Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az internetes kereskedelem nyertese lett a járvány miatti válságnak

A csomagküldő és internetes kiskereskedelem volumene 43 százalékkal bővült, folytatva az évek óta tartó tendenciát.

Megújult a Vaspálya utca, új parkolóhelyek is épültek

Bruttó 81 millió forintból befejeződött a Vaspálya utca még földes részének aszfaltozása, illetve felújítása a Noszlopy utca és Vasgyár utca közötti szakaszon - írja a Kőbányai Hírek.A területen 32 új parkolóhelyet is kialakítottak, illetve megújult a gyalogosjárda is. A szilárd burkolatot kapott útszakasz 164 méter hosszú és 7 méter széles, melybő

Nem csak a vásárlásról szól a karácsony

Boon
-
 Ma 09:00Életmód

Interjú: Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeutával, klinikai szakpszichológussal. A szeretet más nyelveit is érdemes használnunk, nem csak a tárgyiasságot a pszichoterapeuta szerint.

A karácsonyi vásárokat sem nyitják meg Ausztriában

Elisabeth Köstinger turisztikai miniszter elmondta: a szállodák és a vendéglátóipari egységek zárva maradnak egészen január 7-éig, ezen túlmenően a karácsonyi vásárok sem nyithatják meg kapuikat. A döntést azzal indokolta, hogy a fertőzésveszély éppen az ilyen helyeken a legvalószínűbb. Ezzel a szigorú intézkedéssel igyekeznek elkerülni a…

A karácsonyi vásárokat sem nyitják meg Ausztriában

A szállodák és az éttermek mellett a karácsonyi vásárok is zárva maradnak idén Ausztriában a koronavírus-járvány miatt - erről döntött az osztrák kormány szerdán.

Koronavírus: hamarosan fontos levelet kap minden magyar nyugdíjas

Napi.hu
-
 Ma 08:41Belföld

A Magyar Államkincstár köteles tájékoztatást küldeni a nyugdíjasoknak az ingyenesen biztosított koronavírus elleni védőoltásokról - döntött a kormány.

A karácsonyi vásárokat sem tartják meg Ausztriában

Mivel a hotelek és éttermek zárva maradnak, a sípályák elsősorban a helyben lakók, illetve az egynapos kirándulást tervezők örömét szolgálhatják. A A karácsonyi vásárokat sem tartják meg Ausztriában bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Konkrétan hullámzik az erős szél miatt a híd

24.hu
-
 Ma 08:37Színes

Amit a szél miatt le is zártak. Videó.

Lopás elkövetése miatt keressük

Lopás elkövetése miatt keressük Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 08:37 A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

ATV: egyelőre nem lesznek újabb szigorítások a koronavírus miatt

Liner
-
 Ma 08:37Életmód

Az ATV információi szerint a mai kormányinfón nem fognak újabb korlátozásokat bejelenteni, és csak a következő héten döntenek a karácsonyi időszakot érintő jogszabályokról.

Riasztást adtak ki, az ország nagy részén ónos eső eshet

Trikolórba borult az ország az Országos Meteorológiai Szolgálat térképén. A nyugati országrészre narancssárga kettes fokozatú, a középsőre citromsárga egyes fokozatú, a keleti országrészre pedig békés zöld színjelölést adtak az ónos eső miatt.

Hogyan ötvözd az internetes vásárlás és a bolti vásárlói élmény előnyeit?

A vevőközpontú digitális fejlesztések egyik legizgalmasabb feladványa az online és az offline vásárlás szinergiáinak kiaknázása és ötvözése. Ehhez mutatunk be néhány kiindulási pontot.

Csúszós utakra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat: itt eshet ónos eső

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében szerda éjféltől csütörtök délelőttig több milliméternyi ónos eső hullhat.

Másodfokú riasztást adott ki ónos eső veszélye miatt a meteorológiai szolgálat

Az érintett területeken tartós, több órás ónos eső várható. A csapadékmennyiség meghaladhatja az 1 millimétert.Másodfokú, narancssárga riasztást adott ki ónos eső veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a várt csapadékmennyiség meghaladhatja az 1 millimétert. A riasztások által érintett területeket, járásokat az