Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 387 hír

Migránsokat fogtak a hajdú-bihari rendőrök, átadták őket a román hatóságoknak

Biharkeresztes – A román hatóság átvette azt a két külföldi férfit, akik illegálisan tartózkodtak Magyarország területén.

Őrületes fejlesztések jönnek a Balatonnál: itt a 7 éves program

HelloVidék
-
  Ma 14:00 Utazás

Hatékony és fenntartható turizmust fejlesztenek és ösztönzik az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságot a Balaton partján. A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) legutóbbi ülésén tárgyalta a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet állandó lakosainak és az itt tartózkodó turisták utazási magatartásának kutatásának eredményeit és az ehhez kapcsolódó…

Átadták a rendőrök az illegális migránsokat

Police
-
  Ma 13:26 Baleset-bűnügy

Átadták a rendőrök az illegális migránsokat Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 29., szo - 13:26 A román hatóság átvette azt a két külföldi férfit, akik illegálisan tartózkodtak Magyarország területén.

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és bíróság elé állítást javasoltak

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és bíróság elé állítást javasoltak Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 29., szo - 13:17 Pont kerülhet a mezőcsokonyai telekvita végére.

Vezetői engedély nélkül, ittasan közlekedő motorost fogtak el a nagyatádi rendőrök

Police
-
  Ma 13:16 Baleset-bűnügy

Vezetői engedély nélkül, ittasan közlekedő motorost fogtak el a nagyatádi rendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 29., szo - 13:16 A belvárosban motorozott a 32 éves férfi.

Marokkói határsértőket fogtak el a rendőrök Nyírbátorban

Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

Benkő László: Farkaskutyával kínvallattak a rendőrök

BorsOnline
-
  Ma 13:00 Bulvár

A kommunista érában többször megverték, sőt meg is kínozták a zenészt, aki nem csak ezt, a rákot is túlélte.

Marokkói határsértőket fogtak el a rendőrök Nyírbátorban

Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2020. február 29-én 11 órakor Nyírbátorban elfogtak három külföldi férfit. A marokkói állampolgárok román menekült kártyával rendelkeztek, azonban Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök a…

Átadták a rendőrök az illegális migránsokat

A román hatóság átvette azt a két külföldi férfit, akik illegálisan tartózkodtak Magyarország területén. A rendőrök 2020. február 28-án 15 óra 30 perc körül két külföldivel szemben intézkedtek Biharkeresztesen. Az afgán állampolgárok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A…

Marokkói határsértőket fogtak el a rendőrök Nyírbátorban

Marokkói határsértőket fogtak el a rendőrök Nyírbátorban Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 29., szo - 12:46 Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

Salgótarjáni rabszolgatartót fogtak el a rendőrök

A Nógrád megyei nyomozók elfogtak és őrizetbe vettek egy 21 éves férfit, akinek letartóztatását a bíróság elrendelte. A 21 éves salgótarjáni lakos 2020. február 7-én eddig ismeretlen személytől hetvenezer forintért megvásárolt egy férfit, akit megalázó módon dolgoztatott, éjszakára egy fatárolóban szállásolt el. A helyzetéből menekülni próbáló…

Módosított menetrend szerint közlekedik több vonat márciusban a Balatonnál

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat márciusban – tájékoztatta a MÁV közleményben a hirbalaton.hu-t. A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon március 16-tól 19-ig, egyes…

Körözött férfit fogtak a rendőrök Szombathelyen

Ugytudjuk
-
  Ma 10:34 Megyei

Igazoltatás közben derült ki, hogy van egy kis bibi.

Újabb embercsempészt fogtak a Pest megyei rendőrök

Police
-
  Ma 10:32 Baleset-bűnügy

Újabb embercsempészt fogtak a Pest megyei rendőrök Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 29., szo - 10:32 Egy cseh állampolgárságú férfi ellen indult eljárás.

Újabb embercsempészt fogtak el a Pest megyei rendőrök

Police
-
  Ma 10:32 Baleset-bűnügy

Újabb embercsempészt fogtak el a Pest megyei rendőrök Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 29., szo - 10:32 Egy cseh állampolgárságú férfi ellen indult eljárás.