Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bajban Magyarország egyik legszebb sziklája, az Óra-torony

Telex
-
 Ma 15:57Életmód

Az Oszoly-csúcs jelképének számító, egyedülállóan szép mészkőtorony az erózió következtében szétcsúszott. Megerősítése 2,8 millió forintba kerül, de nincs rá pénz.

Április 13. - A Bakonyban egyre vastagabb a hótakaró

infoVáros
-
 Ma 15:51Megyei

Akár 20 cm friss hó is összegyűlhet a Bakony egyes pontjain - írja az Időkép.

Egy százalék felajánlás szegvári civil szervezetnek

A személyi jövedelemadó egy százalékát idén is május 20-áig lehet felajánlani az adóhivatalnál regisztrált civil szervezeteknek – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (Nav) a Magyar Távirati Irodával. A felajánlásra jogosult civil szervezetek listája megtalálható a Nav honlapján. Kigyűjtöttem a mai napon (2021. április 13.) érvényes, szegvári székh

Egy kutatócsoport olyan új gyógyszert fejlesztett, ami meggátolja a covidosok komoly tüdőkárosodását

A Bécsi Orvostudományi Egyetem és a Kurcsatov Intézet által fejlesztett gyógyszerfolyadékot az asztma elleni szerekhez hasonlóan be kell majd lélegezni.

A Selyés egyetemisták járvány idején sem tétlenkednek – A jövő héten indul a 16. Komáromi Egyetemi Napok

Az április 19-én startoló egyhetes rendezvénysorozat, mintegy 25 programmal várja látogatóit az online térben. Juhász György rektor megnyitója után a délelőtti órákban Borbély Alexandra felvidéki származású színésznő és Nagy Ervin színész nyújtanak betekintést a színfalak mögé, valamint Durica Katalin beszél majd könyveiről. Páldi Ádám, a…

Egymilliárdot kap Gyula három projektre

A Ladics házzal és a Százéves cukrászdával kapcsolatos turisztikai fejlesztések megvalósítására, valamint a Nagyváradi úti kerékpárút kiépítésére nyert Gyula egymilliárd forintot. Mindez a Zalai Mihály elnök által jegyzett, kedd délutáni közleményből derült ki. Ebben az áll, hogy Oláh Gábor regionális fejlesztési programokért felelős helyettes álla

Megtagadta a vallomást a férfi, aki egy turistaútvonalon kényszerítette szexre áldozatát

Megtagadta a vallomást az a férfi, aki szexre kényszerített egy kiránduló nőt az egyik budai turistaútvonalon.

Operatív törzs: 6 hónapra ideiglenesen bezáratott a rendőrség egy zalaegerszegi diszkót

Összesen 25-en szórakoztak a zalai megyeszékhely egyik vendéglátóegységében.

Félti az egyetem autonómiáját a modellváltás miatt az Lmp

Online sajtótájékoztatót tartott Keresztes László Lóránt és Kóbor József, az LMP két pécsi politikusa. Szerintük a város legfontosabb gazdasági szereplője az egyetem; és az egész régió gazdasági sorsa összekapcsolódik az univerzitásszal. Az LMP szerint politikai irányítás alá akarja vonni a PTE-t is a kormány a modellváltással, ezt pedig…

Brüsszel nem fizeti vissza Montenegró helyett a kínai hitelt, amiből a világ egyik legdrágább autópályája épül

444.hu
-
 Ma 15:37Külföld

Podgorica EU-s segítséget kért, egyelőre hiába: a nyugat-balkáni országban kínai hitelből zajlik a gigaberuházás, ami hatalmas terhet rak a kormányra.

Az EU-ban dönthetnek úgy, hogy nem ismernek el egyes vakcinákat az oltási igazolványon

Amennyiben egy uniós tagálamnak kétségei vetődnek fel egyik vagy másik oltóanyag hatékonyságával kapcsolatban, lehetősége lesz arra, hogy ne ismerje el az adott vakcinát a beoltottságot igazoló tanúsítvány esetében – közölte Eric Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője a brüsszeli testület sajtótájékoztatóján kedden. Eric Mamer kérdésre…

Aggódnak a nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki tagjai a Budapestre tervezett kínai egyetem miatt

Arról beszéltek, hogy egy ilyen egyetem komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet mind hazánk, mind a nemzetközi szövetségeseink számára is.

Az EU-s tagországok mondhatnak nemet egyes vakcinákra az igazolványoknál

Amennyiben egy uniós tagálamnak kétségei vetődnek fel egyik vagy másik oltóanyag hatékonyságával kapcsolatban, lehetősége lesz arra, hogy ne ismerje el az adott vakcinát a beoltottságot igazoló tanúsítvány esetében - közölte Eric Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője a brüsszeli testület sajtótájékoztatóján kedden.

A Fudan Egyetem miatt aggódnak a nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki tagjai

A kínai Fudan Egyetem budapesti campusával kapcsolatos aggályaikat hangoztatták a testület ellenzéki tagjai az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülését követően tartott online sajtótájékoztatójukon.

Teljesen leégett egy ház a viharos szélben az éjjel Kővágószőlősön (videó)

Hétfőn, nem sokkal éjfél előtt érkezett jelzés a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra, mely szerint Kővágószőlősön meggyulladt egy nagyméretű farakás, a tűz pedig továbbterjedt egy fa szerkezetű házra is, ahol a tulajdonos lomokat, bútorokat tárolt.