Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem értesítették a győri színházigazgatót, hogy nem ő nyerte a pályázatot

Megalázó: még csak nem is szóltak a színházat 12 éve igazgató Forgács Péternek, hogy Bakos-Kiss Gábor nyerte a pályázatot, a Facebookról értesült ő is.

Magabiztosan nyertek a berényiek

Beol
-
 Ma 18:12Sport

Utánpótlásválogatott–Hed-Land Mezőberényi SE 1:6

Farsangi álarcöltő címmel hirdetettek versenyt

Teol
-
 Ma 18:10Megyei

Farsangi álarcöltő címmel hirdetett versenyt a Tolnai Kulturális Központ. A gyerekek farsangi maszkok készítésében mérhették össze ügyességüket.

ORB versenynaptár: Az Orfű és a Salgó Rally is később kerül megrendezésre

Borult az ORB 2021-es kiírásának versenynaptára, itt vannak az új időpontok. Az Orfű és a Salgó Rally rendezősége a kormány legutóbbi bejelentésére válaszul bejelentette, hogy az eredeti időpontban nem tudják megrendezni a szezonnyitó versenyeket, ahogy arra már Oláh Gyárfás MNASZ elnök is utalt korábban. Ez azt jelenti, hogy bár a Rally2,…

Véghajrában a versenyagár

Az Egyesült Államokban lassan bealkonyul az agárfuttatásnak. Állatvédelmi okokból 2020 végén Florida törvényhozói is betiltották a versenyeket.

Így fest a végleges Forma-1-es versenynaptár

A Portugál Nagydíjjal a kirakós utolsó darabja is a helyére került.

Véglegessé vált az idei Forma-1-es versenynaptár

Március végén, Bahreinben lesz az első futam.

Nikkelbányával társul a Tesla, verseny az akkumulátorgyártásban

A bányavállalatnak hatékonyabb kitermelésre, és komoly környezetvédelmi beruházásokra van szüksége.

Jön a verseny, amit nekik terveztek, de mire ment eddig egymás ellen a nagy hármas?

Eurosport
-
 Ma 17:05Sport

Nem ez lesz az első egynapos, ahol érdemes odafigyelni rájuk, de mit tudott eddig egymás ellen a holnapi Strade Bianche három fő esélyese?

Északisí-vb: a sífutók férfi váltóját is a norvégok nyerték

Nagyon fordulatos és izgalmas küzdelemben a címvédő norvégok nyerték meg pénteken a sífutók 4x10 kilométeres férfi váltóversenyét a németországi Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokságon.

Leváltják Forgács Pétert a győri színház éléről, az egyetlen nem győri jelölt nyerte a pályázatot

A határon túli színházakkal kapcsolatot építeni kívánó Bakos-Kiss Gábor lesz a Győri Nemzeti Színház új igazgatója.

Nyertes Zsuzsa 60 felett is igazi bombázó

NLC
-
 Ma 16:33Bulvár

A 62 éves Nyertes Zsuzsa mindig pozitív, és előre tekint. Talán ebben rejlik fiatalságának titka. A színésznő tényleg megállította az időt.

Vasárnap indul a Digital Warriors – Kövessétek a versenyt a Leet Esport csatornáján!

Leet
-
 Ma 16:15Gaming

Nagyjából egy hónapja került bejelentésre a Digital Warriors, holnapután pedig végre kezdetét is veszi a Honvédelmi Sportszövetség által szervezett, másfél millió forint összdíjazású CS:GO bajnokság. A lebonyolításról, a díjazásról és a jelentkezésről már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, de nézzük röviden a legfontosabb…

Berlinale: Mindkét magyar versenyfilm bekerült a díjazottak közé

Mindkét magyar versenyfilm bekerült a díjazottak közé a 71. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale): Nagy Dénes a legjobb rendezésért járó Ezüst Medvét kapta meg Természetes fény című bemutatkozó alkotásáért, Kizlinger Lilla pedig a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medve-díjat nyerte el Fliegauf Bence Rengeteg - Mindenhol…

Az EU több tagállamát is érintő versenykorlátozó megállapodást tárt fel a magyar versenyhatóság

A Gazdasági Versenyhivatal 46 millió forint bírságot szabott ki a jogsértő vállalkozáscsoportra. A GVH beavatkozása az EU más tagállamaiban is kiküszöböli a versenykorlátozást, de a magyar nők is jól járhatnak vele, mivel az ügyben összességében 140 millió forint értékű kompenzációs vállalás is született.