Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Debrecenben várják a leendő testnevelőket

Haon
-
 Ma 19:20Sport

Jó karrierlehetőséget kínál a Debreceni Egyetem azoknak, akik az általános felvételi eljárásban a testnevelő-gyógytestnevelő tanári képzésre jelentkeznek.

Életveszélyes közúti keménykedést vettek videóra Debrecenben

A hajdú fővárosban fényes nappal gondolta úgy egy Bmw-s meg egy audis, hogy összemérik a péniszüket. Egy normális ember ebből valószínűleg azt vonja le, hogy mindkettejüknek méreten aluli.

Levelet kaptak a hazai étteremesek és szállodások: jobb, ha pünkösd előtt nem számítanak nyitásra - A kormány szerint…

„(...) a kormányzati kommunikáció és a Magyar Turisztikai Ügynökség tájékoztatása szerint a jelenleg érvényben lévő korlátozások valószínűleg pünkösdig fennmaradnak” - írják a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) körlevelében, amit az utóbbi napokban küldtek el a magyar szálloda- és étteremüzemeltetőknek. Fontos: Pünkösd…

Pünkösdig minden zárva lesz - erre számítanak a szállodások

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szerint akár pünkösdig is zárva maradhatnak az éttermek és szállodák. Pünkösd vasárnap idén május 23-ra esik.

Kifogásolt a levegő minősége Debrecenben

A következő napokban nem várható jelentős javulás.

Alapítványi egyetemek: Debrecenben is közbeszerzési milliárdok foroghatnak kockán

Hamarosan alapítványi fenntartásba kerülhet a Debreceni Egyetem is, amely például a közbeszerzései révén az egész város gazdaságának motorja. Két cég biztosan sokat köszönhet a kancellárnak.

BMW és Audi versenyzett Debrecenben, nem hiszed el mit művelt az egyikük

Közúton versenyzett egymással két autós Debrecenben, egyikük meglepőt húzott.

Karambolozott két autó Debrecenben

A Házgyár utcában történt a baleset.

Karambolozott két autó Debrecenben

Debrecen - A baleset a Házgyár utcában történt, a helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Két autó karambolozott Debrecenben

Összeütközött két személyautó Debrecenben, a Házgyár utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Teltház a covid gyorstesztelésen

Szombaton óránként négy, célirányosan, a szociális szférából érkezett emberen végezték el a gyorstesztet a szakemberek a kormányhivatal Árpád úti épületében. Természetesen azokat sem küldték haza, akik előzetes regisztráció nélkül érkeztek, összesen mintegy félszázan igényelték a gyorstesztet a megyéből.

Elérte legmagasabb pontját a Sensirion gyártóüzemének épülete Debrecenben

Elérte legmagasabb pontját a svájci Sensirion első, anyaországon kívüli európai gyártóüzemének épülete Debrecenben. A keddi bokrétaünnepségen Barcsa Lajos gazdasági alpolgármester azt mondta, “ez a beruházás is jelzi, hogy Debrecen gazdasági fejlődését a pandémia sem állíthatja meg”. A Sensiron jelenléte tovább erősíti Debrecen…

Őrültekből Debrecenben sincs hiány

Cívishír
-
 Ma 14:15Megyei

Ritka felelőtlen audist rögzített a kamera.

Svájci térnyerés Debrecenben

Cívishír
-
 Ma 12:30Megyei

Terv szerinti ütemben épül a Sensirion-gyár. Szenzorok készülhetnek már idén.

Kifogásolt a levegőminőség Debrecenben

Több településen továbbra is kedvezőtlenül alakul a levegő minősége a szálló por miatt – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden az MTI-t. A levegőhigiénés index rendszere négy kategóriát tartalmaz: elfogadható, kifogásolt, egészségtelen és veszélyes. Az NNK azt írta: Putnokon veszélyes, Ajkán Kazincbarcikán,…