Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 344 hír

A Moderna 7,5 millió adag vakcinát szállít a nem Európai Uniós Svájcnak az év közepéig

888.hu
-
 Ma 14:30Külföld

Ez már kezd nevetséges lenni: Nagy-Britannia, Norvégia, de még Szerbia is jobban járt vakcinaügyben, hogy nem a központi uniós elosztás részei. És már Svájc is.

Koronavírus - Hihetetlen rekord Svájcban

A Moderna 7,5 millió adag vakcinát szállít Svájcnak az év közepéig.

Svájc az első országok közt lehet, ahol a lakosság felét beoltják

A Moderna 7,5 millió adag vakcinát szállít Svájcnak az év közepéig

Svájc 7,5 millió Moderna vakcinát vásárolt

A cég képviselője szerint nem arról van szó, hogy Svájc kivételezett helyzetben volna, hanem az ország az első volt, amely a cégtől rendelt koronavírus elleni oltóanyagot. 

Alig egy perc elteltével meg kellett szakítani a NASA szombati rakétatesztjét

Az űrközpontban a Space Lounch System hordozórakétát tesztelték, amellyel 2024-ben egy újabb holdraszállást terveznek az Artemisz I misszió keretein belül.

Nyár közepéig a svájci lakosság felét olthatják be

A Moderna 7,5 millió adag vakcinát szállít Svájcnak az év közepéig A Moderna gyógyszercég 7,5 millió adag koronavírus elleni vakcinát szállít részletekben Svájcnak az év közepéig, ami azt jelenti, hogy az ország az elsők között lehet a világon, amely lakosságának csaknem felét beoltja – közölte a Blick című svájci lapnak adott és vasárnap…

A példátlan támogatás ellenére is zsugorodik a romániai magyar sajtó

Egy újabb magyar nyelvű erdélyi lap, a nagyváradi Várad folyóirat megszűnése apropóján közöl összeállítást a Jelen „Milliárdos támogatások ellenére a megszűnés határán a romániai magyar sajtó” címmel. A Várad nem egy volt az erdélyi magyar sajtókiadványok között, hanem egyike az utolsó kiadványoknak. S hogy milyen szerepet játszik…

Ismét Románia szétesésétől tartanak a román pártok, miután Kelemen Hunor autonómiáról beszélt

Egy napilap szerint az RMDSZ a törékeny parlamenti többségért cserébe székelyföldi autonómiát kér, a legnagyobb jobboldali kormánypárt szerint lényegében már most is megvan az autonómia Székelyföldön, Kelemen Hunor pedig amellett érvel, hogy az egyetemek és a tömegközlekedési cégek is autonómok, mégsem veszélyeztetik az állam…

“A lázadó SZFE közösség morálisan már győzött” – Verebes István sorai

Verebes István közösségi oldalán közölt írást az SZFE ügye kapcsán.

Női kézi El: Oroszországban győzött a Vác, Lakatos Rita öt gólt szerzett

A női kézilabda Európa-liga csoportkörének második fordulójában a dunaszerdahelyi Lakatos Ritát is soraiban tudó Vác idegenben az orosz HC Zvezda Zvenyigorod otthonában aratott négygólos győzelmet.

Személyesen – Birtalan Zsolt

Birtalan Zsolt fotóművész szívesen sétál olyan helyszíneken, ahová jellemzően nem sokan mennek: a külváros külvárosába, oda, ahol nincsenek emberek.

Álomfinom, francia almás sütemény – Alig van benne tészta

Só&Bors
-
 Ma 08:36Recept

Nemcsak szép, hanem nagyon gyümölcsös is ez az almás sütemény, amelyben a tésztának nagyon kis szerep jut.

Premier League - Legyőzte a Fulhamet a Chelsea, otthon győzött a Leicester

A Leicester City vendéglátóként 2-0-ra múlta felül a Southamptont Premier League, 19. forduló: Fulham-Chelsea 0-1 (0-0) gólszerző: 78. Mount, piros lap: 44. Robinson (Fulham) Leicester City-Southampton 2-0 (1-0) g.: 38. Maddison, 90.+5 Barnes Leeds United-Brighton 0-1 (0-1) g.: 17. Maupay West Ham United-Burnley…