Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagylelkű felajánlással segít Szebeni István a színészi munka nélkül maradt Gergely Róbertnek

Blikk
-
 Ma 20:36Bulvár

Szebeni István segít az előadások nélkül maradt Gergely Róbertnek.

Segíthet az áfacsökkentés

Boon
-
 Ma 20:00Belföld

A néhány napja hozott intézkedés hatása hosszabb távú lehet.

A továbbtanulásban segíti a diákokat a Gyulai Ifjúsági Központ

Az online tér javarészt a kikapcsolódás helyét jelentette sok fiatal számára, 2020-ban azonban ez minden tanuló életében megváltozott. A digitális oktatás ideje alatt iskolai kötelezettségeiknek is az internet segítségével tesznek eleget, teendőiket pedig most is órarend szerint táblázzák be. Ebben az évben számos szokatlan dolog vált a…

Újra 20 autóval segít a Toyota a koronavírus elleni védekezésben

Tavaszi felajánlásához hasonlóan, ismét 20 saját, és a márkakereskedői hálózatának tagjai által biztosított tesztautót (személygépkocsit, kisbuszt és kisteherautót) ajánlott fel

Változatlan a segítségnyújtás, újak a módszerek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület a járványhelyzet alatt új módszerekkel, önkénteseik pedig kitartó küldetéstudattal segítik a rászorulókat. Nemrég a Fővárosi Önkormányzat Budapestért díját elnyerő Erdős Virág költő is nekik ajánlotta fel az elismeréssel járó pénzjutalmat.

Segítünk a Mikulásnak a csokoládé gyűjtésében

Boon
-
 Ma 19:00Életmód

Az Észak-Magyarország az idén is szeretné, ha minden gyermekhez eljutna a Mikulás.

Harry brit herceg felesége segítő szándékkal beszélt magzata elvesztéséről

Meghan Markle a The New York Times-ban számolt be második magzata elvesztéséről és gyászáról, azt remélve, hogy soraival másoknak is segíthet.

Újabb autók segítik a járvány elleni védekezést

Húsz autót ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez az egyik legnagyobb márka hazai képviselője.

Ezzel a rúzzsal a családon belüli erőszak áldozatait segítheted

Az AVON novemberben megjelenő Speak Out rúzsából származó bevétel 100%-át a családon belüli erőszak áldozatainak megsegítésére fordítják.

Támogatás elektromos biciklire – 150 ezer forintos anyagi segítség magánszemélyeknek

Elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásához nyújt támogatást az állam. Az egymilliárd forint keretösszegű pályázat magánszemélyek számára érhető el, az első időszakban november 23-a és 27-e között, majd havi rendszerességgel nyújthatók be a jelentkezések. A támogatás összege maximum 150 ezer forint lehet.

Az erjedt körtétől becsiccsentő kismókus az internet új sztárja

hirado.hu
-
 Ma 17:33Bulvár

Ki hitte volna, hogy ilyen hatással lesz rá a romlott gyümölcs...

Terjed a járvány a készpénz segítségével?

Egy brit jegybank által végzett tudományos kísérlet azt figyelte meg, hogy a készpénzhasználat útján fertőzhet-e a koronavírus.

Változatlan a segítségnyújtás, újak a módszerek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület a járványhelyzet alatt új módszerekkel, önkénteseik pedig kitartó küldetéstudattal segítik a rászorulókat. Nemrég a Fővárosi Önkormányzat Budapestért díját elnyerő Erdős Virág költő is nekik ajánlotta fel az elismeréssel járó pénzjutalmat. A koronavírus különleges nehézségek elé állította az Utcáról Lakásba!…

Ez segít lenyugodni egy pánikroham alatt

Bien
-
 Ma 16:31Életmód

A pánikbetegség nemrég még rejtélyes, ritka betegség volt, napjainkban pedig már bekerült a köztudatba, mert sajnos annyian szenvednek tőle. Ha neked is volt már pánikrohamod, tudod, milyen szörnyű érzés, ez az öt módszer viszont segít lenyugodni.

Segítséget nyújtanak a követelések ügyében

Teol
-
 Ma 16:19Megyei

A dokumentációk átvizsgálása során megállapították, hogy a fizetési követelések esedékességétől számított ötéves időtartam eltelt, amely megalapozhatja a követelés elévülését.