Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 204 hír

Dróntámadás miatt emelkedik az üzemanyag ára!

Alapjárat
-
  Ma 01:31 Autó-motor

Bombákkal felszerelt drónok olajfúró kutakat támadtak, ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben.

Különleges vendég érkezett az épülő stadionba

Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szlovén elnöke elégedetten nyilatkozott, miután vasárnap ellátogatott az épülő Puskás Arénába.

Sötét képet fest a bronzkorról egy Lengyelországban feltárt tömegsír

444
-
  Tegnap 14:12 Tudomány

Az áldozatokat fejükre mért csapásokkal végezhették ki. A genetikai minták alapján egy őskori népirtás képe rajzolódhat ki.

Az USA-Kína kereskedelmi háború lenne az üzemanyag?

Kriptoworld
-
  Tegnap 14:02 Gazdaság

A kínai bitcoinbefektetők egyre több és több bitcoint követelnek, miután folyamatosan zuhan nemzeti valutájuk értéke a Kína és Egyesült Államok közötti kereskedelmi háború eredményeképp. Az esés miatt a befektetők bitcoinra

Reklámfilm az első üzemi traktorról 1920-ból

Agrárszektor
-
  Tegnap 14:00 Mezőgazdaság

A gazdaság igazi mindenesei voltak az első traktorok. A kor mércéi szerint elképesztő gyorsan és pontosan dolgoztak, miközben a cséplőgép meghajtását is rájuk lehetett bízni. Egy bajor archív reklámfilm dicsekszik az új masinák képességeivel.

Júniusban már jönnek a jövő évi Eb-jegyek, közben épül az új Puskás Stadion

Az UEFA bejelentése szerint 30 euró lesz a legolcsóbb jegy a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon, a jegyértékesítést pedig már június 12-én megkezdik a budapesti mérkőzésekre is. A legolcsóbb jegykategória a stadionon is múlik, egyes helyszíneken 50-95 euró lesz a legolcsóbb jegy.

Ez a véleménye az épülő Puskás Arénáról az UEFA elnökének

NB1
-
  Tegnap 13:29 Foci

Vasárnap látogatta meg a létesítményt.

Szabad zsidóbábut égetni Lengyelországban

Neokohn
-
  Tegnap 12:23 Külföld

A lengyel ügyészség arra jutott, hogy ez csak egy ártalmatlan népszokás.

Új üzleti park épül Dél-Budán

Trademagazin
-
  Tegnap 10:12 Gazdaság

Park22 néven új üzleti park építésébe kezd a White Star Real Estate a főváros XXII. kerületében, a beruházás értéke 15 milliárd forint – tájékoztatta az ingatlanfejlesztő az MTI-t. A park

Pásztor Erzsi: 80 felett is fel lehet épülni a rákból

SeniorPlus
-
  Tegnap 10:00 Kultúra

Pásztor Erzsi a Rákgyógyítás Magazin tavaszi lapszámában beszél először a nyilvánosság előtt arról, hogy végbélrákkal küzdött. A 83. évében járó színművész kétségbeejtő állapotból épült fel, ma ismét színpadon áll és ragyogóan érzi magát. Az ingyenes országos lapban írnak a genetikai rákhajlamról, a vastagbélrák és a májáttétek kezeléséről,…

Modernizálják a Széchenyi egészségházának épületét

Szoljon
-
  Tegnap 06:50 Belföld

A jövő hét első napján átadják a kivitelezőnek a munkaterületet.

Már nem kong az ürességtől az iskolájuk: minibölcsi, óvoda és alsó tagozat működik a felújított derekegyházi épületben

Délmagyar
-
  19.05.18 17:56 Megyei

200 millió forintból újították fel a derekegyházi iskolát. Az alsósok mellett az épületbe költöztek a minibölcsisek és az óvodások is. A megújult épületet januárban vették birtokba a gyerekek, hivatalosan tegnap adták át.

Szigetelés égett egy épület tetején Makón

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Néhány négyzetméteren gyulladt meg a szigetelés egy építés alatt álló raktár tetején Makón, a Rákosi úton. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Az SZTE-nek szüksége van az egykori I-es kórházra - 3 egyetemi épület felújítása miatt ideiglenesen átköltöznének

Délmagyar
-
  19.05.18 17:02 Megyei

Szeged - Hiába kapott szóban ígéretet a szegedi önkormányzattól az egyetem, mégis meghirdették eladásra a volt I-es kórház épületét, pedig szükségük lenne rá - nyilatkozta lapunknak Fendler Judit. A kancellárral a szegedi egészségügyi integráció máig viselt terheiről, illetve a Szegedi Tudományegyetem egészségügyhöz kapcsolódó fejlesztési…