Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 402 hír

Ha baj van, segít a sport: így küzdjünk a depresszió ellen!

Blikk
-
 Ma 17:51Bulvár

Három nő, három nem könnyű sors. Közös bennük, hogy mindhárman önerőből kimásztak a bajból, s mindhármuknak sokat segített a sportolás.

Ingyen szoftverekkel segítenek

A tárca a közleményében hangsúlyozta, a koronavírus-járvány minden eddiginél látványosabban rámutatott: a megfelelő informatikai háttér bármely helyzetben, minden korosztály életét megkönnyíti. A digitális jólét szoftver alapcsomag könnyen telepíthető és használható operációs rendszer és felhasználói szoftverek együttese, amely nyílt…

A Bikákat a jegyében járó Uránusz segíti az új utak keresésében: Asztrológiai sikerkalauz 2021

Blikk
-
 Ma 16:17Bulvár

Az elmúlt év váratlan fordulatai és nehézségei után mindenki szeretné tudni, hogy miben is lelheti meg idén a szerencséjét.

Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy vegyen példát arról, miként segíti Ausztria a munkavállalóit

Az MSZP felszólítja a kormányt, vegyen példát arról, miként segíti Ausztria, illetve a többi visegrádi ország a munkavállalóit a koronavírus-járvány okozta válságban – mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón. Komjáthi Imre úgy fogalmazott, a magyar kormány alternatív valóságban él, érdemi segítség…

Csaknem 30 milliárdot ítéltek már meg a vállalkozásindítást segítő programban

ma.hu
-
 Ma 14:32Gazdaság

A képzésekbe közülük már több mint 10 ezren kapcsolódtak be, az elfogadott üzleti tervvel rendelkezők száma pedig meghaladja a 6 ezret.

Bajba került egy magyar rendőr családja, segítsen, aki tud!

Egy hiteltartozás miatt kilátástalan helyzetbe került egy magyar család, ahol három gyermek van, az édesapa pedig rendőr. A felesége írt segélykérő üzenetet a Zsaruellátóra. “Kedves Zsaruellátó! Sokat gondolkodtam rajta, hogy írjak vagy ne írjak de mivel hatalmas nagy bajban vagyunk és sajnos máshoz nem tudunk fordulni segítségért, így nektek…

Meleg ebéddel segítették a kecskeméti népkonyha rászorulóit

Baon
-
 Ma 13:40Belföld

A borászok 2021-ben jótékony célra, a gondozottak étkeztetésére ajánlották fel támogatásukat.

„Ti vagytok az utolsó esélyünk!” – Hatalmas bajba került egy magyar rendőr és családja – Így segíthet rajtuk

Egy rendőrcsalád nagyon szegény körülmények között él, most a Facebookon kérnek segítséget.

Egymást riaszthatják az autósok egy alkalmazás segítségével

Az ingyenesen használható Autóőrszem applikáción keresztül a rendszámot beírva tudnak egymásnak üzenni az autósok. Jelenleg több mint 40 ezer rendszámot regisztráltak, és már Viberen, illetve Facebook Messengeren keresztül is küldhető riasztás.  Az Autóőrszem ötlete saját tapasztalat alapján született meg egy fiatal magyar pár fejében,…

A Zsaruellátó oldalán kér segítséget a súlyos beteg gyermeket nevelő rendőr családja

A Zsaruellátó Facebook oldalára érkezett egy segítségkérő üzenet egy rendőr családjától, akik egy korábbi hiteltartozás miatt rendkívül nehéz helyzetbe kerültek nemrégiben. Ráadásul a család három kiskorú gyermeket nevel, a középső gyermekük pedig súlyos betetg. Az édesanya üzenetét változtatás nélkül közöljük:

Nincs pénzed drága szoftverekre? Ingyenes segítséget kapsz

Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag.A csomag könnyen telepíthető és használható operációs rendszer és felhasználói szoftverek együttese, amely nyílt forráskódú megoldásokkal helyettesíti a drága operációs rendszereket és irodai programokat. Az alapcsomag böngésző, levelező és multimédia programokkal felszerelve…

Az adóeltörlés közel 117 ezer dolgozó munkájának megtartását segítette

Novemberben 13 500 vállalkozás mentesült a munkáltatói adóterhek alól, az adóelengedés pedig mintegy 117 ezer turizmusban, szabadidő-ágazatban dolgozó munkájának megtartását segítette - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Szijjártó: 14 uniós nagykövet kért segítséget tőlünk, hogy kivel kell beszélni Kínában

A miniszter biztosított arról is, hogy a kínai vakcina minőségéhez „nem fér kétség”.

Izer Norbert: a munkáltatói adók eltörlése 117 ezer dolgozó munkájának a megtartását segítette

Mintegy 117 ezer turizmusban, szabadidő-ágazatban dolgozó munkájának megtartását segítette az adóelengedés tavaly novemberben – tájékoztatott Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Szijjártó Péter: 14 uniós nagykövet kért segítséget tőlünk, hogy kivel kell beszélni a kínai vakcináért

A külügyminiszter azt mondta, „a kínai technológia minőségéhez és a gyártásban, fejlesztésben, kutatásban részt vevő emberek szakértelméhez nem fér kétség, az általuk adott jelentés értelmében”.