Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 374 hír

A SBS-Eger kapusának fontos a bizalom

Heol
-
 Ma 14:46Sport

Balogh Tibor, az SBS-Eger NB I.-es csapatának nyáron szerződtetett kapusa a közösség erejét tekinti az eddigi sikerek legfőbb mozgatórugójának.

A biztonságunk virtuálisan is fontos

Sonline
-
 Ma 14:26Belföld

Már-már hagyományos heti kibertippeket osztott meg a rendőrség az internetezőkkel. Online kampányában arra igyekszik ráirányítani a világhálón szörfözők figyelmét, hogyan előzhetik meg az áldozattá válást a hálón.

Röplabda-világbajnokság: nem lesznek selejtezők

NSO
-
 Ma 14:08Sport

Nem rendeznek selejtezőt a 2022-es férfi, illetve női röplabda-világbajnokságra, amelyekre így a kontinenstornákról és a világranglistáról lehet kijutni.

Röplabda-vb: nem lesznek selejtezők

NSO
-
 Ma 14:08Sport

Nem rendeznek selejtezőt a 2022-es férfi, illetve női röplabda-világbajnokságra, amelyekre így a kontinenstornákról és a világranglistáról lehet kijutni.

Még hat napig nagyon fontos támogatásra pályázhatnak a zöldipari cégek

Még hat napig pályázhatnak magyar zöldipari cégek arra a Nyugat-Balkáni Zöld Központ által meghirdetett támogatásra, amelynek célja a nyugat-balkáni régió párizsi klímamegállapodás szerinti hozzájárulásainak elérése.

A stratégiai előrelátás fontosságáról – Kennan emlékiratai

Már a hidegháború hajnalán pontosan előre jelezte a szovjet rendszer összeomlását George F. Kennan – gondolatai a mai világrend tektonikus mozgásai közepette is segíthetik a mi tisztánlátásunkat.

Kézbesítéskor is fontos, hogy kölcsönösen vigyázzunk egymásra

Haon
-
 Ma 14:00Belföld

Sok olyan intézkedést vezettek be, amelyek célja a koronavírus-járvány lassítása.

Megszépült az egervári óvoda – A helyi összefogás fontossága

Zaol
-
 Ma 14:00Megyei

A szülők és a környező települések összefogásának köszönhetően számos fejlesztés történt az Egervári Mesevár Óvoda és Mini Bölcsődében az elmúlt évben. Megszépült többek között a homlokzat, kibővült az udvar, s foglalkoztató mesefüzet látott napvilágot.

Fontos, hogy időben beszéljük meg a ház körüli teendőket

Beol
-
 Ma 13:59Belföld

Gyakran válik kérdésessé a házasságokban és párkapcsolatokban az, hogy kinek kell végeznie a házimunkát.

Újabb fontos elkerülő út épülhet, amely tehermentesíti Gyöngyöst a forgalomtól

Heol
-
 Ma 13:31Belföld

Fontos döntést jelentett be Horváth László miniszterelnöki megbízott, országgyűlési képviselő: új elkerülő szakasz is épülhet északon, amely érzékelhetően tehermentesíti a város közlekedését.

Karikó Katalin a HVG-nek: számomra fontos, hogy minél hamarabb minél több ember megkapja a vakcinát

HVG
-
 Ma 13:31Infotech

Karikó Katalin elmondása szerint sem a Magyar Tudományos Akadémia, sem a magyar innovációs miniszter nem gratulált még neki, de “ami késik, bizonyára nem múlik”. A biokémikus egy immunológussal együtt fedezte fel azt a módosított ribonukleinsavra épülő módszert, melyre alapozva készülnek most a legígéretesebb koronavírus-vakcinák.

Miért fontos a pénzügyi nevelés?

ÁSZ
-
 Ma 13:30Gazdaság

Plutarkhosz görög történetíró szerint „a gyermek feje nem edény, amit meg kell tölteni, hanem fáklya, amit lángra kell lobbantani". Példamutatással és tanító neveléssel tegyük ezt a pénzügyek terén is annak érdekében, hogy gyermekünk megismerkedjen a pénz értékével, megértse a jövedelem, a kiadások és a megtakarítások közötti…

Újabb magyar mentős vesztette életét koronavírus-fertőzésben

Index
-
 Ma 13:07Belföld

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége adott hírt erről.

Ismét támogatja Kecskemét a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő családokat

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere elrendelte a rendkívüli települési támogatásról szóló helyi rendelet tavaszihoz hasonló módosítását a koronavírus járvánnyal összefüggő, nehéz helyzetbe kerülő családok támogatására - derül ki a Városháza szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.