Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 485 hír

Úgy néz ki, szárazföldön landolnak a kínai hordozórakéta maradványai, itt lehet követni, pontosan hol

Egy Youtube-csatornán élőben lehet követni a légkörbe visszalépő Long March-5B pályáját, amely vélhetően Ázsiűban fog becsapódni.

Továbbra is kifizetődő lehet az emberi gyarlóságra alapozni

Az ESG-hullám átrajzolja a világ tőkepiacainak a befektetési térképét. Az emberi gyarlóságra alapozni azonban továbbra is kifizetődő lehet, feltéve, ha kiszabadulnak az emberek a karanténból.

Továbbra is kifizetődő lehet az emberi gyarlóságra alapozni

Az ESG-hullám átrajzolja a világ tőkepiacainak a befektetési térképét. Az emberi gyarlóságra alapozni azonban továbbra is kifizetődő lehet, feltéve, ha kiszabadulnak az emberek a karanténból.

Észbontók: exkluzív videó a jövő keddi adásból, szem nem marad szárazon a nevetéstől

Blikk
-
 Tegnap 20:36Bulvár

Április 12-én indult a VIASAT3 Észbontók című műsorának 9. évada, melyben a hazai hírességek ismét megpróbálják megfejteni a játékosok észjárását.

Von der Leyen: Az Uniónak nyitottnak kell maradnia az oltóanyagok szabadalmának felfüggesztéséről szóló tárgyalások…

Az Európai Bizottság elnöke közölte, hogy eddig több mint 200 millió adag koronavírus elleni vakcina jutott el az EU tagországaiba.

Idén 100 éves a Park Mozi, de mára csak romhalmaz maradt belőle

A város második mozija Az Apolló után, 1920. szeptemberében kezdték a Park Mozi építését. Az épületet Pilch Andor tervezte, homlokzatát eredetileg vörös tégla borította. Az utcára kifutó bejárata felett a Zsolnay gyár szobrásza, K. Nagy Mihály által mintázott szoborcsoport szerepelt, mely egy bigán kocsizó Apollót ábrázolt. Maga az épület a Fels

Továbbra is bízik a tokiói olimpiában a WHO

vg.hu
-
 Tegnap 19:07Sport

Pénteken harmadszor is meghosszabbították a rendkívüli állapotot Tokióban, alig két és fél hónappal az olimpia kezdete előtt.

Von der Leyen: Nyitottnak kell maradni az oltóanyagok szabadalmának felfüggesztéséről szóló tárgyalásokra

Az Európai Bizottság elnöke egyebek között a vakcinák exportjának engedélyezését is sürgette.

Gémesi György: a nagyobb városok hoppon maradtak

Hírklikk
-
 Tegnap 18:55Vélemény

Napvilágra került az az összeg – 23 milliárd forintról van szó –, amellyel a kormány kárpótolni kívánja az önkormányzatokat azokért az elvonásokért, kiesett bevételekért, amelyek tavaly és az idén a „védekezés közös feladatunk” címen elvontak a helyi önkormányzatoktól. Nem kevés pénzről van szó: egyes számítások szerint csak a…

11 éves kislány maradt árván egy kamionos miatt

Hiába hívta telefonon a szüleit. A fiatal párnak esélye sem volt a túlélésre.

Több ezer műtét maradt el a járvány miatt, őrületesen megnőttek a várólisták

Napi.hu
-
 Tegnap 18:27Belföld

Biztos, hogy több ezer műtét elmaradt a járvány miatt, de pontos számot nem hajlandó elárulni a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő. A műtéti várólisták öt-tízszeresére nőttek, jelentős lemaradást kell majd behozni - írja a 168.hu.

Championship: Rooneyék őrült meccsen maradtak bent

NSO
-
 Tegnap 18:20Foci

Szombat délután a 46. fordulóval véget értek az angol másodosztály 2020–2021-es idényének küzdelmei, s ugyan a feljutók és az osztályozósok kiléte már korábban kiderült, a három kieső helyre még az utolsó játéknapon is négyen pályáztak. Végül Wayne Rooney csapata, a Derby County a – sereghajtóként záró – Sheffield Wednesday ellen,…

Katasztrofális randik, avagy esték, amikor bárcsak otthon maradtam volna

WMN
-
 Tegnap 18:00Életmód

Vannak azok a randik, amikor ott vagy, de tudod, hogy nem hinnéd el, ha épp nem veled történne. Fogadjunk, hogy nektek is volt már ilyen! Meséljetek!

Star Wars: The Bad Batch kritika: a Disney továbbra is tudja, hogy mitől döglik a légy

fmc
-
 Tegnap 17:59Film

Május 4-én befutott a Star Wars: The Bad Batch című animációs sorozat első epizódja, amely A klónok háborúja tavaly debütált hetedik évadában szó szerint berobbant szupercsapat történetét viszi tovább. Miközben annak is szemtanúi lehetünk, hogy emelkedett fel a Darth Vader által fémjelzett Birodalom. Nézzük, hogyan teljesített nálunk a…

A WHO a fertőzés terjedése ellenére továbbra is reménykedik az olimpia megrendezésében

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) továbbra is azt reméli, hogy idén megrendezhetik Tokióban a tavaly nyárról elhalasztott olimpiát, annak ellenére, hogy a koronavírusos esetek száma világszerte több országban, köztük Japánban is növekszik.