Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hírek az Ótemplomból

infoVáros
-
 Ma 11:14Megyei

Évközi 2. vasárnap – 2021. január 17.

Elhunyt Benjamin de Rothschild báró, a híres bankbirodalom örököse

Ötvenhét évesen elhunyt Benjamin de Rothschild báró, a híres bankbirodalom örököse – jelentette be az általa vezetett Edmond de Rothschild Holding SA bankcsoport.

Hirtelen meghalt a Rothschild-birodalom örököse

A híres bankbirodalom örököse 57 éves volt.

Rendkívüli hír, műsorváltozás! - Sas Józsefre emlékezünk ma este

ATV
-
 Ma 10:40Belföld

Sas József halála miatt műsorváltozással készül ma este az ATV.

Tragikus hírt kaptunk: búcsúzunk a Jászai Mari-díjas művésztől

A legnagyobb életereje és kitartása ellenére távozott közülünk gyermek- és fiatal felnőttkorunk ikonja.  Elhunyt a Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója, színész és rendező. A hagyományos kabaré

Dicsérte a Hír TV-ben a fiatalok SZJA-mentességét, kiderült róla, hogy fidelitasos

A 25 éven aluliak SZJA-mentessége volt az egyik téma péntek este a Hír TV-ben, ahol az SZFE újdonsült tanára, Velkovics Vilmos beszélgetett Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet munkatársával arról, mekkora segítség lehet ez a fiataloknak – írta meg tegnap a 444.hu. Kapcsolták Bóka Bencét, akit Velkovics úgy konferált fel, hogy „23 éves, és…

Ismét rossz a levegő több településen

Északkeleten ismét magas a légszennyezettség a szálló por miatt - írja az MTI a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap frissített térképe nyomán.

Borotválkozás - a szükséges rossz

A borotválkozás legfontosabb lépése az előkészítés.

Így nézhetett ki valójában VIII. Henrik: 7 reális kép híres történelmi figurákról

Femina
-
 Ma 09:16Színes

A régi idők nagy alakjait elevenítette meg a művész, hogy kiderüljön, hogyan is néztek ki a valóságban ezek a hírességek.

Pert nyert a Hír TV ellen Janisch Attila – Velkovics Vilmos mégis az SZFE új tanára

“Pert nyertem a Hír TV ellen – Velkovics Vilmos az alapítványi SZFE új tanára” címmel közölt írást közösségi oldalán Janisch Attila, amelyet engedélyével közzéteszünk.

Híres párok meghökkentő házassági szerződései: nem semmi, miket írtak alá!

Joy
-
 Ma 08:17Bulvár

Míg Harry herceg nem volt hajlandó házassági szerződést kötni, addig Hollywoodban ez bevett szokás. Az már más kérdés, hogy néha a legőrültebb dolgokat is okiratba foglalják a sztárok!

Az alvásunkra is rossz hatással van a koronavírus

A magyarok alvásminősége egyébként is elmarad az európai átlagtól, a koronavírus-járvány okozta stressz ráadásul még tovább nehezíti az éjszakai pihenést - árulta el a Magyar Alvás Szövetség elnöke.

Bíró Attila keretet hirdetett, ezek a vízilabdázó lányok harcolhatják ki az olimpiai részvételt

A csapat vasárnap reggel busszal utazik az észak-olaszországi helyszínre, ahol kedden Izrael együttese ellen kezdi meg szereplését. "Mint az elmúlt világversenyek előtt, ezúttal sem volt könnyű dolgom a szűkítésnél, hiszen mind a 17 játékos edzésteljesítményével elégedett vagyok" - fogalmazott a szövetség honlapján Bíró Attila, akinek…

Érettségi szóbeli nélkül, szétszórják az SZFE oktatási helyszíneit - hét hírei

Eduline
-
 Ma 07:54Karrier

Egyre kevesebb tanár van, így akár iskolabezárásokra is fel kell készülni a jövőben, lejárt az iskolaérettségi kérelmeinek leadási határideje és törölték a 2021-es érettségi elhalasztását szorgalmazó petíciót. Összeszedtük a hét legfontosabb oktatási híreit.