Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nizzai merénylet: így üzent a pápa a brutális támadás után

Blikk
-
  Ma 17:35 Külföld

Ferenc pápa is megszólalt a nizzai merénylettel kapcsolatban.

Harminchárom szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök egy nap alatt

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2020. október 28-án újra fokozottan ellenőrizték a Balaton-part forgalmát.

Nem szavazat nem volt az MKIK elnökválasztásán

Haszon.hu
-
  Ma 17:30 Gazdaság

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) csütörtöki küldöttgyűlésén a 127 küldött - nyílt szavazáson - ellenszavazat nélkül, 19 tartózkodás mellett ismét Parragh Lászlót választotta meg a köztestület elnökének, megbízatása a 2020-2024-es időszakra szól.

Csillogó „korona” a League of Legends Világbajnokság fején – Red Bull Worlds Simplified

Leet
-
  Ma 17:30 Gaming

Mindjárt itt van az idei e-sport naptár legnagyobb napja! A szeptember óta tartó League of Legends Világbajnokság már a végéhez közeledik, a döntő pedig epikus küzdelmeket ígér. A League of Legends világszerte több millió mindenre elszánt rajongóval vált napjaink egyik legnépszerűbb e-sport játékává. A Red Bull Worlds Simplified a League of…

Csökkentek a fogyasztói árak Németországban

Októberben már a második hónapban csökkentek a fogyasztói árak éves bázison Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtökön publikált előzetes adatai alapján.

A COVID-nál sokkal durvább világjárványok jöhetnek, ha tovább romboljuk a biodiverzitást és az éghajlatot

Becslések szerint 1,7 millió jelenleg még fel sem fedezett vírus van jelen emlősökben és madarakban, melyek harmada-fele képes lehet megfertőzni az embereket.

Légiósok: „Nemzetközileg is kiegyensúlyozott játékos lennék”

NSO
-
  Ma 17:23 Foci

A felnőttpályafutása első gólját szerző Szőke Adrián szeretne nemzetközi viszonylatban is kiegyensúlyozott játékkal kirukkolni.

A láttatás a motivációm – Petes Róbert egyháztörténész vallomása

SzemLélek
-
  Ma 17:20 Vélemény

A közelmúlt összefüggéseit kutató szakembert nem akadályozza sokak életét érintő munkájában, hogy fizikai értelemben nem lát szinte semmit.

Irán kriptopénzekkel fogja finanszírozni nemzetközi kereskedelmét

Irán lett a világ első országa, ami kriptopénzekkel is finanszírozhatja nemzetközi kereskedelmét Helyi beszámolók szerint a törvényhozás jóváhagyta azokat a jogszabály-módosításokat, amik az importfinanszírozási mechanizmus részévé nyilvánították a kriptovalutákat. A változtatás lehetővé teszi, hogy az ország központi bankja az…

Parkolóház lesz, látóhegyi aluljáró nem épül

Veszprém Kukac
-
  Ma 17:16 Megyei

A testület leszavazta a látóhegyi aluljáró megépítését, viszont lesz egy új parkolóház a kórházzal szemben, mindenki számára megnyugtató módon rendeződik az állatkert megközelíthetősége, és a vasútállomás közvetlen szomszédságától távolabb kerül a hajléktalanszálló nappali melegedője. A lakosság kérése jogos, de én nem támogatom…

A sakk még soha nem volt ilyen szexi

24.hu
-
  Ma 17:15 Film

A Vezércsel azt is le fogja nyűgözni, aki nem ismeri a sakk szabályait. A Netflix minisorozata egy csodagyerek rögös útját követi a felnőtté válásig.

A kis község, amivel mindenkinek elbüszkélkedünk - Bakonybélben jártunk

Travelo
-
  Ma 17:14 Utazás

Kifogtuk a hét egyik legszebb napját és felfedeztük Szent Gellért apró meditációs tavát.

Helen Mirren királynőjétől a Fekete hattyúig - minden idők legjobb női alakításai

Meryl Streep a Sophie választásában, Nicole Kidman az órákban bűvölt el minket - és a többiek.

Egy luxushajón sem minden fenékig tejfel

AQUA
-
  Ma 17:11 ÉletmódLuxus

A kikötőben hagyta a nászutasokat a kapitány, miután megunta a rájuk való várakozást. Nem épp úgy alakult a nászútja azoknak a friss házasoknak, akiket a Bahama-szigetek fővárosában, Nassauban hagyott a luxustengerjárójuk. Az ifjú pár igencsak késve érkezett a kikötőbe, 15.30 helyett több mint 45 perccel később, 16.15-kor. Hiába könyörgött a…