Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 176 hír

Volkswagen: a modern elektromos autóknak nem jelent problémát a tél

A Volkswagen szerint a modern elektromos autók talán még jobban is boldogulnak a téli hideg időjárásban, mint a hagyományos, belső égésű motorral rendelkező autók.

A példátlan támogatás ellenére is zsugorodik a romániai magyar sajtó

Egy újabb magyar nyelvű erdélyi lap, a nagyváradi Várad folyóirat megszűnése apropóján közöl összeállítást a Jelen „Milliárdos támogatások ellenére a megszűnés határán a romániai magyar sajtó” címmel. A Várad nem egy volt az erdélyi magyar sajtókiadványok között, hanem egyike az utolsó kiadványoknak. S hogy milyen szerepet játszik…

Ismét Románia szétesésétől tartanak a román pártok, miután Kelemen Hunor autonómiáról beszélt

Egy napilap szerint az RMDSZ a törékeny parlamenti többségért cserébe székelyföldi autonómiát kér, a legnagyobb jobboldali kormánypárt szerint lényegében már most is megvan az autonómia Székelyföldön, Kelemen Hunor pedig amellett érvel, hogy az egyetemek és a tömegközlekedési cégek is autonómok, mégsem veszélyeztetik az állam…

Romániában már közel kétszázezren kaptak oltást

Magyarországon tegnapig 106 ezer ember részesült  a vakcinából. Az elmúlt 24 órában 12.421 személy kapta meg Romániában a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcináját – írja az Agerpres román hírügynökség a romániai közegészségügyi intézet szombati adataira hivatkozva. Ezzel 196.090-re nőtt a beoltottak száma keleti…

Már közel kétszázezren kaptak oltás Romániában

Magyarországon tegnapig 106 ezer ember részesült  a vakcinából.

FBI-ügynökök versenyben

Boon
-
 Tegnap 16:30Belföld

A pincérszakmáról készítettek prezentációt a forrói gyerekek, nagy sikerük lett.

Válságállónak bizonyul az építőipar Romániában

Üzletem
-
 Tegnap 16:00Gazdaság

A nyers adatok szerint Romániában 16,7 százalékkal nőtt az építőipari termelés volumene a tavalyi első tizenegy hónapban 2019 azonos időszakához mérten Romániában – derül ki az Országos Statisztikai Intézet adataiból.

Romániában pénzt adnak a háziorvosoknak, ha meggyőzik idős és krónikus betegeiket, hogy oltassák be magukat

Az egészségügyi miniszter szerint ideális esetben az emberek a háziorvostól kapnak információkat az oltásról, és nem a tévében megszólaló politikusoktól.

Így cselezi ki a Volkswagen az emissziós szabályokat

Player
-
 Tegnap 12:45Autó-motor

A német autógyártó három villanyautós céggel is leszerződik, hogy ne kelljen büntetéseket fizetnie a hagyományos autói után.

Románia már leelőzte a visegrádi országokat több ágazat termelékenységében

G7
-
 Tegnap 12:28Gazdaság

A mezőgazdaságot leszámítva Románia a versenyszféra termelékenységében jórészt felzárkózott a visegrádi országokhoz, és vannak olyan ágazatok is, ahol az élre tört.

Romániában pénzt kapnak a háziorvosok, ha meggyőzik a betegeiket az oltásról

Romániában azt tervezik, hogy a háziorvosokon keresztül tájékoztatják a lakosságot az oltásról, az egészségügyi miniszter szerint ugyanis ideális

Ebben a versenyben a háztartások lesznek a bírók

Növekedés
-
 Tegnap 10:24Gazdaság

A koronavírus-járvány miatt megtorpant a gazdaság, számos területen kedvezőtlen folyamatok alakultak ki, így tavaly a lakossági hitelpiac is a korábbi évekhez képest gyengébben teljesített.

Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen 2020-ban

A vállalat személyautó üzletága 2020-ban több mint 212 ezer legalább részben elektromos hajtásrendszerű, ezen belül csaknem 134 ezer tisztán elektromos (BEV) autót szállított ki világszerte.