Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 201 hír

A cégek fele küldte szabadságra a dolgozóit

A magyarországi vállalatok több mint fele küldte kényszerszabadságra alkalmazottait a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben, a harmada pedig csökkentette a munkaidőt.

Soros György is segít a magyaroknak: hatalmas támogatást küld Budapestnek leküzdeni a járványt

A Nyílt Társadalom Alapítvány közleménye szerint Soros György 1 millió euróval azaz kb 350 millió forinttal támogatja Budapestet a koronavírus elleni küzdelemben, ez hatalmas segítség a magyaroknak Soros azt írja, hogy mindenki veszélyben van a járványban, de sokakat különösen fenyeget, úgy mint az idősotthonokban élőket és a hajléktalanokat,…

Egymillió eurót küld Soros György Budapestnek a járvány elleni harchoz

Itt vészeltem át a II. világháborút, nyilas uralmat, ostromot: jól tudom, milyen Budapesten élni a rendkívüli körülmények között – üzeni a milliárdos üzletember.

Küldd be a recepted! Légy te a Karantén konyha sztárja

Ridikül
-
  Ma 10:10 Recept

Te már tudod, hogy mit főzöl ma a karanténban? Oszd meg velünk és a többiekkel! Játsszunk együtt, segítsünk egymásnak!

Koronavírus – Látványos üzenetet küldtek a budapesti szállodák

Budapest üres szállodái kivilágított ablakain keresztül üzennek a világ nagyvárosainak.

12 onkológus küldte el az 5 gyermekes Anitát

NLC
-
  Ma 07:51 Belföld

Az egyik mellét már leoperálták, és nemrég a másikban is elváltozást találtak. A vírushelyzet miatt azonban nincs, aki megvizsgálja Anitát.

Magyar György kőkemény üzenetet küldött a Fidesznek!

OLKT
-
  Ma 07:19 Belföld

Az ellenzéki ügyvéd blogjában írta le világosan, mi is a helyzet pontosan. Megtiszteltetésnek veszem, hogy a Fidesz frakcióvezetője mekkora jelentőséget tulajdonít nekem, de sajnos hülyeségeket beszél. Nem csak én ellenzem, hogy a kormány olyan felhatalmazást kapjon a parlamenttől, amelynek alapján a koronavírus-járványra hivatkozva…

A Zoom, amire most mindenki rákattant, adatokat küldött át a Facebooknak

HVG
-
  Ma 07:03 Mobiltech

Úgy tűnik, meglehetősen lazán kezelte a privátszférát a Zoom alkalmazás iOS-es változata: felhasználói adatokat osztott meg a Facebookkal, azokról is, akik nem is regisztráltak a közösségi oldalra. Mostanra kijavították.

Hiába vagy bivalyerős, padlóra küld a koronavírus: videón, milyenek a tünetek

Pénzcentrum
-
  Tegnap 16:50 Gazdaság

Sokan hiszik azt, hogy gond nélkül átvészelnék a koronavírus-fertőzést, hiszen fittek és egészségesek. Csakhogy ez korántsem így van, erre a legjobb példa az az 51 éves férfi, aki videóban mesélte el, mit tett vele a fertőzés. Beszélni...

Ők nem maradtak otthon, mert fontos küldetésük van Debrecenben

Cívishír
-
  Tegnap 15:40 Megyei

Töltött káposztával vendégelték meg az egészségügyi dolgozókat.

Továbbra is rendszeres az ittas vezetés megyénkben

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Használhatatlan maszkokat küldtek a kínaiak a hollandoknak

Mint sok más ország, Hollandia is Kínából igyekezett beszerezni a koronavírus elleni védekezéshez szükséges eszközöket. Így a többi között egymilliónál több FFP2-es maszkot rendeltek, amelyek meg is érkeztek az országba, sőt, mintegy 600 ezer darabot példás gyorsasággal kiszállítottak a kórházakba. Aztán hamar kiderült, hogy korai az…