Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Az olimpiai bajnok Liu-fivérek CUPRA Formentorral járják az utakat

Drive Me Baby
-
 Tegnap 18:00Bulvár

A Liu-testvérek eddig is CUPRA-val jártak, de ezúttal a márka új sport szabadidőautója, a CUPRA Formentor került hozzájuk egyéves használatra.

Liu Shaolin Sándorék napokon belül bizonyíthatnak az Európa-bajnokságon - a győzelemre hajtanak

A magyar válogatott tagjaként Liu Shaolin Sándor hamarosan részt vesz a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A január 22-én kezdődő nemzetközi versenyen a kontinens legjobbjai közel egy éves szünet után mérhetik össze erejüket.

Liu Shaolin Sándorék a győzelemre hajtanak

A magyar válogatott tagjaként Liu Shaolin Sándor már, mint Red Bull sportoló vesz részt a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A január 22-én kezdődő nemzetközi versenyen a kontinens legjobbjai közel egy éves szünet után mérhetik össze erejüket. Liu Shaolin Sándor azt mondta, már repülőre ülni is furcsa lesz, a versenyzésről nem is…

Liu Shaolin Sándor, Erdei Zsolt és Fucsovics is szerepel Diazék új dalában

Csöndör László Diaz a Follow the Flow két oszlopos tagjával, Szakács Gergővel és Fura Csével (Molnár Csaba) fogott össze egy dal erejéig, amely inspiráció lehet minden sportoló számára. Mellesleg a dalban több sztársportoló is közreműködött. www.youtube.com Rádió 1 Balázsék (2021.01.14.) - CsütörtökDiaz és a klipben szintén…

Az Eb nem marad el, Liu Shaolin Sándorék utaznak

A kétnapos tesztverseny után a short track olimpiai keret edzői kijelölték a január 22. és 24. közötti gdanski Európa-bajnokságra utazó csapatot.

Ez igen, nem akármilyen autót kaptak a Liu fivérek!

Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok, világbajnok, többszörös Európa-bajnok, világkupagyőztes és többszörös magyar bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, valamint testvére Liu Shaoang olimpiai- és többszörös Európa-, illetve magyar bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó a legújabb CUPRA-t választotta.

Cupra Formentorba ültek a Liu testvérek

Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok, világbajnok, többszörös Európa-bajnok, világkupagyőztes és többszörös magyar bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, valamint testvére Liu Shaoang olimpiai- és többszörös Európa-, illetve magyar bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó folytatják sikeres együttműködésüket a Cupra márkával, amelynek Sándor…

Doppingügy miatt egy teljes csapatot kizártak az olimpiáról

VG
-
 21.01.13 16:57Sport

A kanadai sportolók nem lesznek ott a tokiói ötkarikás játékokon.

Úgy fejbe verték LeBron Jamest, hogy kizárták az ellenfelét

Origo
-
 21.01.11 09:36Sport

A Rockets-Lakers meccs első két negyedében két játékost is kiszórtak.