Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gulyás Gergely: Speciális szabályok jöhetnek karácsonyra

A családi összejövetelek és az utazási korlátozások terén is történhetnek változások.

Nem figyelnek az autósok eléggé a korlátozásokra

Az utóbbi napokban két energiaelnyelő modulnak is nekihajtottak autóval, aminek hátterében az állhat, hogy a sofőrök nem figyelnek a munkaterületek előtt kihelyezett időszakos jelzésekre – közölte a Magyar Közút Nonprofit Kft. kedden az MTI-vel.

Ajánlott figyelni: ilyen tüneteket okoz a gyógyszerallergia

Blikk
-
 Ma 10:37Bulvár

Számos gyógyászati készítmény kiválthat allergiás reakciót. Ilyen esetben meg kell keresni, hogy pontosan melyik a problémás összetevő, amely a panaszokat okozta.

Gurmai Zita nem kapcsolati, hanem családon belüli erőszakról beszélt

Völner Pál emlékeztetett, hogy a kormány a krízisközpontok számát 12-ről 20-ra növelte és szigorította a büntetőtörvénykönyvet.

Brazil kutatóintézet: 2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

Ripost
-
 Ma 10:35Külföld

Tavaly augusztus és idén július között olyan nagymértékű volt az erdőirtás az Amazonas-medence brazíliai részén, hogy arra 2008 óta nem volt példa – közölte hétfőn a brazil tudományos és technológiai minisztérium űr- és légkörkutatási intézete (INPE), amelynek feladata az esőerdők állapotának figyelemmel kísérése.

Tizenkét éve nem tépázták így meg az amazóniai esőerdőt

VG
-
 Ma 10:33Tudomány

Egy év alatt több mint 11 ezer négyzetkilométernyi esőerdőt vágtak ki, ami a megelőző egy évhez viszonyítva ez 9,5 százalékos növekedés.

Presser Gábor: Ezért nem jött össze az LGT-nek a nemzetközi siker

A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, Presser Gábor elárulta, hogy mi lehetett az oka annak, hogy a hazai zenei élet egyik legnagyobb zenekara, az LGT nem ért el nagyobb sikereket külföldön.

Új vezetője van a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak

Keddtől Vereckei Csaba Iván rendőr dandártábornok vezeti a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot, elődje, Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy a szolgálat felső korhatárának elérésével nyugállományba vonult - közölte a police.hu hétfőn.

Van kiút a depresszióból?

A depresszió 300 millió embert érint világszerte, és ez a szám folyamatosan növekszik. A major depresszió egyfajta civilizációs betegség, mely az életkörülmények változása, a folyamatosan érkező információáradat, a sok inger és stressz hatására egyre

Lendvai: Orbán nem antiszemita, de...

Index
-
 Ma 10:32Külföld

A liberális publicista szerint a Demeter-ügy kínos defekt és példátlan kisiklás.

Dömötör Csaba: Rengetegen szurkoltak azért, hogy ennek a kormánynak ne sikerüljön eredményeket elérni

Origo
-
 Ma 10:31Belföld

A koronavírus-járvány elleni védekezés is téma volt napirend előtt kedden az Országgyűlésben.

Durva: Azzal fenyegette élettársát egy fickó, hogy feldarabolja

Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint legutóbb csütörtökön, november 26-án tett így. A szóváltás során a férfi azzal fenyegette meg élettársát, hogy feldarabolja. Mivel a nő féltette életét, értesítette a rendőrséget. A rendőrség őrizetbe vette az agresszív férfit, és veszélyes fenyegetőzéssel gyanúsította meg. Amennyiben…

Ii. Erzsébet nem hívja meg Vilmost és Katalint karácsonyra – Ez áll a döntés hátterében

A szűk család együtt üneppel, de a trónörökös és családja nem lesz ott.