Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy lépéssel közelebb a 3+1 megyei önkormányzathoz

Ha mindkét hálózati átalakítás életbe lép, nem marad más a kormány számára, mint hasonló módon átalakítani a megyei önkormányzatok hálózatát. A mai 8 megye helyett a 3+1 megyéből – Pozsony, Nyugat, Közép, Kelet – álló megyei hálózatot.

Online workshop: Az Európai zöld megállapodás (Green Deal) és vállalkozásfejlesztés

Az “Európai zöld megállapodás (Green Deal) és vállalkozásfejlesztés: az európai piacban rejlő lehetőségek” témájú online workshop második alkalmára szóló regisztrációs lehetőség.

A Schaeffler-csoport megkezdi az elektromos motorok sorozatgyártását

Dehir
-
 Ma 10:50Megyei

Herzogenaurach - Idén megkezdődik a hibrid modulok, a hibrid meghajtó egységek és a teljesen elektromos tengely-hajtások sorozatgyártása.

Európai felhőt épít két francia cég

IT café
-
 Ma 10:49Infotech

A nagy amerikai szolgáltatók hiába fogadkoznak, az európaiak bizalmát mégsem sikerül teljes mértékben elnyerniük.

Holokauszt-emléknap – Gulyás: Magyarország ma képes megvédeni a magyar zsidóságot

Magyarország ma képes megvédeni a magyar zsidóságot, a kormány védi az emberi méltóságot, biztosítja a vallásszabadságot, és támogatja a magyar zsidóságot kulturális identitásának megőrzésében és megerősítésében - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából szerdán.

Mégsincs megállapodás Görögország és Szerbia között

Egyelőre nem született olyan megállapodás Szerbia és Görögország között, ami a 2021-es idegenforgalmi idényben a szerbiai turisták beutazását szabályozná Görögországba, illetve fordítva – írja a

Ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendrén: perceken belül elfogták a művészi hajlamú egyetemistá…

A Szentendrei Rendőrkapitányság rongálás vétségének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ellen a két fiatal férfi ellen, akik ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendre utcáin.

Megvan a The Elder Scrolls Online Blackwood kiegészítőjének megjelenési dátuma, számos részletre is fény derült

IGN
-
 Ma 10:45Gaming

A TESO idén is egy rakás újdonsággal szolgál majd a közönsége számára, a készítők felvázolták a 2021-es menetrendet. Emellett pedig megint kaptunk egy nagyon mutatós CG-előzetest.

Vastag Csaba szívszorító drámája: 11 hónapja nem ölelhette meg a szüleit

Indirekt
-
 Ma 10:30Színes

A sármos énekes félti őket a koronavírus járvány miatt, ezért inkább nem is megy a közelükbe. Vastag Csaba lassan egy éve nem tette be a lábát a szülei veszprémi házába, mert fél, hogy megfertőzheti őket. Csak az utcán, két méter távolságban, szigorúan maszkban beszélget velük – írta a Borsonline. „A szüleim veszprémiek, ötven perc autóútra

Hidvéghy Balázst delegálta a Néppárt az Europolt ellenőrző bizottságba

Az Europol politikai ellenőrzését a nemzeti parlamentek az Európai Parlamenttel együtt végzik egy közös ellenőrző csoporton keresztül.

Koronavírus: már 100 millióan fertőződtek meg

Már több mint 100,2 millió embert fertőzött meg és 2,15 millió életet követelt világszerte az új típusú koronavírus. Közben viszont a gyógyultak száma már meghaladta az 55,4 milliót - derült ki a Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli összesítéséből.

Megvan a Vaják előzménysorozatának női főszereplője

Filmsor
-
 Ma 10:20Film

Gőzerővel dolgoznak a Vaják sorozat 6 részes előzménysorozatán (The Witcher: Blood Origin), amely 1200 évvel a Vaják története előtt játszódik.  A Megvan a Vaják előzménysorozatának női főszereplője bejegyzés először a Filmsor oldalon jelent meg.

Áprilistól az állam megkezdi a daganatos betegségekben szenvedők kezelésének kifizetését

2021 áprilisától új egészségügyi garanciák lépnek érvénybe, a projekt szerint megkezdődik a daganatos megbetegedésekben szenvedők kezelésének támogatása is.

Kézi-vb: a mieink nem taktikáztak, de a franciák megmutatnák, nem jártunk jól velük

NSO
-
 Ma 10:13Kézilabda

A hatszoros győztes Franciaország ellen már a négy közé jutásért lép pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi világbajnokságon (kezdés: 20.30, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Az ellenfél ugyan nélkülözi Nikola Karabaticot, mégis alig akad gyenge pontja, így nem lesz könnyű feladatunk, de megfiatalított csapatunk az elmúlt évben…

Már a megújuló források aránya volt a legnagyobb az EU áramtermelésében

Meghaladta a megújuló energiaforrások aránya a szén-dioxid-kibocsátással járó fosszilis tüzelőanyagok arányát tavaly az Európai Unió (EU) áramtermelésében.