Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása

Ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, új technológiák – mondta Szijjártó Péter.

Szájer táskájából kerülhetett elő a drog a brüsszeli ügyészség közleménye szerint

444.hu
-
 Ma 16:39Belföld

Az ereszen menekülni próbáló, vérző kezű politikusra egy járókelő hívta fel a rendőrség figyelmét.

Hasíthat a 4iG egy friss elemzés szerint

VG
-
 Ma 16:19Gazdaság

Az elemzőház optimistán látja a cég jövőjét, ráadásul a felvásárlások hatásaival még nem is számoltak. Az biztos, hogy további felvásárlásokat várnak.

Az AKO szerint Richard Sulík a legmegbízhatóbb politikus, ha járványról van szó

A Trend gazdasági hetilap megrendelésére készített friss AKO-felmérés szerint a lakosság 33 százaléka gondolja úgy, hogy Igor Matovič megbirkózik a kormányzással. Ezzel szemben több mint 50 százalék mondja azt, hogy a kormányfő nem teljesítette a tőle elvártakat.   Már az elején érdemes leszögezni, hogy a Trend hetilap a Penta…

A járvány második hulláma sem tudja megtörni a gazdasági kilábalást

Noha a járvány második hulláma is komoly károkat okoz, a gazdasági szereplők egyértelműen pozitívnak tartják a kilátásokat. A kedden publikált menedzserindexek világszerte javulást prognosztizálnak.

A tisztifőorvos szerint kockázatos megnyitni az iskolákat. Gröhling a türelme végén

Az oktatási miniszter a válságstáb csütörtöki ülése előtt úgy nyilatkozott, már a türelme végére ért az iskolák megnyitása kapcsán.

A Fradi edzője szerint a Juventus elleni mérkőzés bizakodásra ad okot

"A BL-hez tapasztalat is kell. Az első három találkozón sok tapasztalatot gyűjtöttünk, ez pedig hasznunkra vált. Ennek láthattuk jeleit a Juventus otthonában" - mondta keddi sajtótájékoztatóján az ukrán szakember, aki hozzátette, továbbra is az a legfontosabb, hogy versenyképesek legyen az együttes, e tekintetben kifejezetten bíztatónak látta a tor

Rebrov szerint versenyképes a Fradi a BL-ben

A Ferencváros vezetőedzője csak a saját csapatával foglalkozik, nem azzal, ki játszik majd a Barcában.

Rebrov: A Barcelona második csapata is erős, a Fradinak saját magára kell koncentrálnia

A zöld-fehérek vezetőedzője szerint a Juventus otthonában nyújtott teljesítmény bizakodásra ad okot.

Szijjártó: 2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása

A magyar gazdaság kapacitásának növekedésére 2021 második negyedévétől lehet számítani, ugyanis ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, új technológiák, amelyeket a magyar vállalatok vásároltak meg a mostani nehéz időszakra reagálva kialakított beruházásösztönzési programban - mondta a külgazdasági és…

Az MTA szerint Demeter Szilárd írása emlékgyalázó és gyűlöletkeltő

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia vezetősége szerint pedig Demeter Szilárdnak le kell mondania minden hivatali funkciójáról, és távoznia kell a közéletből.

„2021 második negyedévétől várható emelkedés a magyar gazdaságban”

Ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, amelyeket a magyar vállalatok vásároltak meg – mondta Szijjártó Péter.

Megjelent Karin Ann második videóklipje

MyMusic
-
 Ma 15:00Zene

Karin Ann, a még csak 18 éves énekesnő új dallal jelentkezik a közelgő EP-jéről, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack) producerált. Az “i yearn for agony” klipje horror motívumokra épít, amit maga az énekesnő rendezett. Karint korábban a New York Times is megemlítette őt a legutóbbi Z generációs összesítő anyagában, első…

Márciusban forgatják a második Sonic-filmet

Az idei év elején bemutatott Sonic, a sündisznó váratlanul hatalmas népszerűségre tett szert, így csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a második rész. Úgy tűnik, hogy a folytatás forgatása néhány hónapon belül megkezdődhet.