Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„A koronavírus-járványnak köszönhetem, hogy életben vagyok” – Benkő László rengeteg vért vesztett: drámájáról vall…

Blikk
-
  Ma 04:00 Bulvár

Már hazatérhetett a kórházból Benkő László (76), aki életveszélyes belső vérzése után több mint egy hétig volt infúzión.

Miből lesz a nyugdíj? Sok vállalkozó koppan majd nagyot

Ma már több mint félmillió egyéni vállalkozó van Magyarországon. A számukra kedvező kedvezményes adózási rendszer azonban nem jelent biztosítékot nyugdíjas éveikre, ugyanis így rendkívül alacsony összeg kerül a vállalkozó nyugdíjalapjába. Ráadásul egyre növekvő arányuk a munkaerőpiacon a teljes nyugdíjrendszerre hatással lehet. Az…

Kutatók szerint naiv dolog volt azt hinni, hogy a járvány nagy hatással lesz a légkör szén-dioxid-szintjére

A légkör szén-dioxid-koncentrációja májusban elérte a 417,2 ppm-et, ami 2,4 ppm-mel volt magasabb, mint a 2019-ben mért legnagyobb (414,8 ppm) érték – derült ki az amerikai Mauna Loa Obszervatórium méréseiből.

Nehéz lesz távol tartani a szurkolókat Mogyoródon

Magyar Hírlap
-
  Ma 03:19 Sport

Forma−1. Teljesen felújítják 2027-ig a Hungaroringet

Minden német benzinkúton kötelező lesz a villanytöltő

Ráadásul fizetni is sokkal egyszerűbb lesz, ha megvalósulnak a tervek. A teljes anyag Minden német benzinkúton kötelező lesz a villanytöltő címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

Kezdetben sok eső, majd sok napsütés lesz a hétvégén

Pénteken ismét zivataros lesz az idő, de a hétvége további részében több lesz a napsütés. Emellett melegszik is az idő, a hétvégén néhol akár 28 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Pénteken alapvetően erősen felhős lesz az ég, csak rövid napos időszakok lehetnek. Sokfelé várható…

Boris Becker elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben ismét edző lesz

Origo
-
  Tegnap 22:44 SportBoris Becker

Az egykori legendás játékos jelenleg a német férfiteniszt irányítja.

Víruslabor is lesz a Hungaroringen

Blikk
-
  Tegnap 21:57 Forma1

Szigorú óvintézkedések közepette fogadja a Forma–1-es mezőnyt hazánk a Magyar Nagydíj alatt (július 17–19.). A szájmaszk viselése még a pilóták számára is kötelező lesz, de a kézfertőtlenítő ugyanúgy hozzátartozik majd a felszereléshez, mint a bukósisak.

Rövidített programmal, de megtartják a Kolozsvári Magyar Napokat

Rövidített programmal, de idén is megtartják a kolozsvári magyar napokat – jelentették be csütörtökön a szervezők. A Kincses Kolozsvár Egyesület közleményében Bethlen Gábor erdélyi fejedelem szavait idézte, amelyek szerint “nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet”. A rendezvénysorozat szervezői e gondolat…

Szeptemberben is lesz első osztályú pingpongcsapat Csákváron

Feol
-
  Tegnap 21:31 Sport

Az elvártaknak megfelelően zárta az első osztályú küzdelmeket az Aqvital Csákvár Tc asztalitenisz-csapata.

Továbbra is népszerű a Köldökzsinór Program

HírTV
-
  Tegnap 21:30 Vélemény

Továbbra is népszerű a határon túli magyarok körében a Köldökzsinór program.