Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 422 hír

Emberi arcot mintázó maszkban lopott telefonokat – a férfit és társát keresik a rendőrök

Emberi arcot mintázó maszkban lopott telefonokat – a férfit és társát keresik a rendőrök Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 11:55 A X. kerületi rendőrök kérnek segítséget a feltételezett elkövetők azonosításához.

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Mezőberényben, Nagybánhegyesen és Békésen

Három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre január 26-án Békés megyéből.

Csapatfotózást tartottak a Szombathelyi Haladásnál

Ugytudjuk
-
 Ma 11:37Megyei

Nekik szurkolhatunk majd tavasszal.

Sokan tartották „szentségtörőnek” Szerb Antal korszakalkotó irodalomtörténeti munkáit

76 éve, 1945. január 27-én halt meg Szerb Antal író, irodalomtörténész, műfordító, a Magyar irodalomtörténet és A világirodalom története szerzője. Az állandó nélkülözéstől, a kemény munkától és ütlegeléstől legyengült írót 1945. január 27-én egy nyilas keretlegény puskatussal verte agyon.

Megszállják a rendőrök a BKK járatait, zsebtolvajokra és szabálysértőkre vadásznak

Rendőrök kísérik a jegyellenőröket a következő időszakban a BKK járatain. A korábbi akcióhoz hasonlóan a zsebtolvajokra és a járványügyi szabályokat megszegő utasokra vadásznak. BRFK és BKK közös kampánya A zsebtolvajlás elleni kampány és a buszsávok ellenőrzése után folytatódik a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti…

Rossz hír a zsebeseknek: rendőrök csatlakoznak a BKK jegyellenőrei mellé

A BKK bejelentette, hogy közös ellenőrzéseket tart a rendőrséggel, ami érezhetően nagyobb rendőri jelenlétet jelenthet a különböző járatokon Budapest területén. Egy fontos és nagyon hasznos kezdeményezés a fővárosban.

Újabb eltűntet keresnek az esztergomi rendőrök!

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi tartózkodási helyének megállapítása érdekében.

Ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendrén: perceken belül elfogták a művészi hajlamú egyetemistá…

A Szentendrei Rendőrkapitányság rongálás vétségének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ellen a két fiatal férfi ellen, akik ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendre utcáin.

Sebességet ellenőriztek a karcagi rendőrök

Sebességet ellenőriztek a karcagi rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 10:31 Kiszűrték a gyorshajtókat a 4. számú főúton.

Rendőrök segítik az ellenőrök munkáját a BKK-járatokon

Ismét közös ellenőrzést tart a rendőrség és a BKK a fővárosi tömegközlekedési vonalakon.

Rendőrök lepik el a BKK járatait

A zsebtolvajlás elleni kampány és a buszsávok ellenőrzése után folytatódik a BRFK és a BKK közös akciósorozata.