Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 271 hír

Mi történt? Balesetet szenvedett Joe Biden

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kificamította a bokáját, amikor az egyik kutyájával játszott.

Már hétfő reggel elestek az utak: két tömegbaleset is történt az országban

Két baleset is történt az országban a hét első napján.

Fontos árvízvédelmi fejlesztés történt az Alsó-Tisza vidékén

Javult az Alsó-Tisza-völgy árvízvédelmi helyzete, csökkent az árterek elöntésének veszélye, és várhatóan mérséklődnek az árvízvédekezés költségei azoknak a fejlesztéseknek köszönhetően, melyek 12 milliárd forintból, uniós támogatással valósultak meg a Dél-Alföldön.

Először történt hogy Lombardia tesztaránya jobb lett mint az országos átlag

Kacziba Andi Dunaújvárosban született, jelenleg, Milánóban él. A koronavírus okozta helyzetről ír egy blogot, amelyet megosztunk önökkel:

30 rendőr vesztette életét egy robbanás miatt Afganisztánban

Rendőrségi állomás mellett robbant fel egy robbanóanyaggal megpakolt jármű Afganisztánban, Ghazni településen.

Súlyos baleset történt Hódmezővásárhelyen

Négy személyt szállítottak a mentők kórházba annak a balesetnek a helyszínéről, amely Vásárhely belterületén történt a Jókai és a Rákóczi utcák kereszteződésénél.

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 19:55 A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Díjazták az etikus vállalatokat

Növekedés
-
 Tegnap 19:54Gazdaság

Idén novemberben 10 vállalat vehette át az alapítók és az előző évben nyertesekből álló zsűritagok által odaítélt Üzleti Etikai Díjat.

A karma azonnal jött: kiszállt balhézni a tahó, elképesztő ami történt

Metropol
-
 Tegnap 19:00Bulvár

Nem szokatlan, hogy a legbunkóbb, legszabálytalanabb sofőrök a leghangosabbak is, ezúttal azonban pórul járt a balhézó férfi.

Grosjean autója felrobbant, Strollé fejre állt, Hamiltoné pedig nyert – ez történt Bahreinben

Indirekt
-
 Tegnap 18:59Színes

Az őrült és kaotikus Bahreini Nagydíjon csak egy biztos pont volt: Lewis Hamilton rajt-cél győzelmet aratott. Úgy kezdődött a vahreini futam, hogy az első körben Roman Grosjean autója 280 km/órás sebességgel a falnak csapódott, felrobbant és kettészakadt. A francia pilóta 53 g-s lassuláson esett át, majd 28 másodpercet töltött a lángok között, miel

Leszavazták a svájciak a vállalatok számonkérhetőségét

Euronews
-
 Tegnap 17:23Külföld

Két témáról szavaztak: arról, hogy a svájci cégek leányvállalatait Svájcban kérjék számon, ha környezetkárosítást vagy emberi jogi visszaélést követnek és arról, hogy állítsák le a fegyveripar részben svájci pénzből való finanszírozását. Mindkét javaslatot leszavazták.

Krivokapić: Sajnálom a történteket

Magyar Szó
-
 Tegnap 15:48Határtalan

Zdravko Krivokapić, kormányalakítással megbízott montenegrói politikus sajnálatát fejezte ki vasárnap, hogy a távozó kormány egy nappal korábban nem kívánatos személlyé nyilvánította és kiutasította az országból Szerbia nagykövetét.