Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A polgármesterek együtt próbálnak küzdeni az uniós támogatásokért

ATV
-
 Ma 05:37Belföld

Az Európai Unióhoz fordul Karácsony Gergely főpolgármester és az általa létrehozott Szabad Városok Szövetsége, hogy a magyar és lengyel miniszterelnök által megvétózott 2 ezer 800 milliárd forintos helyreállítási alapra az önkormányzatok pályázhassanak. Az összeget a városok a koronavírus-járvány gazdasági, társadalmi és ökológiai kárainak…

Lengyelország és Magyarország az Európai Unió német soros elnökségének új javaslataira vár

Lengyelország és Magyarország az Európai Unió német soros elnökségének új javaslataira vár az uniós költségvetési csomag kapcsán - jelentette ki Piotr Müller lengyel kormányszóvivő hétfőn, Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki miniszterelnök varsói egyeztetése után.

Nálunk nőtt egyedül érdemben a reálbér a visegrádi térségben - összegszerűen azonban hátul kullogunk

A szeptemberi kereseti adatok azt mutatják, hogy még mindig 10 százalék közeli a bérnövekedés a teljes munkaidős állások esetében. A régióban még csökkenés is előfordul, az árfolyamváltozások miatt azonban leállt a magyar felzárkózási folyamat a koronavírus-járvány kezdete óta.

"Nem akarok gyereket szülni egy haldokló világba"

Egy 600 fős felmérés szerint néhány szülő ugyanabból az okból bánta meg, hogy utódai vannak: a fenyegető klímakatasztrófa miatt. Mások pedig éppen ennek okán döntöttek úgy, nem is vállalnak majd saját gyereket.

Válassz egy rajzot és tudd meg, milyen embernek gondolnak mások!

Ma egy nagyon egyszerű pszichológiai tesztet hoztunk el nektek, amelyből megtudhatjátok milyen tulajdonságok jellemzőek rátok mások szerint. Válassz ki egyet

5 dolog, ami miatt egy férfi fülig szerelmes lesz egy nőbe

Joy
-
 Ma 05:16Életmód

Van pár dolog, ami azonnal megdobogtatja a férfiak szívét a kapcsolat kezdetén!

"Az adott vakcina nem terjeszthető az EU más országaiban, csak Magyarországon"

A tagállamok által vészhelyzet esetén, saját hatáskörben, ideiglenesen engedélyezett vakcinákat kizárólag saját területükön forgalmazhatják, más uniós tagállamban nem, közölte Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője.

A kórházból üzent Kis Gófo: Remélem, hamarosan csak egy rossz álom lesz az egész

Teljesen meggyógyult, és lassan haza is mehet a kórházból a múlt héten koronavírus

A klímaváltozás száműzi egykori élőhelyéről a bókoló kankalint

A szépséges kis virág veszélyeztetett fajnak számít finn és norvég területen is, emellett egy Európai Unióban érvényes élőhelyvédelmi direktívának is része. Egy nemrégiben elkészült tanulmányból az derült ki, hogy a Botteni-öböl közeléből származó növény jobban bírja a hideg, számára idegen élőhelyen, mint ott, ahol őshonos.

Egymilliárd forintos beruházás Tatabányán

A fém-felületkezeléssel foglalkozó Aalberts Surface Treatment Kft. a kormány versenyképesség-növelő támogatási programjának segítségével egymilliárd forintot meghaladó beruházást hajt végre, amelyhez 440 millió forint támogatást kapott – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, az üzemben tartott sajtótájékoztatón. Szijjártó…

Őssejt-terápia lehet a koronavírus egyik gyógymódja?

A világon jelenleg is többszáz kutatóközpontban vizsgálják, hogyan tudják csökkenteni a betegek szervezetébe juttatott mesenchymális őssejtek a koronavírus-fertőzés okozta tüdőkárosodást és a légzőszervekben kialakult gyulladást.

Minimálbér: további leszakadás fenyegeti Magyarországot

MFor
-
 Ma 04:54Belföld

Bár az egyeztetések még zajlanak a jövő évi minimálbérrel kapcsolatban, már most minden jel abba az irányba mutat, hogy nemzetközi viszonylatban a felzárkózás helyett a leszakadás útján halad tovább Magyarország ebből a szempontból.

Köddel indul a december, majd egy mediterrán ciklon rondít bele a képbe

A Kárpát-medence egy magasnyomás peremén helyezkedik el kedd estig, így hajnalban köd, illetve rétegfelhőzet képződik, amelynek kiterjedése fokokozatosan csökken majd délkelet felől.