Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egymilliárd euróra büntették miattuk Magyarországot, de Rogán ügynöksége így is tőlük kér tanácsot

A vaskos állami tenderben feltűnik egy Bajkai-féle cég, és a trió, ami olyan „alaposan” őrködött a közbeszerzések körül, hogy az több százmilliárd forintos szankciót jelentett az országnak.

Megkezdődött a koronavírus miatt karanténba zárt magyarok vizsgálata

A középiskolás diákok közel voltak a vírus miatt lezárt olasz területhez.

Veszélyelhárítás miatt nem közlekedik az 51-es villamos egy szakaszon

A Fegyvergyár utcánál veszélytelenítés folyik. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn reggel a Facebook-oldalán, hogy  lezárták a IX., Gubacsi utat a Fegyvergyár utcánál veszélytelenítés miatt. Az 51-es villamos helyett a Koppány utca és a Gubacsi út/Határ út között a pótlóbusz terelve közlekedik, a Fegyvergyár utca megállót nem érinti.…

Elkezdték vizsgálni a koronavírus miatt a karanténba került magyar diákokat

24
-
  Ma 07:45 Belföld

Az országos tisztifőorvos 14 napra rendelte el a karantént, így addig valamennyien a kórházban maradnak.

A nagy vihar miatt az egész országra figyelmeztetést adtak ki hétfőre

Ismét feltámad a szél - hívta fel a figyelmet vasárnap késő délután a Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely hétfőre az egész országra figyelmeztetéseket adott ki a szél miatt.

Ausztria nem engedi be a vonatokat Olaszországból a koronavírus miatt

Bécs - Két fertőzöttet találtak a Velence-München vonaton, leállították a vasúti közlekedést Ausztria és Olaszország között.

Készültség van a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a koronavírus miatt

Közben már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is mérik az Észak-Olaszországból érkezők lázát – közölte a Budapest Airport Zrt.

Három embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt Kisaron

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. Egy Táncsics Mihály utcai lakóházhoz riasztották a fehérgyarmati hivatásos tűzoltókat Kisaron. Az egység méréseket végzett és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A mentők három embert kórházba szállítottak. (Katasztrófavédelem)

Egyre nagyobb a káosz: már a vonatok se hagyhatják el Olaszországot a koronavírus miatt

Vasárnap függesztették fel az osztrák hatóságok a vonatok átkelését az olasz határon, miután két utas a betegség tüneteit mutatta. Két tartomány fegyveres erők felügyelete alá került.

Az egész ország területére figyelmeztetést adtak ki a viharos szél miatt

A reggeli órákig még kialakulhatnak viharos (70-80 km/h) széllökések északnyugati i

A magas díjak miatt csökkent az élelmiszer-automaták száma

Mintegy hatvan százalékára esett a korábbi harmincötezerről az elmúlt másfél évben az élelmiszer-automaták száma a Nemzeti Automata Szövetség (Nasz) adatai szerint, ezért többek között azt javasolják, hogy a felügyeleti díjat az online pénztárgépek adatátviteli díjával megegyező szintre mérsékeljék – írja hétfői számában a Magyar Hírlap.

A koronavírus miatt 11 éve nem tapasztalt zuhanást kell átvészelnie a légi közlekedésnek

Ugytudjuk
-
  Ma 07:26 Megyei

9 ezer milliárd forintos kiesést kell elkönyvelnie az iparágnak.

Bemutatkoznak az LG legújabb K-szériás okostelefonjai

Az LG Electronics (LG) bejelentette 2020-as K-szériáját, azaz a K61, K51S és K41S modellekből álló legújabb középkategóriás okostelefon-sorozatot. Az új készülékek megújult kamerarendszerükkel, multimédia-funkcióikkal és stabil teljesítményükkel első osztályú felhasználói élményt kínálnak anélkül, hogy a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kellene…