Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az áldozatok felének neve is van

Magyar Szó
-
  Ma 23:22 Határtalan

Az utóbbi két évtizedben sorra készültek Vajdaságban a helyi közösségi emlékezetet megörökítő kiadványok, amelyek az 1944–45-ös, magyarok elleni megtorlásokról szólnak.

Az Iszlám Állam számára terroristákat toborzó csoportot számoltak fel

Dzsihadista propagandát terjesztettek és terrorizmus végrehajtására buzdítottak Spanyolországban.

Sarah Jessica Parker cuki családi fotókkal köszöntötte fel 18 éves fiát

Beautylife
-
  Ma 23:00 Bulvár

A színésznő úgy gondolta, több képet is feltölt az ünnepelt fiáról. A legrégebbin még csak pelenkát visel.

Kilenc és fél hónapja nyeretlen a Bundesliga egyik legnépszerűbb csapata

Origo
-
  Ma 22:36 Foci

22 mérkőzés óta a tart a Schalke 04 nyeretlenségi sorozata.

Mohamed-karikatúrákat mutogatott egy tanár, felfüggesztették

Propeller
-
  Ma 22:20 Belföld

Ideiglenesen felfüggesztették állásából a belga főváros Molenbeek nevű negyede egyik általános iskolájának tanárát, aki diákjainak Mohamed prófétát ábrázoló karikatúrát mutatott – közölte az RTBF belga közszolgálati rádió és televízió internetes oldalán pénteken. A beszámoló szerint a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap egyik…

Felrobbantottak egy német autópályahidat

Vezess
-
  Ma 22:13 Autó-motor

A német Siegen városának közelében lévő Eisern völgyhíd északi részét bontották le néhány kilogramm robbanóanyag segítségével. Mondani sem kell, hogy nagyon látványos volt.

Szobrot állítottak a fejedelemnek

Együttműködési megállapodást írt alá pénteken a Rákóczi Szövetség és a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) a békéscsabai Nemes Tihamér Technikum és Kollégiumban, ahol II. Rákóczi Ferenc tiszteletére mellszobrot avattak, és a nemzeti összetartozást szimbolizáló emlékfát ültettek el.

Négy illegális migránst tartóztattak fel Hercegszántó-Hódunánál a rendőrök

Négy illegális migránst tartóztattak fel Hercegszántó-Hódunánál a rendőrök Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 30., p - 22:04 A külföldi férfiak a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Ezért menj el tesztelni! A védelmi tárca felelősségre szólít fel mindenkit

Körkép
-
  Ma 22:02 Határtalan

Nyitókép: Jaroslav Naď Fb-oldala   Szombaton reggel 07.00 órától tesztel az ország. Néhány órával a tesztelés megkezdése előtt a Védelmi Minisztérium SMS-t küldött a lakosságnak az alábbi szöveggel:   “Szlovákia Védelmi Minisztériuma: Csatlakozzon azokhoz, akik nemcsak önmagukat, hanem közeli hozzátartozóikat is védik. Jöjjön el…

Dopping: hat és nyolc évre felfüggesztettek két korábbi orosz tisztségviselőt

Az Orosz Atlétikai Szövetség két korábbi tisztségviselőjét nyolc és hat évre felfüggesztette a nemzetközi szövetség (WA).

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott a FIFA korábbi főtitkára

Kártérítést kell fizetnie és felfüggesztett börtönbüntetést kapott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi főtitkára, Jerome Valcke egy svájci korrupciós ügyben, ugyanakkor a Paris Saint-Germain elnökét felmentették a vádak alól.