Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

World Press Photo: ismét a Reverb végzi a kommunikációs feladatokat

A World Press Photo kiállítás magyarországi állomásának kommunikációs feladatait hatodik alkalommal végzi a Reverb.

Influenza-szerű betegség kitörésére figyelmeztet a WHO egykori vezetője!

VitalNews
-
  Ma 09:42 Bulvár

Az influenza-szerű betegség akár 36 órán belül elterjedhet a világ körül és akár 80 millió emberrel végezhet. Egy évszázaddal ezelőtt a spanyol influenzajárvány megfertőzte a világ lakosságának egyharmadát, és 50 millió embert ölt meg. Ha egy hasonló kitörés történne a ma folyamatosan utazó lakossággal, a következmények még…

Elloptak egy pénztárcát a Béke téri Lidl áruháznál ma reggel!

Olvasónk kér segítséget, ma reggel ellopták a pénztárcáját a Béke téren:"A Lidl boltnál történt, a Béke téren reggel 7.45 körül. Nagy narancsszínű pénztárca, tele volt az összes iratommal. Aki megtalálja, adja le vagy a rendőrségen, vagy a Lidlben" - írja olvasónk, aki természetesen feljelentést tesz az ügyben.Ha pedig valaki látta az esetet,…

Pakisztániak és szírek ölték egymást a bihácsi migránstáborban

Az egyik bihácsi táborban szírek és pakisztániak között tört ki tömegverekedés, kések is előkerültek. Egy 19 éves férfi meghalt, a támadót súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Norvégia is fellép a tömegturizmus ellen

AQUA
-
  Ma 09:40 Vitorlás

Az észak-európai országban új marketingstratégiát vezetnek be a tömegturizmus ellen. Egyre kisebb csoportokban viszik el a látogatókat a népszerű helyekre, és törekszenek arra, hogy időben és térben is eloszlassák a tömeget. A látogatók főleg a nyári hónapokban érkeznek, hogy megcsodálják a fjordokat és az északi fényt. Az ilyen nagymértékű…

Már elfogadná a felfüggesztett börtönt Galambos Lajos

A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatóssztár, akinek legközelebb novemberben kell leülni a vádlottak padjára, hajlik a megegyezésre, bár továbbra is hangsúlyozza, hogy ártatlan.

Botrány: Iskolai mészárlások helyszíneit nyomta melegítőfelsőire egy divatmárka

A márka tervezője szerint, így akartak állást foglalni a fegyvertartás jelenlegi szabályozása ellen, és remélték, hogy a túlélőknek is tudnak valamelyest segíteni abban, hogy feldolgozzák a történteket - írja a Washington Post. A kollekciójukkal azonban pont az ellenkezőjét érték el, az áldozatok családtagjai szerint ez óriási tiszteletlenség. A má

Döbbenetes: egészen új módszerrel csaltak ki egymillió forintot egy nagymamától

Új módszereket vetnek be idős áldozataikkal szemben az unokázós csalók. Legutóbb bankszámlára fizettettek 1 millió forintot egy idős nővel.

Felvásárlási ajánlat jöhet az ELMŰ-re és az ÉMÁSZ-ra

15 napon belül nyilvános vételi ajánlatot kell tennie az E.On-nak az ELMŰ és az ÉMÁSZ részvényeire, miután közvetett többségi befolyást szerzett a cégekben.

Nem feltartott kézzel kezdi a szezont a Kosársuli!

Promenad
-
  Ma 09:33 Sport

A Békés elleni, szombati mérkőzéssel elkezdődik az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idénye a Vásárhelyi Kosársuli számára. Csapatunk nem esélyesként, de korántsem feltartott kezekkel utazik a riválishoz - erről is beszélt Tóth Tamás vezetőedző.

Niedermüller fellép az antiszemita plakátrongálás ellen

Niedermüller Péter és erzsébetvárosi képviselőjelöltje feljelentést tettek, amiért antiszemita tartalommal rongálták meg az ellenzéki jelölt plakátját.