Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 271 hír

Trump szépen beígért az amerikai farmereknek

Az ok, a kínai vásárlások kisebb mértékűek a tervezettnél.

Durván diszkriminálnák az amerikai dolgozók egy jelentős részét

Lassan egy évtizede próbálkoznak amerikai cégek azzal, hogy dohányzási tilalomhoz kötik a munkavállalást. Az intézkedéseket a dohányzásellenes aktivisták üdvözlik, míg egyes jogvédő szervezetek kifejezetten aggályosnak tartják.

Betyár jó lett a magyar Zorro, amerikai piacra vele!

Nerdblog
-
  Ma 13:19 Könyv

Az utóbbi évek grandiózus képregényes projektjeinek egyik legszimpatikusabb hazai képviselője számomra egyértelműen „a magyar Zorro” volt! Vagyis a GooBo kiadó hivatalos Zorro-folytatása (remake-je? rebootja? spin offja? előzménysztorija?), amiben visszatér gyerekkorunk kedvenc kackiás bajszú kardforgatója, Don Diego de la Vega, és…

Az Edda közpénzből támogatott amerikai turnéjának kormányzati célja van

Zsúrpubi
-
  Ma 12:33 Belföld

Nem véletlen kényszerülnek a magyar adófizetők az Pataky Attiláék amerikai turnéjának finanszírozására: a Fidesz célja, átvenni az ellenőrzést az amerikai magyar szervezetek fölött.

Több mint 16 évre ítélte az amerikai ukrán maffia vezérét a brooklyni bíróság

Tizenhat és fél év börtönbüntetésre ítélte az alvilágban Pelmeny néven ismert Olekszij Cvetkovot, az amerikai ukrán maffia vezetőjét Bryan Cogan brooklyni szövetségi bíró.

"Az én üzenetem Putyinnak világos: maradjon távol az amerikai választásoktól"

ATV
-
  Ma 12:13 Külföld

Közleményben utasította vissza péntek délután Bernie Sanders, a demokraták elnökjelöltségére pályázó szenátor, hogy Moszkva az ő elnökjelöltségét szorgalmazná.

Az amerikai gazdálkodók ismét anyagi támogatásra számíthatnak Trumptól

VG
-
  Ma 11:45 Külföld

A gazdákat segítő program 2018-ban kezdődött, az amerikai-kínai kereskedelmi vita miatt csökkenő kínai exportból származó jövedelmek pótlására.

Hogyan kerül egy sárga amerikai iskolabusz Kőszegre? (Fotógalériával)

Vaol
-
  Ma 11:40 Megyei

Lassan másfél éve rója Vas megye útjait egy sárga, amerikai iskolabusz. Miközben Kőszegen tettünk vele egy kört, azt is megtudtuk róla, hogy vezetni sem olyan nehéz, legfeljebb a szűk utcák okozhatnak néha fennakadásokat.

Őrizetbe vették az amerikai nőt, akinek két gyereke bizarr körülmények között tűnt el

444
-
  Ma 11:13 Baleset-bűnügy

Az ügyet három rejtélyes haláleset és egy apokaliptikus szekta is bonyolítja.

Donald Trump további anyagi segítséget ígér az amerikai farmereknek

Donald Trump amerikai elnök pénteken további segítséget ígért az amerikai farmereknek, miután a kínai vásárlások kisebb mértékűek a tervezettnél. Az elnök – aki a Twitteren tett ígéretet – közölte, az elmúlt két évben már folyósított 28 milliárd dolláros segítség után a gazdák további kormányzati támogatásra számíthatnak. Úgy fogalmazott:…

Amerikai előválasztás: a Twitter felfüggesztette Bloomberg kampányának manipulált ját

Maszol
-
  Ma 10:54 KülföldMoszkva

A Twitter péntek este felfüggesztette a demokraták elnökjelöltségére pályázó Michael Bloomberg milliárdos vállalkozó egyik kampányvideóját.

Amerikai előválasztás – Szombaton jelölőgyűléseken választanak Nevadában a demokraták

Szombaton jelölőgyűléseken (caucus) választanak Nevadában az amerikaiak, de a jelölőgyűléseket csakis a demokrata párti szavazóknak tartják. Az amerikai választási folyamatban – Iowa és New Hampshire után – sorrendben Nevada a harmadik tagállam, ahol az elnökjelöltségre pályázó politikusok összemérik erejüket, illetve…

Egy texasi székhelyű géntechnikai vállalat azt állítja, amerikai tudósok elkészítették a koronavírus elleni oltást

VitalNews
-
  Ma 09:48 Tudomány

A texasi székhelyű houstoni Greffex, a géntechnikai vállalat tudósai azt állítják, hogy elkészítették a koronavírus elleni oltást. A társaság elmondta a Houston Business Journal-nak, hogy befejezte a vakcina kifejlesztését, és készen áll az állatok tesztelésére és az amerikai szabályozók általi felülvizsgálatára. A vakcina kifejlesztése azonban…

Amerikai elnökválasztás: most Nevadán a sor

Szombaton jelölőgyűléseken (caucus) választanak Nevadában az amerikaiak, de a jelölőgyűléseket csakis a demokrata párti szavazóknak tartják - írja az MTI.

Moszkva Trump újraválasztását támogatja az amerikai hírszerzés szerint

Moszkva Donald Trump amerikai elnök újraválasztását támogatja – írta a