kell bólintania a felügyelőbizottságnak és az uniós versenyfelügyeleti hatóságnak is. Részét képezi az állami tulajdonszerzés is a légitársaságban.

Megszólalt a barát: tudja, milyen állapotban van Schumacher

Imádkozik, mert mindent tud Schumacher állapotáról.

A német GDP 2,3 százalékkal csökkent az első negyedévben

Németország hazai összterméke (GDP) 2,3 százalékkal csökkent az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest - közölte a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) hétfőn végleges adatként.

Vitézy Dávid: Az Állatkert mellé épülő 700 férőhelyes garázs gondolatát itt az ideje elvetni

A Városliget autómentesítésével ellentétes egy ilyen forgalmú parkolóház telepítése a Ligetbe. A Városliget intézményeinek parkolási igényeit a park szélén vagy lehetőleg a parkon kívül érdemes megoldani.

John Wick első rész: eredetileg megúszta volna a kiskutya?

theGeek
-
  Ma 16:42 Film

Mozi Hírek – A nézők várható negatív reakciója miatt ideges filmstúdió arra utasította a két rendezőt a John Wick első rész forgatása alkalmával, hogy a kiskutya mégis ússza meg – olvashatjuk a Movieweben. Két dolgot tudunk biztosan John Wickről. Mestergyilkos, aki képes kiirtani az összes többi mestergyilkost és ha bántod a kutyáját, az olyan,…

Elárult az államtitkár néhány számot a gazdaságvédelmi akciótervről

A gazdaságvédelmi akcióterv keretében péntektől lehet beadni a jelentkezést a high-tech és zöld magyar, a kkv-hatékonyságot növelő 50 milliárd forint keretösszegű pályázatra.

Szijjártó: új világgazdasági versenyben kell helyt állnunk

A magyar gazdaság szereplőinek új világgazdasági versenyben kell helyt állniuk a koronavírus-járvány után – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, Budapesten, a versenyképességi program támogató okiratainak átadásán.

Leclerc: Nem leszek első számú

A ferraris Charles Leclerc azt mondja, nem másodhegedűsnek érkezik melléje a Sebastian Vettel utódjaként igazolt Carlos Sainz.