Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

A régi világ terroristái: 100 éve ölték meg a Népszava újságíróit

Mérce
-
  Tegnap 20:03 Vélemény

100 éve, a baloldali forradalmi kísérletek összeomlásával egy időben az ország számos részén megkezdték működésüket a régi, tekintélyelvű rendszert erőszakos eszközökkel visszaállítani kívánó, antikommunista és antiszemita különítményes csapatok.

Magyarország nagyban tesz az ellene szóló strasbourgi ítéletekre

A Magyar Helsinki Bizottság szerint a magyar állam elég nagy lemaradásban van, ha a strasbourgi ítéletek végrehajtását nézzük.

Helsinki Bizottság: Magyarország komoly lemaradásban van a strasbourgi ítéletek végrehajtásában

Az Európa Tanács 47 tagállama közül csak Azerbajdzsán és Oroszország áll rosszabbul, mint mi.

Magyarország alig hajtja végre az ellene szóló strasbourgi ítéleteket

Az Európa Tanács 47 országa közül csak Azerbajdzsán és Oroszország a renitensebb.

Több százan tüntettek a koronavírus miatt evakuált ukránok feltételezett elhelyezése ellen (videó)

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 12:21 Határtalan

Több száz helyi lakos tüntetett a Lemberg környéki Sklo település polgármesteri hivatala előtt, mert elterjedt a hír, hogy a koronavírus miatt Kínából evakuálandó ukránokat egy közeli gyógyüdülőben helyezik el – adta hírül az lmn.in.ua lembergi hírportál.

Mecsetek elleni támadásokra készült egy szélsőjobbos terrorista csoport Németországban

444
-
  Tegnap 10:09 Külföld

A rendőrséget egy, a csoportba beépült ember riasztotta, az őrizetbe vetteknél fegyvereket, bombagyártáshoz szükséges eszközöket is találtak.

Mi Hazánk: Ki kellene léptetni hazánkat a strasbourgi bíróság fennhatósága alól

ATV
-
  20.02.16 17:27 Belföld

A Mi Hazánk Mozgalom is közleményben reagált Orbán ma délután tartott évértékelőjére. Mint írják: "Gyöngyöspatán a magyaroknak járna kártérítés, mert valójában ők az áldozatok, a börtönbiznisz felszámolásához pedig ki kellene léptetni hazánkat a strasbourgi bíróság fennhatósága alól a Mi Hazánk szerint, ám ezekhez nem elég bátor a…

Szélsőjobboldali terrorista hálózatot rohant le a rendőrség

FüHü
-
  20.02.15 10:18 Vélemény

12 embert tartóztattak le annak a nagy razziának a során, melyet hat német tartományban hajtott végre a rendőrség. A szélső- jobboldali terroristák polgárháborúra készülődtek, és ennek érdekében fegyvereket és robbanó anyagokat halmoztak fel raktárakban. Hogy akarták kirobbantani a polgárháborút? Merényleteket terveztek politikusok és…

Online csaló rendőrkézen

A balatonalmádi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, melyet egy 22 éves pilisi nővel szemben folytattak– értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lezárult a nyomozás: Online csaló rendőrkézen

Police
-
  20.02.15 08:44 Baleset-bűnügy

Lezárult a nyomozás: Online csaló rendőrkézen Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 15., szo - 08:44 A balatonalmádi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, melyet egy 22 éves pilisi nővel szemben folytattak.

Elfogtak több feltételezett szélsőjobboldali terroristát Németországban

Mind a 12 gyanúsított német állampolgár, kivétel nélkül férfiak.

Elfogtak Németországban több feltételezett szélsőjobboldali terroristát

Házkutatásokat tartottak pénteken öt németországi tartományban és elfogtak 12 embert szélsőjobboldali terrorista szervezkedés gyanúja miatt.

Túlvilági tervei buktatták le a terroristát

Magyar Nemzet
-
  20.02.14 17:12 Külföld

Az Iszlám Állam terrorszervezet propagandavideóiban is számos alkalommal felbukkantak olyan harcosok, akik sorshúzással dönthették el ki lesz a „szerencsés”, aki öngyilkos merényletet hajthat végre.