Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 476 hír

Romániában már közel kétszázezren kaptak oltást

Magyarországon tegnapig 106 ezer ember részesült  a vakcinából. Az elmúlt 24 órában 12.421 személy kapta meg Romániában a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcináját – írja az Agerpres román hírügynökség a romániai közegészségügyi intézet szombati adataira hivatkozva. Ezzel 196.090-re nőtt a beoltottak száma keleti…

Már közel kétszázezren kaptak oltás Romániában

Magyarországon tegnapig 106 ezer ember részesült  a vakcinából.

Elmaradt a pécsi bravúr a fővárosban

Bama
-
 Tegnap 19:11Sport

Öt góllal kikapott a Bvsc-Újbuda vendégeként a Pvsk-Mecsek Füszért.

A hivatalban lévő elnök nyerte az ugandai elnökválasztást, az ellenzék csalást emleget

A hivatalos eredmények alapján Yoweri Museveni hivatalban lévő elnök nyerte a csütörtökön tartott elnökválasztást Ugandában – jelentette be a helyi választási bizottság szombaton.

Idén elmaradhat az influenzajárvány

Idén elmaradhat az influenzajárvány - ezt mondják a Híradónak nyilatkozó szakemberek. Ez lehet a koronavírus-járvány egyetlen pozitívuma, hiszen a védelmi intézkedések, például a maszkviselés és a távolságtartás, megakadályozzák az influenza terjedését is. Január első hetében 4100 fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, feleannyian,…

Kaland, romantika, intrika - Ezek a kedvenc Mikszáth-adaptációink

174 éve született Mikszáth Kálmán író, újságíró, országgyűlési képviselő. Műveivel nem csak az irodalomórákon találkozhatunk, Jókai Mór és Móricz Zsigmond mellett az ő regényeit adaptálták a legtöbbször idehaza. A megszámlálhatatlanul sok színházi feldolgozáson túl több mint 30 film és sorozat készült az írásai nyomán. Ezek közül…

Az extrém hideg veszélye miatt három megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat

Megdőlt a téli szezonrekord szombaton; a Heves megyei Verpeléten mínusz 14,3 Celsius-fokig hűlt a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Veszélyjelzésük szerint vasárnap néhol még ennél is hidegebb lehet.

Válságállónak bizonyul az építőipar Romániában

Üzletem
-
 Tegnap 16:00Gazdaság

A nyers adatok szerint Romániában 16,7 százalékkal nőtt az építőipari termelés volumene a tavalyi első tizenegy hónapban 2019 azonos időszakához mérten Romániában – derül ki az Országos Statisztikai Intézet adataiból.

Romániában pénzt adnak a háziorvosoknak, ha meggyőzik idős és krónikus betegeiket, hogy oltassák be magukat

Az egészségügyi miniszter szerint ideális esetben az emberek a háziorvostól kapnak információkat az oltásról, és nem a tévében megszólaló politikusoktól.

A Za ľudí megfúrhatja Matovič ötletét: nem támogatják az országos tesztelést

A Za ľudí párt nem támogatja az országos tesztelés ötletét, szerintük csak azokban a régiókban kell tesztelni, amelyek a járvány szempontjából a legkritikusabbak. Erről a párt elnöke, Veronika Remišová miniszterelnök-helyettes beszélt a kormány mai ülése előtt.

A Za ľudí nem támogatja az országos tesztelést

A legkisebb kormánypárt, a Za ľudí nem támogatja az országos tesztelést. Veronika Remišová pártelnök a szombati kormányülés előtt azt mondta, a tesztelést a gócpontokban és a legveszélyeztetettebb régiókban kell elvégezni.   Remišová továbbá azt is elmondta, hogy a mai kormányülésen a munkaadók körében végzett tesztelést…

Elmarad a téltemető ünnepség, a Las Fallas

A járványügyi intézkedések további szigorítását jelentette be több spanyol tartomány pénteken a koronavírus-fertőzések számának folyamatos növekedése miatt.