Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Máris bővítették a közép-európai hidrogénsztráda tervét, de miket továbbra sem rajzoltak rá a térképre

napi.hu
-
 Tegnap 21:30Külföld

A cseh útvonallal máris kiegészült az alig egy hete felvázolt új energetikai folyosó, amely Ukrajnából Németországba szállítja majd a tiszta hirdogént. Azt is kiszámolták a projekt résztvevői, hogy mennyit.

Karikó Katalin kapja az idei klinikai fejlesztésekért odaítélt Lasker-díjat

Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az idei klinikai fejlesztésekért odaítélt Lasker-díjat – jelentette be pénteken  New York-i székhelyű Albert és Mary Lasker Alapítvány.

Jó hír a sajtkedvelőknek: itt jön az ezersajtos pizza

Index
-
 Tegnap 21:11Külföld

Tényleg ezer. Nem ám holmi kis quattro formaggi.

Zokogva jelentette be családja: tragikus hirtelenséggel elhunyt a Sztárom a párom rendezője

Ripost
-
 Tegnap 21:00Bulvár

Múlt héten még a jövőbeni terveiről beszélt a híresség. A napokban azonban családjának a halálhírét kellett bejelenteni a nyilvánosságnak.

Egyre rosszabb a helyzet Léván, látogatási tilalom lépett életbe a kórházban

Parameter
-
 Tegnap 20:45Határtalan

Ha a beteg papot akar hívatni, a járványügyi előírások betartása mellett erre lehetőség van – közölte Ján Belanský, a kórház igazgatója. A tervezett beavatkozásra érkező pácienseknek érvényes negatív koronavírus-tesztet kell felmutatniuk. A járóbeteg-ellátásban az úgynevezett OTP-rendszer érvényes (teljesen beoltottak-teszteltek-betegségen…

Jó hír a Ferrarinak: működik az új motor

A motorcsere a rajtrács végét érte a Ferrarinak, Charles Leclerc mégsem búslakodik, különösen a pénteki szabadedzések után. Az új erőforrás jól dolgozik, ez kárpótlás a rajthelyért.

Újabb hírek érkeztek a Harry Potter sztárjáról: így van most a golfozás közben összeeső színész

Újabb hírek érkeztek a golfozás közben összeeső Tom Feltonról, aki szerdán golfozással ünnepelte a 34. születésnapját , ám a verseny során minden előjel nélkül rosszul lett és összeesett.

5 híresség, aki jobban örült volna, ha eltitkolt gyermekük létezésére nem derül fény

Éva Magazin
-
 Tegnap 20:00Szex

Híresek, ismertek, viszont volt egy titkuk, amit nem igazán szerettek volna megosztani a világgal.

Összefogást hirdetett a klímavédelemért a megyei közgyűlés

Somogy belép a Nemzeti Klímavédelmi Szövetségbe, felszámolhatják az illegális hulladéklerakókat – erről döntöttek a pénteki megyei közgyűlésen a képviselők, akik a katasztrófavédelem éves beszámolóját is meghallgatták.

Klímaválság elleni lázadást és azonnali cselekvést hirdettek meg a Kossuth téren

A Fridays for Future nevű klímavédelmi mozgalom tartott demonstrációt Budapesten 1500 másik tüntetéssel egyszerre. A főként fiatalokat megszólító eseményen a túlfogyasztás tarthatatlanságáról is szó volt, és arról, hogy a 2022-es választás klímaválasztás is lesz.

Híradó – 2021.09.24.

TelePaks
-
 Tegnap 19:31Megyei

Határidő – Szeptember 28-ig lehet pályázni a Gazdasági Bizottságnál. Értéktár – Új vezető került a grémium élére. Program – Családi napját tartott a Paksi Atomerőmű Horgászegyesület.

Gyula Tv Híradó 2021. 09. 24.

Témák: – A szárazság miatt kemény földdel küzdenek ezekben a napokban a Gyulai Agrár Zrt-nél. A földek egy jelentős részét épp az őszi vetési időszakra készítik elő. – Békés megyei rendőrök kaptak elismerést a napokban. – Csütörtök délután a Tér-Zene program eredményeit ismertették a várkertben. Elhangzott, a nyár folyamán a város…

Várkonyi rosszul lett – kórházba szállították

Egy hirtelen rosszulléttel kórházba kerültem. Szerencsére az ijedelem nagyobb volt, mint a baj. Kivizsgáltak, és minden leletem negatív – tájékoztatta közleményében az aggódókat Várkonyi Attila vagyis DJ Dominique. Várkonyi a Retro Rádió épületében lett rosszul, elmondása szerint feltehetőleg agyérgörcsöt kapott. Nekiindultam volna a…

Kalocsa Tv híradó – 2021.09.24

Kalohírek
-
 Tegnap 19:30Megyei

A Kalocsa TV mai híradójában városunk és a környező települések legfrissebb híreiről Morvai Diána tájékoztat.

Thiem hat év után vált meg a fizioterapeutájától, aki mástól tudta meg menesztésének hírét

Eurosport
-
 Tegnap 19:25Sport

Alex Stober, Dominic Thiem eddigi fizioterapeutája csütörtökön megerősítette, hogy már nem dolgozik együtt a Grand Slam-győztes osztrák teniszezővel. Thiem a jelek szerint ejtette Stobert, hogy helyet adjon utódjának, Jez Greennek, aki korábban Andy Murray-vel és Alexander Zverevvel is dolgozott már.