Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 176 hír

Kínai egyetemmel indít közös képzéseket a Debreceni Egyetem

Debrecen - Három területet érintő együttműködés megágyazhat a Debreceni Egyetem saját adattudományi képzésének is.

Van, aki örül, van, aki csalódott: így látják az eredményt a debreceni elenzéki vezetők

Debrecen - Az ellenzéki szervezetek nem tudtak egyéni mandátumot szerezni, így ők a kompenzációs listán jutottak képviselői helyekhez a közgyűlésben.

Van, aki örül, van, aki csalódott: így látják az eredményt a debreceni ellenzéki vezetők

Debrecen - Az ellenzéki szervezetek nem tudtak egyéni mandátumot szerezni, így ők a kompenzációs listán jutottak képviselői helyekhez a közgyűlésben.

158–1-re vezet a debreceni Fidesz

Két momentumos a közgyűlésben, története legnagyobb sikerét érte el a Civil Fórum Debrecen Egyesület.

Kettős diplomát adó alapképzéseket indít kínai partnerével a Debreceni Egyetem

Közös Big Data kutatólabort alapított a Debreceni Egyetem és a Guangxi University of Finance and Economics. A két intézmény kettős diplomát adó alapképzések indítását is tervezi informatikai, gazdasági és matematikai területen. A Big Data kutatási és alkalmazásfejlesztési lehetőségeiről volt szó azon a nemzetközi konferencián, amelyet az „Egy…

Közel három hónapja eltűnt ez a debreceni tinilány

Debrecen - A rendőrök a lakosság segítségét kérik: Horváth Enikőt keresik.

ITM: A debreceni buszgyártó csarnok illeszkedik a nemzeti buszstratégiába

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:27 Gazdaság

A nemzeti buszstratégiában törekszenek arra, hogy minél nagyobb legyen a hazai hozzáadott érték azokban a buszokban, amelyek Magyarországon a helyi-, és a távolsági közlekedésben járnak.

Átlépte a félmilliót a debreceni reptéri idei utasainak száma

Az egyre növekvő utasforgalom kiszolgálására új utasterminált építenek a debreceni repülőtéren – jelentette be a város polgármestere 2019. október 11-én, amikor üdvözölte az idei 500 ezredik utast, Fekete Dániel középiskolást, aki a Wizz Air járatával Milánóba utazott. Papp László polgármester azt mondta, az új utasterminál tervezésére még…

Debreceni kiránduláson vettek részt a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ klubtagjai

Nyíregyháza
-
  Ma 11:29 Belföld

Október 9-én a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ klubtagjai az Idősekért és Fogyatékosokért Jószolgálat Alapítvány közreműködésével debreceni kiránduláson vettek részt.

TÁG a világ, élj benne okosan! – egészséghetet tartanak a debreceni gimnáziumban

Dehir
-
  Ma 11:20 Megyei

Debrecen - Ez a szlogen ezen a héten a Tóth Árpád Gimnáziumban, ahol az egészséges életmódra hívják fel a figyelmet. A programsorozatot a szülők kezdeményezték.

ITM: a debreceni buszgyártó csarnok illeszkedik a nemzeti buszstratégiába

A Debrecenben épülő buszgyártó csarnok illeszkedik a nemzeti buszstratégiába, amely távolabbról nézve része annak a gazdaságstratégiának, amelyet Magyarország 2010 óta folytat – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfő reggel az M1 aktuális csatornán. György…

Eltűnt egy 16 éves debreceni lány

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Horváth Enikő eltűnése ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2019. július 28-án lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidái