Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy különleges illatú, gyönyörű dísznövény: a gardénia

A gardénia egyik különlegessége a vanília illatú virágok. A növény sajnos az egyik legtöbb gondoskodást és törődést igénylő fajta, ezért tartása szobai körülmények között nem könnyű.

Miért hagyják ott a nők a pasijukat egy másik nőért?

Femcafe
-
 Ma 19:40Szex

Egyre több olyan történetet hallani, amelyben egy heteroszexuális kapcsolatban élő nő, szakítva korábbi identitásával, egy másik nőtársa mellett találja meg a boldogságot. A jelenség összetettségével egy szexuálpszichológus, Oprah és egy személyes történeten keresztül ismerkedünk.

Levideózta egy járókelő, ahogyan a rendőr gusztustalanul meggyalázza a holttestet

Elképesztő dolog jutott az eszébe egy kanadai rendőrnek, akit holttest miatt riasztottak Vancouver strandjára. Az egyenruhás vigyorogva pózol mellette, miközben társa bőszen fényképezi.

75 évvel ezelőtt írták alá a csehszlovák-magyar lakosságcsere egyezményt

A csehszlovák-magyar lakosságcsere egyezményt Budapesten 1946. február 27-én írták alá. Ennek értelmében a felvidéki magyarok közül akaratuk ellenére mintegy százezer embert telepítették át szülőföldjükről Magyarországra. Csehszlovákia az etnikai állam megteremtésének egyik fő pontjaként kezelte a lakosságcserét, illetve a deportációt. Az…

Bravúros új kezeléssel mentették meg egy covidos kismama életét Kiskunhalason

Egy kombinált, új kezelést alkalmazva mentették meg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban egy 36 éves covidos kismama életét az orvosok – írta meg a hiros.hu. A nő élet-halál között lebegett, az új kezelésnek köszönhetően azonban lassan lekerült a lélegeztetőgépről. A 29 napos kúra után a Covidból gyógyultan szállították vissza a…

Lovasi András és Kispál András újra együtt zenél

Jutka, meg a többiek címmel online koncertet ad Lovasi András március 12-én a Trip hajón. Az eseményen, amelyet csak egyszer, élőben, valós időben nézhetnek meg a jegyvásárlók, fellép egykori zenész- és alkotótársa a Kispál és a Borzból, Kispál András gitáros.

Pilát Gábor - Egy Férfi és egy Nő: A királylányoknak akkor is térdelniük kellett, amikor nem vágytak rá

Life
-
 Ma 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Nyáry Luca: Bonszait csinált a járvány egy egész tinédzsergenerációból! – Milyen kamaszodni a négy fal között, egyed…

WMN
-
 Ma 19:00Életmód

„Míg öt-tíz évvel ezelőtt még az egyetemről való kibukás vagy az első szerelmünk elvesztése lett volna a legrosszabb dolog, amiről el tudunk volna képzelni, hogy megtörténhet velünk, a mostani gimnazisták már magán az életben maradáson aggódnak!” – írja fiatal szerzőnk, aki tizenévesekkel beszélgetett arról, milyen hatással volt rájuk az elmúlt…

35 kilónyi gyapjút vágtak le egy birkáról Ausztráliában

RTL Klub
-
 Ma 18:44Bulvár

Döbbenetesen sok, 35 kilónyi gyapjút vágtak le egy birkáról Ausztráliában. Az állat évekkel ezelőtt szökhetett el a gazdájától, így senki se volt, aki lenyírja. Amikor rátaláltak, már nagyon rossz állapotban volt, lábra állni is alig bírt. Élete hátra lévő részét mostantól egy birkamenhelyen töltheti.

Eljárás indulhat egy saját magát felgyújtó terhes menekült ellen

Liner
-
 Ma 18:42Külföld

Súlyosan megsérült egy várandós afgán nő, amikor felgyújtotta saját magát Leszbosz szigetének egy menekülttáborában. A görög ügyészség vádemelést fontolgat az ügyben az asszonnyal szemben, aki kórházi ágyában volt kénytelen vallomást tenni.

Okos és tehetséges: ő Gyufa, a tűzvizsgáló kutya, aki akár egy csepp benzint is kiszimatol

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mentőkutyás Szolgálatának legifjabb munkatársa Gyufa már 5 hónapja éli mindennapjait a csapattal. A mentőkutyás szolgálatnál dolgozó vizslák akár egy csepp benzint is kitudnak szimatolni egy bűncselekmény helyszínén. A legújabb ifjoncot, Gyufát, egy szuperszimat rangidős eb tanítja be. “A…

​Ma este újabb Bujtor-filmmel tisztelgünk a 120 éves magyar filmgyártás előtt

ATV
-
 Ma 18:40Bulvár

Idén 120 éves a magyar filmgyártás. Az évforduló tiszeletére a „120 év!" c. programsorozat keretein belül februártól híres magyar filmalkotásokat sugárzunk minden szombaton az ATV Spiriten, 21:00-tól, tisztelegve ezzel a magyar filmgyártás 120 éves múltja előtt.

Ünnepel a híres magyar barokk kastély: musical estet is szerveznek

A születésnapi ünnepséget - amennyiben az aktuális szabályozás erre lehetőséget ad - a történelmi-turisztikai helyszín hivatalos megnyitójának évfordulóján, augusztus 15-én tartják.

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.