Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szájer bulijáról részletek derültek ki, a politikus is megszólalt

Szombaton lemondott Szájer József, a Fidesz egyik alapítója, EP-képviselője, majd kedden kiderült, hogy pénteken a kijárási korlátozások alatt részt vett egy házibulin. A politikus elismerte, hogy jelen volt, de tagadja, hogy kábítószert fogyasztott volna. A belga sajtó szerint az esemény egy orgia volt, de ezt nem erősítette meg közleményében…

Szájer elismerte: ott volt a brüsszeli szexpartin

A politikus korábban úgy fogalmazott, hosszabb ideje tartó gondolkodás végén döntött a lemondásáról.

Szájer József elismerte, hogy ott volt a brüsszeli orgián

A Fidesz most lemondott EP-képviselője, Szájer József megerősítette, hogy ő volt az a magyar politikus, aki drogfűtött szexorgián vett részt Belgiumban.  A belga lapok kedden arról írtak, hogy az esemény egy 25 fős szexparti volt, ahol főleg férfiak voltak jelen, és a jelenlévők között volt egy magyar EP-képviselő is, aki az…

Raspberry eszköz még sosem volt ilyen olcsó

A málnalogós vállalat legújabb szettje mindössze 5 dollárt kóstál és sokat javít a Pi 4 hűtésén.

Elhunyt moszkvai Puskin Szépművészeti Múzeum volt elnöke

Fidelio
-
 Ma 16:05Kultúra

98 éves korában, koronavírus-fertőzésben elhunyt Irina Antonova, a világhírű moszkvai Puskin Szépművészeti Múzeum volt igazgatója, aki 52 év után, 2013-ban vonult vissza az intézmény éléről.

Szájer József elismerte, hogy ott volt a brüsszeli orgián

Bár a keresztény-konzervatív politikus csak „házibulinak” nevezi, amiről a helyi lapok úgy tudják, egy melegbár orgiája volt.

Szájer József: Jelen voltam a brüsszeli házibulin

A brüsszeli rendőrség a kijárási korlátozás megszegése miatt csapott le egy házibulira, amin a sajtóhírekből kiderült, hogy egy magyar EP-képviselő is részt vett. Szájer Zsolt beismerte, hogy ott volt.  Közleményt adott ki Szájer József, amelyben beismerte, hogy köze van a brüsszeli orgiához – írja az Index. „A belga sajtóban ma megjelent egy…

Szájer József elismerte, hogy jelen volt az illegális brüsszeli bulin

Kedden írtuk meg belga sajtóhírek alapján, hogy letartóztattak egy nemrég lemondott Európa Parlamenti képviselőt, miután az részt vett egy illegálisan szervezett orgián, amit végül a hatóságok oszlattak fel. Szájer József közleményben ismerte el, hogy róla van szó.

Rózsa György is influenszer volt ám

24.hu
-
 Ma 15:53Kultúra

YouTube-műsort indított a Spektrum a rendszerváltás előtti Magyarország véleményformáló személyiségeiről.

Szájer József közleményben ismerte el, hogy jelen volt a szexpartin, majd gyorsan elérhetetlenné vált a közlemény

Szájer József lemondott fideszes EP-képviselő nyilatkozatban ismerte el, hogy jelen volt azon a brüsszeli illegális szexpartin, ahol pénteken razziáztak. A nyilatkozat azóta nem elérhető.

„Vannak sötét istenek is, Maradona ilyen volt”

Somos Ákos, a Spíler TV kommentátora fiatalon Diego Maradonán keresztül szeretett bele a futballba. Most az ő segítségével emlékeztünk a nemrégiben elhunyt legendára.

Szájer József beismerte, hogy ott volt a brüsszeli házibulin

A brüsszeli rendőrség a kijárási korlátozás megszegése miatt csapott le egy házibulira, amin a sajtóhírekből kiderült, hogy egy magyar EP-képviselő is részt vett. Szájer Zsolt beismerte, hogy ott volt. 

Szájer József elismerte, hogy jelen volt a pénteki orgián

A politikus házibulit említett, a belga sajtó viszont illegális szexpartiról írt.