Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Robotokkal lép fel az egyik szambaiskola a riói karneválon

A szambaiskola nemcsak színes díszletekkel és ragyogó kosztümökkel készült a parádéra, melynek idei témája a modern idők, hanem egyetemekkel együttműködve a legújabb technológiákat is bevonja fellépésébe. A Carnival 4.0 nevű projekt keretében robotok fognak dobverőket osztogatni a dobosoknak, akik a túláradó lelkesedésükben…

Csinos táncosok helyett robotok a riói karneválon

Robotokkal lép fel az egyik szambaiskola a riói karneválon: a Rosas de Ouro csapatának dobosait robotok kísérik a pénteken kezdődő fesztiválon.

249 elektromos autót kapnak a kórházak

2030-ra a kormányzati autóflotta harminc százaléka elektromos autókból áll.

Gondos Miklós: 249 elektromos autót kapnak a kórházak

A magyar kormány támogatásával 249 elektromos autót vásárolt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ a hazai kórházak számára.

A magyar kormány támogatásával 249 elektromos autót kapnak a kórházak

Az autókat több gyógyintézmény már megkapta és használatba vette, a kórházakat csak az üzemben tartás és a casco biztosítás költségei terhelik.

Robotokkal lép fel egy szambasuli a karneválon

24
-
  Ma 12:53 Infotech

Gépek osztogatják majd a dobverőket a túlpörgő dobosoknak.

Közel 250 elektromos autót kapnak a kórházak

Több gyógyintézmény már megkapta és használatba vette.

Robotok táncolnak majd a riói karneválon

Robotokkal lép fel az egyik szambaiskola a riói karneválon: a Rosas de Ouro csapatának dobosait robotok kísérik a pénteken kezdődő fesztiválon.

249 elektromos autót kapnak a kórházak

249 elektromos autót vásárolt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) a hazai kórházak számára és folyamatban van a működtetésükhöz szükséges 135 állomásból álló töltőhálózat fejlesztése is - közölte a központ főigazgatója a nyíregyházi kórháznak vásárolt kilenc jármű szerdai átadásán.

Lemondták dublini és londoni koncertjüket a járvány miatt Kowáék

Koncert.hu
-
  Ma 12:00 Zene

Noha a hírek arról szólnak, hogy csitul a járvány, a zenekar a teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem vállal repülő- és hajóutakat – mindezt a Facebook oldalukon tették közzé.

Végig felnyársalta a szalagkorlát az autót

Vezess
-
  Ma 11:47 Autó-motor

Rémisztő látvány az elejétől a végéig átszúrt Volkswagen Amarok.

ÁEEK-főigazgató: 249 elektromos autót kapnak a kórházak

A magyar kormány támogatásával 249 elektromos autót vásárolt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) a hazai kórházak számára és folyamatban ...

Dr. Balog Ádám, az Mkb Elnök-vezérigazgatója az Oracle londoni rendezvényén tartott előadást

Dr. Balog Ádám, az Mkb Bank Elnök-vezérigazgatója az Oracle OpenWorld szervezőinek felkérésére vett részt és tartott beszámolót az Mkb Bank digitalizációs tapasztalatairól és eredményeiről az It óriás legfontosabb globális szakmai eseményének számító Oracle OpenWorld Europe rendezvényén Londonban, február 12-én és 13-án.

Három gyerek halt meg egy rejtélyes autótűzben Ausztráliában

Egy férfi is holteste is volt a roncsban, egy nőt pedig súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba.

Összetört több autót Pápán, majd elhajtott

Befejezte a Pápai Rendőrkapitányság annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 60 éves szerecsenyi sofőrrel szemben folytatott.