Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Soha ne próbáld ki a diétát, amivel Stallone készült a Rocky 3-ra, mert életveszélyes

Player
-
  Ma 13:21 Életmód

Silvester Stallone eléggé jó formában volt a Rocky 3-ban, ennek viszont elég komoly ára volt: rendesen kifacsarta testét az edzőteremben, a ringben és a futópályán, plusz még egy embertelen diétát is tolt, amivel gyakorlatilag az életét veszélyeztette.

Soros György nyugati támogatással próbál terjeszkedni a Balkánon

hirado.hu
-
  Ma 10:07 Külföld

A milliárdos spekuláns évtizedek óta próbálja alakítani a térség politikáját, legutóbb pedig az egykori Jugoszlávia utódállamainak területi vitájába is beavatkozott.

Herczeg András: próbálunk minél jobban felkészülni a Torino ellen

Dehir
-
  Ma 08:17 Megyei

Debrecen - A Loki vezetőedzője úgy látja, fegyelmezett volt a csapat az albánok ellen. Rövid idejük lesz felkészülni az olaszok ellen.

Csalással migránsok kitoloncolását próbálták megakadályozni

Egy orvost, az egészségügyi személyzet további két tagját és egy tolmácsot is őrizetbe vettek csütörtökön a görög hatóságok a Számosz szigetén működő menekültügyi központban, mert hamis orvosi igazolásokkal igyekeztek megakadályozni migránsok kitoloncolását.

5 gyümölcs, ami a ragyogó bőr titka – Próbáld ki te is!

Bien
-
  Ma 07:31 Divat

Ahhoz, hogy szép, feszes és ragyogó bőröd legyen, nem elég csak a megfelelő kencéket megvenni – belülről is táplálnod kell a testedet. Néhány...

Migránsok kitoloncolását próbálták megakadályozni

Egy orvost, az egészségügyi személyzet további két tagját és egy tolmácsot is őrizetbe vettek.

Országgyűlésen a balatonboglári borvidék problémái

Bor és Piac
-
  Ma 06:39 Utazás

Az Országgyűlés július 9-ei ülésén a hevesi árvízről, a szombathelyi polgármesterjelölt-állításról, a devizahitelezésről, az aprófalvak elnéptelenedéséről és a balatonboglári borvidék problémáiról is beszéltek a képviselők kedden...

Junior és U23-as pálya Európa Bajnokság: új országos csúcs csapatsprintben, Lovassy Patrik Rómeó az előkelő hatodi…

Velo
-
  Ma 06:07 Sport

Július 9-e és 14-e között Belgium, azon belül is Gent városa adott otthont a 2019-es junior és U23-as pálya Európa-bajnokságnak. A magyar színeket nem kevesebb, mint hét kerékpáros képviselte, név szerint Borissza Johanna, Csengői Bálint, Hájos Dániel, Lovassy Patrik Rómeó, Mike Panna, Molnár Gábor és Varga Bálint utazhatott ki…

Tour de France hírek: Simon Yates sikere a Tour tizenkettedik szakaszán, Rohan Dennis feladta, csapata a Bahrain-Meri…

Simon Yates: ez volt az első olyan etap, ahol próbálkoztam   A brit Simon Yates (Mitchelton-Scott) nyerte a Francia Körverseny tizenkettedik szakaszát, miután a nap szökéséből egy három fős csoport lépett el az utolsó emelkedőn. Yates végül Pello Bilbao (Astana) és Gregor Mühlberger (Bora-hansgrohe) kettősét utasította maga mögé.…

Leküzdhetetlen problémának tűnik: egyre tarthatatlanabb a helyzet a növekvő orvoshiány miatt Magyarországon – Van…

Egyre égetőbbé válik Magyarországon az orvoshiány: nem csupán a kórházakban csappant meg drámaian az egészségügyi dolgozók létszáma, vidéken is egyre több háziorvosi praxis betöltetlen.

Többeket őrizetbe vettek Számoszon, mert csalással bevándorlók kitoloncolását próbálták megakadályozni

A görög rendőrség egyébként egy kilencfős nemzetközi embercsempész-hálózat felszámolását is bejelentette a nap folyamán. A bandatagokat Athén belvárosában fogták el.

Ursula von der Leyen próbálja megérteni Magyarországot

Megértést szorgalmazott Közép- és Kelet-Európa országaival szemben Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság következő elnöke a Süddeutsche Zeitungnak és négy másik tekintélyes lapnak adott interjújában, amelyben egyúttal bírálta, ahogyan ezeket az országokat eddig kezelték. – Fontos, hogy objektív vitákat folytassunk. A közép- és…

A nő, aki kettős megítélésben részesült – Szendrey Júlia

Mirage
-
  Tegnap 20:50 Életmód

Szendrey Júlia előbb Petőfi hű társaként lett elismerve, majd - Petőfi halála után - számító és érzéketlen asszonynak könyvelte el őt a nép.