Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy sebész egyszerű tippje segít a szemüvegesek maszkviselésében

Homály nélkül. A maszk most már számos helyen kötelező. Azok viszont, akik szemüveget viselnek, sokat szenvednek amiatt, hogy a lencsék bepárosodnak a maszk felett. Ezért állandóan törölgetni kell a szemüveget, fontos pillanatokban homályosodik el előttük a kép, nem érzik komfortosnak a maszk hordását. A hideg idő beköszöntével ez a…

Sürgős segítségre van szükségem mert az egyik hullámos papagájom megbetegedett

Legvalószínűbb, hogy baktérium fertőzés, esetleg férgesség okozza

Magyar segítséget kap a balkáni természetvédelem

VG
-
 Ma 19:15Tudomány

42 millió forintot küld kapacitásfejlesztésre öt balkáni államnak a Magyar Természettudományi Múzeum hazai társcégekkel.

A Slovnaft a nehéz időkben is segíti a kultúrát – 30 ezer euróval támogatott szlovákiai színházakat és egy galériát

Pénzbeli támogatásban részesült a Pozsonyi Bábszínház, a Kisszínpad (Malá Scéna), a Komáromi Jókai Színház, a nyitrai Új Színház, a zsolnai Városi Színház, a rózsahegyi Ľ. Fulla Galéria, a kassai Thália Színház, a Kassai Állami Színház, a Szepesi Színház és az Eperjesi Nemzeti Színház. A Slovnaft ezek többségével már hosszabb ideje…

Az államtitkár szerint lehet, hogy bosszantó parkolóhelyet keresni, de ez is segíti a távolságtartást

Az innovációs tárca államtitkára furcsa érveléssel védte meg az ingyenes parkolást.

Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását se…

Pafi
-
 Ma 18:43Gazdaság

Magyarország Kormányának felhívása a divat és dizájnipari tervező-gyártó mikro-, kis- és középvállalkozások megújulását elősegítő technológiai fejlesztéseinek támogatására.

Át kell segíteni a munkaadókat a bajon

VG
-
 Ma 18:30Gazdaság

A költségvetés rövid és hosszú távú lehetőségei nem korlátlanok, de létfontosságú a nehéz helyzetbe került vállalkozások segítése – mondta a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Ennél az is jobb lett volna, ha azt mondják: Nem tudunk segíteni, nem értünk hozzá!

Mérce
-
 Ma 18:10Vélemény

A nyomozás megállapította, hogy mivel mindennapos volt nálunk az életveszélyes fenyegetés, az obszcén, trágár kommunikáció, így az nem volt alkalmas megfélemlítésre, félelemkeltésre.

A német labdarúgó, Özil is segít a kazincbarcikai SMA-s kisfiúnak

A német labdarúgó, Mesut Özil is beszállt a kazincbarcikai SMA-s kisfiú, Zsombi gyógyulásáért folyó kampányba. A világhírű focista Instagram-sztorijában arra biztatta követőit, hogy adakozzanak a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú gyógykezelésére. Pár napja Gulácsi Péter, a fociválogatott kapusa ajánlott fel 25 millió forintot a családnak.

Varga Rolandot ugyanúgy segítette volna a Fradi, mint Böde Dánielt

NB1
-
 Ma 18:06Foci

És ezzel anyagilag nem járt volna jól a bajnokcsapat.

Megpróbált segíteni a nagymamájának: így díszítette fel a karácsonyfát a kisbaba

Blikk
-
 Ma 18:05Külföld

Egy anyuka osztotta meg az igen kedves történetet, amikor is a kisbabája is besegített a karácsonyi készülődésbe, de nem is akárhogy.

Így szeretne segíteni az emberiségen Csősz Bogi

Life
-
 Ma 17:48Életmód

A 4. évadához érkezett a Feleségek Luxuskivitelben című valóságshow. Állandó szereplőként ismét jelen lesz a legfényesebb gyémántként csillogó Csősz Bogi is, aki a Life.hu-nak elárulta mi mindenre számíthatunk az idei szezonban. Az üzletasszony mesélt legújabb találmányról is, amivel az emberiségen szeretne segíteni.

A hülye hajóson a felnyitható híd sem segít

Player
-
 Ma 17:47Színes

Ami úgy tűnik, nem sikerülhet, gyakran nem is sikerül.

Magyar természetvédelmi szakemberek segítenek be öt balkáni államban

HVG
-
 Ma 17:32Gazdaság

A céljuk az, hogy segítsék az unióba készülő országok jogharmonizációját a természetvédelem területén, és hogy megalapozzák a magyar vállalkozások piacra lépését a térségben.