Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus – Általánosan lecsengőben van a járvány Kínában

Általánosan lecsengőben van az új típusú koronavírus-járvány Kínában a napi adatok alapján, de az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint még korai lenne a járvány tartós csillapodását kiolvasni a számokból. A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság kedden közölt adatai szerint 1886 új esettel 72 436-ra nőtt a fertőzöttek száma Kína szárazföldi…

Bernie Sanders győzhet a nevadai előválasztáson is, a szakértők ismét kaotikus helyzettől tartanak

Nevadában, ahol a demokraták a héten, szombaton tartják a jelölőgyűléseket (caucus), a párt elnökjelöltségére pályázók elismerték, hogy Bernie Sanders győzhet, a többiek csak a második, harmadik helyért vetélkednek - jelentette internetes oldalán a Politico című amerikai lap hétfő este.

"Úgy érzem, alakulóban van köztünk valami" - Ezt mondta Vajna Timi a titokzatos férfiról, akivel korábban lencsevégre k…

Andy Vajna miatt vállalta a szereplést a TV2 új showműsorában Vajna Tímea, akiről most az is kiderült, hogy milyen szerepet tölt be az életében az a Zoltán nevű, fiatal férfi, akiről korábban csak annyit lehetett tudni, hogy üzleti kapcsolatban vannak.

Emelt szinten érettségiztek magyarból? Itt van a szóbeli tételek listája

Eduline
-
  Ma 07:06 Karrier

Tegnapig lehetett jelentkezni a május-júniusi érettségi vizsgákra. Úgy döntöttetek, hogy magyarból fogtok emelt szinten érettségizni, de nem tudjátok, milyen témakörökre számíthattok a szóbelin? Itt a lista.

Leekens: Örüljenek, amiért ilyen futballszerető miniszterelnökük van

444
-
  Ma 07:02 Foci

A volt szövetségi kapitány szerint "minden feltétel adott, hogy a futball fejlődjön."

Elegem van a konfliktusokból, a félreértett szavakból, az őszinteség jegyében odavágott mondatokból

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

A kommunikáció gyökerét az egyéni felelősségvállalás jelenti: érzelmeink helyes felismerését követően merjük a kimondott szavakkal is kifejezni azokat, vállalva a következményeket, vallja Somogyi Erika HR tanácsadó.

Szolgálati lakást, több millió forintot is kaphat az üres praxist választó háziorvos 

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Országos ágazati probléma az orvoshiány, a leküzdésére, amint az körképünkből kiderül, Vas megyében is tesznek erőfeszítéseket az önkormányzatok.

A jáki templom több mint műemlék

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A tavalyi régészeti, építészeti és restaurátori kutatások eredményeiről számoltak be hétfőn a jáki Szent György-templom történetének ismeretlen fejezetei című konferencián.

Takács Szabolcs: Csak az elvégzett munkának van eredménye és értéke

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

A kormányhivatalok életében talán a legfontosabb, legszembetűnőbb változás az a decemberben elfogadott törvénycsomag, amelynek keretén belül sok jogszabály megváltozott, mondta a Naplónak Takács Szabolcs kormánymegbízott.

Egyre kevesebb a kisbolt Heves megyében, néhol nincs is már üzlet

Heol
-
  Ma 07:00 Belföld

Tavaly ismét kevesebb üzletben vásárolhattunk, mint az azt megelőző évben. A falvakban élők a kínálatra és az árakra panaszkodnak.

Rátalált a szerelem Vajna Timire! „Úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami”

Blikk
-
  Ma 06:56 Bulvár

„Most a korábbi barátságból valami átalakult...”

Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere több milliárd dollárral támogatja a klímavédelmet

Tízmilliárd dollárt ajánl fel klímavédelmi célokra Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, aki egyebek mellett az Amazon internetes áruház alapítója és a The Washington Post című amerikai napilap tulajdonosa.

Koronavírus: több száz turistát evakuáltak Japánban

ATV
-
  Ma 06:54 Külföld

Több mint háromszáz amerikai utast evakuáltak a Jokohamában karanténba helyezett óceánjáróról, ahol már több mint 450 ember fertőződött meg az új koronavírussal. Kínában folyamatosan csökken az új megbetegedések száma, de még így is 70 ezer fertőzöttet tartanak számon. Eddig 1700 ember halt bele a betegségbe.

Vajna Tímea: Alakulóban van közöttünk valami

24
-
  Ma 06:53 Bulvár

Az idén akár már gyereket is szülne.

Szülés utáni inkontinencia - Mikor van baj?

Babaszoba
-
  Ma 06:39 Életmód

Terhesség és szülés során hatalmas változások mennek végbe a nő testében, és olykor előfordulhat, hogy emiatt kisebb-nagyobb problémák lépnek fel. Ilyen többek között a szülés utáni inkontinencia is.